Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 300

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπορείς να ζήσεις... 500 χρόνια;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπορείς να ζήσεις... 500 χρόνια;;;
 
Ονειρεύεστε να ζήσετε ως τα 500 ή, έστω, ως τα 400; Ισως αυτό να είναι κάποτε δυνατό σύμφωνα με τα τελευταία ευρήματα της επιστήμης. Αμερικανοί ερευνητές πέτυχαν να πενταπλασιάσουν τον χρόνο ζωής σκουληκιών με μια συνδυαστική γενετική παρέμβαση. Η ανακάλυψη απέχει βεβαίως πολύ απ τν εφαρμογή της σε ανθρώπους όμως η ελπίδα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, είναι πλέον ορατή - τουλάχιστον σε πρώτη φάση για την ανάπτυξη αντιγηραντικών θεραπειών.

Πενταπλάσια ζωή

ΦΩΤΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 2013

 


Οι πιο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που έχετε δει!!! (PHOTOS)
 
Φωτογράφοι από όλον τον κόσμο έστησαν τον τρίποδά τους ή πήραν τη φωτογραφική μηχανή ανά χείρας και ξεχύθηκαν προς αναζήτηση των ωραιότερων, παραδοξότερων, καινοτόμων, εντυπωσιακών, ξεχωριστών, μοναδικών, πρωτότυπων, περίεργων και ιδιαίτερων σκηνών ανά τον κόσμο. Ζώα, τοπία, μετεωρολογικά φαινόμενα, χρώματα, φυτά, αντικείμενα πρωταγωνιστούν σε μερικές από τις ωραιότερες λήψεις τους. Δύσκολη η επιλογή της καλύτερης, αλλά τουλάχιστον μια προσπάθεια αξίζει τον κόπο!
 
1. Το πρόσωπο ενός παγόβουνου
 
2. Αστραπές στο Γκραν Κάνυον
 
3. Ουράνιο τόξο στην Ανταρκτική
 
4. UFO στο Σιάτλ (για την ακρίβεια, πύργος καλυμμένος με ομίχλη!)
 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ




ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Τι είναι αυτό το ... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ και που το βρήκαν;;; (VIDEO)
Βίντεο ΣΟΚ με γιγαντιαίο φίδι που βρέθηκε στην κόκκινη θάλασσα!...

ΚΟΛΠΑ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Απίστευτα Κολπάκια Κουζίνας!

Για να κάνετε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και διασκεδαστική, καλό είναι να γνωρίζετε μερικά χρήσιμα κολπάκια!
 
1. Αν το ψωμί έχει αρχίσει να μπαγιατεύει, απλά βάλτε ένα κομμάτι από φρέσκο σέλινο στη σακούλα και κλείστε το. Θα επαναφέρει τη γεύση του αλλά και την υφή του.
 
2. Διατηρείτε πάντα ένα φυτό αλόη βέρα στην κουζίνα σας. Είναι ανεκτίμητο όταν κόβετε το χέρι σας ή νακαίγεται το δάχτυλό σας. Κόψτε ένα φύλλο και τρίψτε το ζελέ από το εσωτερικό στο σημείο τραυματισμού.
 
3. Όταν κάνετε μια σούπα, ή σάλτσα, η κατσαρόλα καταλήγει με πολλά λιπαρά. Για να τα απωθήσετε ρίξτε ένα παγάκι. Ο πάγος θα προσελκύσει το λίπος, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να απομακρύνετε.
 
4. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το μαγειρικό λάδι χωρίς να μυρίζει από το προηγούμενο φαγητό μαγειρέψτε ένα κομμάτι τζίντζερ στο λάδι. Θα αφαιρέσει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις και οσμές.
 
5. Για να καθαρίσετε τους λεκέδες φρούτων από τα δάχτυλά σας, τρίψτε τα με μια φρέσκια, καθαρισμένη πατάτα.Το λευκό ξίδι μπορεί να έχει επίσης το ίδιο αποτέλεσμα.
 
6. Αν δύο ποτήρια κολλήσουν μεταξύ τους στο στοίβαγμα, είναι αδύνατο να ξεκολλήσουν. Για αυτό, απλά βάλτε πάγο στο εσωτερικό ποτήρι από γυαλί και στο εξωτερικό ζεστό νερό. Το ζεστό ποτήρι θα επεκταθεί και το κρύο γυαλί θα συρρικνωθεί. Έτσι τα ποτήρια θα ξεκολλήσουν!
 
Πηγή: neadiatrofis.gr

 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Ανεβαίνουμε στον Όλυμπο σε... 10 λεπτά!!
Δείτε γιατί τον επελέξαν οι θεοί για σπίτι τους!
Ημερομηνία: 17 Δεκεμβρίου 2013
 
Ανεβαινουμε στον Ολυμπο σε... 10 λεπτα!! Δειτε γιατι τον επελεξαν οι θεοι για σπιτι τους! (video)


Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου, θα μπορούσε να πεις κανείς, πως είναι οι υπεύθυνοι για την τόση ομορφιά του μεγαλύτερου βουνού της Ελλάδας.
Η εκθαμβωτική και μεγαλοπρεπής εικόνα του Ολύμπου έχει σφραγίσει τη μνήμη του ανθρώπου από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα.
Ο κύριος Ιωάννης Μπέινας, μαζί με την κάμερα του, τραβάει ένα από τα πιο όμορφα βίντεο που έχουμε δει, απεικονίζοντας την εξαιρετική ομορφιά του Ολύμπου.
Το βίντεο προβλήθηκε στο Grito Rock Festival 2013 και στο ελληνογερμανικό forum πεζοπορίας.
Απολαύστε το.


 

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τεσσερις παντρεμένοι πάνε για ψάρεμα...

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τεσσερις παντρεμένοι πάνε για ψάρεμα...
Τέσσερις παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα.
Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους.
Λέει ο πρώτος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο!
Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο σ/κ.
Αυτό δεν είναι τίποτα! λέει ο δεύτερος.
Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.
Καλά, με δουλεύετε; λέει ο τρίτος.
Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών...
Εσύ μεγάλε γιατί δεν μιλάς; λένε στον τέταρτο.
 

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ένας στους πέντε Έλληνες στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες
Συνημμένη Εικόνα: 1703854KkYM1OT0.jpg



Σοκαριστικά και ταυτόχρονα αποκαλυπτικά για τις κοινωνικές πληγές που έχει προκαλεσει η κρίση και οι πολιτικές σκληρής λιτότητας είναι τα ευρήματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ, που... καταγράφει δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού στην πενταετία 2008-2012.



Το 20% των Ελλήνων στερούνται βασικά αγαθά (πχ γεύμα με κρέας ή κοτόπουλο) και υπηρεσίες.

Το 26,7% δεν μπορεί να έχει ικανοποιητική θέρμανση. Τρομακτικά είναι δε τα αντίστοιχα ποσοστά όταν εξειδικεύονται στον φτωχό πληθυσμό.

Ενδεικτικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στη έκτη χειρότερη θέση στην ΕΕ. Την ξεπερνούν μόνο η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Λετονία, η Ουγγαρία και η Λιθουανία.

Δεδομένου όμως ότι η έρευνα βασίζεται στα εισοδήματα του 2011, μάλλον οι χώρες που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα είναι σήμερα πολύ λιγότερες. Τα αποτελέσματα της έρευνας έτους 2013, με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2012, θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του 2014.

left.gr