Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων – «Πρώτα θα εφαρμόζονται μνημόνια και όταν αποτυχαίνουν, θα «κουρεύουμε» καταθέσεις»

«Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»
Τι άλλο μπορεί να πει και με πιό στυγνό τρόπο, ένας που υποδύεται τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί κυνικά πως το ζητούμενο είναι η πλήρης καταστροφή και αποδόμηση κρατών και λαών;..
Μήπως δεν έχει ομολογηθεί ότι το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα (και πανομοιότυπό του πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο) έχει αποτύχει;
Μήπως δεν γνωρίζουν, δηλαδή, την επικείμενη αποτυχία του μνημονίου και την ολική καταστροφή που επιφέρει αυτό στην οικονομία ενός κράτους;
Στην ουσία, λοιπόν, κυνικότατα ομολογούν πως ο τελικός στόχος είναι η προσωπική περιουσία του κάθε πολίτη, δηλαδή η επίθεση που κάνουν είναι σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στον καθένα από εμάς ξεχωριστά.Μια και δεν βγαίνουν τα προγράμματα «διασώσεων» με τον έναν τρόπο, έχουμε τον άλλον. Κύπρος! Αυτό είπε, με απλά λόγια, ο αρμόδιος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Όλι Ρεν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο φινλανδικό κανάλι YLE, εστιάζοντας στους καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ… προς το παρόν. «Η Κύπρος ήταν ειδική περίπτωση…», τόνισε. «Όμως η επερχόμενη οδηγία υποθέτει ότι θα υπάρξει υποχρέωση των επενδυτών και των καταθετών στην περίπτωση αναδιάρθρωσης ή διάλυσης τραπεζών».
«Όμως υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη ιεραρχία, πρώτα οι μέτοχοι, μετά πιθανότατα οι μη προστατευμένοι επενδυτές και καταθέτες. Ωστόσο, το όριο των 100.000 ευρώ είναι ιερό, οι καταθέσεις που είναι χαμηλότερες από αυτό το ποσό θα είναι πάντα ασφαλείς».

Αυτό σημαίνει ότι νομιμοποιείται πλέον ο δρόμος να βάζουν χέρι στις καταθέσεις καθώς βουλιάζουν στην αποτυχία οι συνταγές «διασώσεων», μνημόνιων και λιτότητας, σε κάθε γωνία της ευρωζώνης.

Οι καταθέτες των τραπεζών (άνω των 100.000 προς το παρόν) είναι πιθανό να δεχθούν πλήγμα στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις περιπτώσεις κατάρρευσης τραπεζών, σύμφωνα με τον αρμόδιο επίτροπο οικονομικών υποθέσεων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει οδηγία για την τραπεζική ασφάλεια, η οποία θα μπορούσε να ενσωματώνει και το ζήτημα της ευθύνης των επενδυτών στις εθνικές νομοθεσίες των κρατών-μελών.

Ο Ολι Ρεν με τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κουρεύονται» οι καταθέσεις (προς το παρόν άνω των 100.000 ευρώ), ώστε όσοι έχουν χρήματα στις τράπεζες να καλούνται να καλύψουν τις ζημιές από μελλοντικές χρεοκοπίες πιστωτικών ιδρυμάτων.

Μια αποψή «μασκαρεμένη με μπόλικη φιλολογία του στυλ ότι «με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε κόστος από τους φορολογούμενος και πληρώνουν οι μεγαλοκαταθέτες».
Η ομολογία της αποτυχίας των σχεδίων διάσωσης, μνημονίων, περικοπών κλπ, βγάζει πλέον μάτια.
Ο Ρεν δήλωσε επίσης τα υψηλά κόστη χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στη Νότια Ευρώπη, είναι αυτή τη στιγμή μείζον πρόβλημα και πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να αναλάβει νέα δράση ώστε να βοηθήσει στην τόνωση της οικονομίας της ευρωζώνης.

plektani.gr/planetnews.gr

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μας Έκλεψαν Τους Τηλεκατευθυνόμενους Πυραύλους;

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ευάγγελος Αρτέμης ποιος τον ξέρει; Ανέκδοτα θα λέμε τώρα; Αφού έχουμε κρίση οικονομική και ΔΝΤ και μνημόνια και το λουρί της μάνας, τι μας ενδιαφέρει αν κάποιοι μας έκλεψαν ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους;



Ο Ευάγγελος Αρτέμης λοιπόν ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία. Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αφού ανέπτυξε συστήματα τηλεχειρισμού άρχισε το 1933 να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό με κρατική υποστήριξη.

