Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, έτοιμο να σε ταξιδέψει

Το πρωτότυπο L7e Quadricycle Urban electric Vehicle αποτελεί μια καθαρά ελληνική πρόταση που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Δημήτρης Μπαλής



Οι Έλληνες μηχανικοί, μηχανολόγοι και εν γένει όσοι ασχολούνται με θέματα κατασκευής αυτοκινήτων, είναι εξαιρετικοί. 
Στην πατρίδα μας, που δεν διαθέτει δική της βιομηχανία οχημάτων, η εξεύρεση εργασίας σε αυτόν τον τομέα καθίσταται αδύνατη, για αυτό όσοι θέλουν να εργαστούν στο χώρο αυτό πηγαίνουν στο εξωτερικό και μάλιστα διαπρέπουν σε πολλά εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων.
Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι που μένουν εδώ, ασχολούνται με άλλα αντικείμενα, δημιουργούν πρωτότυπες κατασκευές, ψάχνουν χρηματοδοτήσεις από επενδυτές και δεν χάνουν την ελπίδα τους ότι σε αυτόν τον τόπο κάτι θα αλλάξει, κάποτε.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… 
Αυτό που Περιμένει Όλους Μας… Κανένα Βοθροκανάλο δεν θα μεταδώσει αυτή την ΕΙΔΗΣΗ….



ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»…

Οι αρχές του Αμβούργου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλη της Γερμανίας, έχουν αρχίσει να κατάσχουν ιδιωτικές κατοικίες για να διευκολύνουν την έλλειψη στέγης των «Μεταναστών»…

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, οι αρχές του Αμβούργου κατάσχεσαν έξι οικιστικές μονάδες στην περιοχή Hamm κοντά στο κέντρο της πόλης. Ένας διαχειριστής που διορίζεται από την πόλη ανακαινίζει τώρα τα ακίνητα και θα τα μισθώσει – ενάντια στη βούληση του ιδιοκτήτη – στους ενοικιαστές που επέλεξε η πόλη.

Η εκπρόσωπος της περιφέρειας Sorina Weiland είπε ότι όλα τα έξοδα ανακαίνισης θα χρεώνονται στον ιδιοκτήτη των ακινήτων.

Παρόμοια μέτρα απαλλοτρίωσης έχουν προταθεί στο Βερολίνο, τη γερμανική πρωτεύουσα, αλλά εγκαταλείφθηκαν επειδή κρίθηκαν αντισυνταγματικά.

Γερμανοί πολίτες ρωτούν τώρα το εξής: Οι αρχές θα περιορίσουν τώρα το μέγιστο ποσό κατοικίας ανά άτομο και θα αναγκάσουν τα άτομα με μεγάλα διαμερίσματα να τα μοιραστούν με τους ξένους;

hellasforce.com

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: 
Πως το Βερολίνο «βύθισε» σωτήρια προσφορά του Πεκίνου – Η ωμή εντολή από την καγκελαρία



Η νέα πρωτεύουσα της Ευρώπης δεν είναι οι Βρυξέλλες, ούτε το Στρασβούργο, 
το σπίτι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου –αλλά το Βερολίνο.

Αυτό κρατάμε από το βιβλίο «Adults in the Room: My Battle With Europe’s Deep Establishment», που φιλοξενεί τα απομνημονεύματα του πρώην Έλληνα ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνει το Marketwatch, το οποίο επικαλείται το capital.gr.