Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Μερομήνια 2017: Τι καιρό θα κάνει όλη τη χρονιά - Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Πάσχα, Πρωτομαγιά, Αγίου Πνεύματος

Τα Μερομήνια έχουν φανατικούς υποστηριχτές αλλά και πολλούς που τα αμφισβητούν
Μερομήνια ονομάζει ο λαός τις δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου.
Τα μερομήνια αμφισβητούνται από την επίσημη μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν.
Έχουν, όμως, πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.
Τι προβλέπουν τα Μερομήνια για τον καιρό το 2017:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ

Εσύ τι βλέπεις σε αυτές τις φωτογραφίες; Aπίστευτες οφθαλμαπάτες (Photos)

Ένας καλλιτέχνης ζωγράφισε μία σειρά από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες αλλά τι βλέπετε εσείς κοιτώντας σ' αυτό το πανέξυπνο δημιούργημα;
Ρίξτε μια ματιά:
Ένας πίνακας μοιάζει να απεικονίζει χειμωνιάτικο σκηνικό με πεύκα και σκιέρ που κατεβαίνουν το χιονισμένο λόφο ενώ στη γωνία βλέπουμε μία όμορφη ζεστή καλύβα.
What do you see first when you look at the picture? Some people will see an alpine ski lodge while others will spot iconic Reggae artist Bob Marley
Αλλά αν δεις πιο προσεκτικά και γυρίζοντας το κεφάλι σου προς τα αριστερά θα δεις μία εικόνα που θυμίζει κατά πολύ τον θρυλικό ερμηνευτή της ρέγγε Μπομπ Μάρλεϊ.
Ο 42χρονος καλλιτέχνης που έχει εμπνευστεί κατά πολύ από τον Σαλβαδόρ Νταλί άρχισε να σκέφτεται αυτές τις δημιουργίες, όταν είδε μία φωτογραφία του εαυτού του με σκοτεινές σκιές.

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ 2016

Οι κουλαμάρες της χρονιάς που φεύγει

Μικρά, τρελά, παράλογα και «μυρωδάτα» νέα του εντελώς ιδιαίτερου 2016!


Οι κουλαμάρες της χρονιάς που φεύγει



Ας το παραδεχτούμε, το 2016 ήταν μια παράξενη χρονιά και από την παραφροσύνη της δεν ξέφυγε κανείς, μήτε άνθρωπος μήτε ζώο.
Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν λοιπόν αναγκαστικά γεμάτοι από περίεργα νέα και κωμικοτραγικές ειδήσεις, λες και όλη η τρέλα του κόσμου θέλησε να παίξει πρώτη είδηση στα δελτία και τα πρωτοσέλιδα.
Μέχρι να κάνει η Γη την πλήρη περιστροφή της γύρω από τον ήλιο, οι άνθρωποι πρόλαβαν να κάνουν όλα αυτά τα σουρεαλιστικά που ξέρουμε καλά ως ανθρωπότητα, την ίδια ώρα που από το γαϊτανάκι αυτό της αναποδιάς δεν ξέφυγε ούτε και το βασίλειο των ζώων.
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και πάμε ένα γρήγορο ταξιδάκι στα μικρά παραλειπόμενα της ειδησεογραφίας, ως υπόμνηση λες σε μια κατάφωρα ιδιοσυγκρασιακή χρονιά που είναι πανέτοιμη να αλλάξει σελίδα…

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2017




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