Τα πρωτότυπα δοκιμάσθηκαν με επιτυχία στην Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 1938. Έκτοτε αγνοείτε η τύχη τους. Ο ίδιος έλεγε ότι δοθήκανε σε ”ξένη δύναμη” και αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών του. Στην φωτογραφία 7 βλέπεται την άδεια του Αρτέμη για την είσοδο του στο Α.Ζ.Φλεβών, όπου επέβλεπε και κατηύθυνε τα πειράματα. Αργότερα τον δίκασαν για “κατασκοπεία” επειδή … έμπαινε στην απαγορευμένη ζώνη !!! Μήπως υποπτεύεστε ΤΩΡΑ σε ποια ξένη δύναμη τα δώσανε;

Μεταπολεμικά το 1950 έφτιαξε μια βιοτεχνία στην Χαλκίδα και έφτιαχνε ένα χρώμα-primer για καράβια. Αυτό μπορούσε να κατασκευασθεί με υλικά που υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Ήταν το τέλειο χρώμα-primer γιατί το περνούσες μόνο μια φορά και για την διάρκεια της ζωής του πλοίου δεν χρειαζόταν άλλο βάψιμο και το κυριότερο δεν έπιανε φύκια και στρείδια που μειώνουν την ταχύτητα και είναι το μόνιμο πρόβλημα των πλοίων. Φυσικά δεν θα τον αφήνανε, έτσι τον κατέστρεψε κάποια εθνική μας τράπεζα, απ αυτές τις υπερχεωμένες που καταδυναστεύουν τον άνθρωπο. Φήμες μην ακούτε, δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι τράπεζες, απα πα πα !

Το Αντιαεροπορικό Άρτεμις το θυμάστε; Αν είχε προωθηθεί όπως έπρεπε με μερικά τέτοια σκόρπια στον Ελληνικό χώρο δεν θα περνούσε ούτε κουνούπι εναέρια. Που κατέληξε; Στο Ισραήλ λένε οι γνωρίζοντες, περίεργο, πα πα πα κουτσομπόληδες και συνομωσιολογικοπαρανοϊκοί !!!

Το 1968 φτιάχνει το σκάφος Hannibal με το τελειότερο υδροδυναμικό σχήμα στον πλανήτη. Φτιάχνονται κάπου 5 δοκιμαστικές τορπιλάκατοι με κόντρα πλακέ θαλάσσης μήκους 25 μέτρων. Είχαν Γερμανική μηχανή που ήταν τοποθετημένη κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Επίσης δεν είχαν τορπίλες, αλλά 4 ΠΑΟ (πυροβόλα άνευ οπισθοδρομήσεως) των 105 mm, προσέξτε Ελληνικής κατασκευής, με την βοήθεια της ΧΡΩΠΕΙ. Το σκάφος ήταν STEALTH δηλαδή αόρατο στα ραντάρ. Έπλεε με 60 μίλια σε φουρτούνα και έβαλε με τα ΠΑΟ με ηλεκτρομηχανικό σύστημα σταθεροποιήσεως.

Επειδή κατάλαβε ότι θα το πουλούσαν και αυτό δεν έδωσε τα σχέδια. Υπολόγιζε ότι με 25 -50 τέτοια σκάφη (κωμικού κόστους για το δημόσιο), αν τολμούσε να περάσει ο Τουρκικός στόλος σε λίγη ώρα ολόκληρος θα ήταν στον βυθό, η και όποιος άλλος στόλος ! Θυμηθείτε stealth, 60 μίλια με φουρτούνα και αρκετές βολές ΠΑΟ το λεπτό, σε λίγα λεπτά οι επίδοξοι εισβολείς, θα κάνανε παρέα στα σφουγγάρια. Σας κάνει εντύπωση ότι κι αυτό θάφτηκε; Γιατί Άραγε; (ρητορικό το ερώτημα κι είναι γωστή η απάντηση)

Αφού ασχολείστε με την πολιτική και ψηφίζετε πολιτικούς, που σας πουλάνε στεγνά και προσπαθείτε να «περνάτε καλά«, χωρίς να ξέρετε καν τι είναι αυτό το «περνάω καλά» εεε μην έχετε παράπονο για αυτά που έρχονται. Το ΔΝΤ είναι το λιγότερο, χάδι, σχετικά με αυτά που σας ετοιμάζουν.

Μπορούσα να σας γράψω κι άλλα … ποιο το όφελος;

Τέλος πάντων ο Αρτέμης πέθανε στις 12 Μαΐου 1980 από μαρασμό, απ’τις συνεχείς διαρρήξεις του σπιτιού του, από … τους γνωστούς !

Ας είναι αιώνια η μνήμη του.


ΠΗΓΗ:miastala.com

ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ

Πώς Γίνεται
now_thats_how_its_done
 
ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

now_thats_how_its_done
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ

now_thats_how_its_done
now_thats_how_its_done
 
ΥΠΕΡ ΤΡΕΞΙΜΟ

now_thats_how_its_done
now_thats_how_its_done
now_thats_how_its_done
 
ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΕΑ

now_thats_how_its_done

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

"Σφαγή'' στην Ιερισσό για τα μεταλλεία στις Σκουριές!!! Κάτοικοι διέλυσαν το αστυνομικό τμήμα!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση στην Ιερισσό, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης αστυνομικοί εισέβαλαν σε δυο σπίτια και συνέλαβαν δυο 40χρονους...

οι οποίοι είναι ύποπτοι για συμμετοχή για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Η αστυνομία υποστηρίζει πως εκτελούσε εντάλματα σύλληψης και πως παρόν στις συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα ήταν και εισαγγελέας. Η πλευρά των κατοίκων, όμως, περιγράφει αλλιώς τα γεγονότα και μιλά για αρπαγή των δυο ανδρών.

Σύμφωνα με τους κατοίκους λοιπόν, στις 03:00 τα ξημερώματα, άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν σε δυο σπίτια και συνέλαβαν τους δυο άνδρες μπροστά στα μάτια. των οικογενειών τους. Κάτοικος της περιοχής είπε στο NewsIt ότι τα ΕΚΑΜ έσπασαν τις πόρτες με σιδηρολοστούς και ακινητοποίησαν τις οικογένειες των δυο άνδρών με τα όπλα τους!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα εντάλματα σύλληψης αφορούν κυρίως αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό και έκρηξη από τα οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κάτοικοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις επανειλημμένες κλήσεις των αστυνομικών να τους επιτρέψουν την είσοδο και κατόπιν τούτου οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να εισέλθουν με βίαιο τρόπο στις οικίες και να συλλάβουν τους δύο κατοίκους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, λίγο μετά τις 03:00, δύο ομάδες αστυνομικών ταυτόχρονα έκαναν συλλήψεις δύο ανδρών, οι οποίοι είναι από τους 20 κατοίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στις Σκουριές.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του ενός, σπάζοντας την πόρτα με λοστό, αλλά ο άνδρας τους άκουσε και άνοιξε την πόρτα. Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με κλωτσιά και συνέλαβαν και τον δεύτερο άνδρα μπροστά στην οικογένειά του.

 
 
 
 
 
 
 
Ξεσηκωμός των κατοίκων και επίθεση στο αστυνομικό τμήμα

Αμέσως σήμανε συναγερμός, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες του χωριού και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και μετά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ιερισσού. Εκεί όμως, όπως λένε, δεν ήταν κανείς, ούτε αστυνομικός ήταν φρουρός και το Α.Τ. ήταν έρημο. Όπως γράφει το thesstoday.gr, μπήκαν μέσα και τα έκαναν... γυαλιά – καρφιά. Κάτι που φαίνεται και στις επόμενες φωτογραφίες...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η αστυνομικοί πριν εγκαταλείψουν το αστυνομικό τμήμα πήραν τον οπλισμό και έγγραφα. Η ένταση παραμένει στο χωριό, με τους κατοίκους να ετοιμάζονται να κατέβουν στον Πολύγυρο Θεσσαλονίκης, όπου οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα...















Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Nέα Υόρκη: Τα δωδεκάποντα των... αντρών!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ιδού η νέα μόδα των αντρών: τα ψηλοτάκουνα. Δεν θυμίζουν σε τίποτε τις πλατφόρμες των glam rock σταρς τύπου Ντέιβιντ Μπάουι, ούτε όμως και τα τακούνια των drug queens...

Μετά την χαλάουα και το άι-λάινερ. «Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς τα 8ιντσα τακούνια μου» δηλώνει ο Λουκ Νέρο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Mr. Black στους New York Times.

«Πήγα σε ένα πάρτυ χθες και εκεί ήταν ένας άντρας ντυμένος κανονικά και φορούσε καυτά κόκκινα peep toes. Αυτό ήταν! όλοι του έλεγαν "Θεέ μου, λατρεύω τα παπούτσια σου!!"».

Στο άρθρο των New York Times αναφέρεται πως «δυστυχώς η Αμερική δεν μπορεί να δεχθεί τους άντρες με γυναικεία τακούνια».
Την άποψη της εφημερίδας επικροτεί και ο σχεδιαστής Τζεφ Πέις :«Μακάρι η κοινωνία να ήταν πιο δεκτική στους άντρες με τακούνια».

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Μάρκ Κράμερ, 25 ετών και τον Κόι Μπάρτον, 24 ετών, να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με ένα συντηρητικό ντύσιμο. Λέει ο Μπάρτον στην εφημερίδα: «Εμένα μου αρέσουν τα τακούνια Steve Madden, o Κόι προτιμά να φορά Chinese Laundry»
 
Πηγή: tsekouratoi.blogspot.com

ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Είμαστε και με επίσημα στοιχεία του 2009 οι φτωχοί της Ευρώπης! Φαντάσου σήμερα...

Τα νοικοκυριά της Ισπανίας και της Ιταλίας είναι πλουσιότερα από εκείνα της Γερμανίας και της Ολλανδίας...

όπως προκύπτει από έρευνα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΚΤ, με την οποία καταρρίπτεται το στερεότυπο του πλούσιου Βορρά και του φτωχού Νότου.

Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό, με πλούτο σχεδόν 150.000 ευρώ, είναι από τα πιο φτωχά της Ευρώπης, έστω και εάν τα στοιχεία αφορούν το 2009, δηλαδή πριν η ελληνική οικονομία δεχθεί το βαρύτερο πλήγμα της κρίσης.

Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό έχει πλούτο 147.800 ευρώ, και από τις 15 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα της Ε.Κ.Τ., φτωχότερα νοικοκυριά εντοπίζονται μόνο στη Σλοβακία.

Κοντά στα επίπεδα της Ελλάδας κινείται η Πορτογαλία, με το μέσο νοικοκυριό της να εμφανίζει πλούτο 152.900 ευρώ, ενώ ακόμα και η Σλοβενία κινείται πάνω από την Ελλάδα, με 148.700 ευρώ.

Κι αυτό την ώρα που το μέσο νοικοκυριό στην Ισπανία έχει πλούτο 291.400 ευρώ, στην Ιταλία 275.200 ευρώ, στη Γερμανία 195.200 ευρώ και στην Ολλανδία 170.200 ευρώ. Τα πλουσιότερα νοικοκυριά εντοπίζονται στο Λουξεμβούργο (710.100 ευρώ), στην Κύπρο (670.900 ευρώ) και στο Βέλγιο (338.600 ευρώ).

Το 92,2% των ελληνικών νοικοκυριών έχουν κάποιο περιουσιακό στοιχείο, με το 72,4% να έχει ιδιόκτητη κατοικία, το 37,9% να έχει άλλο ακίνητο και το 73% να έχει αυτοκίνητο. Η αξία της κινητής περιουσίας του μέσου ελληνικού νοικοκυριού ανέρχεται στα 114.300 ευρώ.

Το 73,4% έχει καταθέσεις, μόλις το 1,2% έχει επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια, το 0,5% έχει ομόλογα και το 2,7% έχει μετοχές. Κατά μέσο όρο, η αξία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων των ελληνικών νοικοκυριών διαμορφώνεται στα 4.400 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το 36,6% των ελληνικών νοικοκυριών βαρύνεται από χρέη, έναντι του 47,4% στη Γερμανία, του 50% στην Ισπανία και του 25,2% στην Ιταλία. Το 17,5% των ελληνικών νοικοκυριών έχει στεγαστικά δάνεια.