Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

DREAM TEAM KAI SUPERCAR TOY NBA

Η dream-team του ΝΒΑ σε όρους... supercar!

 
Η dream-team του ΝΒΑ σε όρους... supercar!

Ποια είναι η χρυσή δεκάδα του αμερικανικού μπάσκετ που φιγουράρει τα καλύτερα αμάξια...

Με το NBA All-Star Weekend να έχει μόλις τελειώσει, μαγνητίζοντας για άλλη μια φορά τα βλέμματα του παγκόσμιου μπασκετικού κοινού, ώρα να γιορτάσουμε το ευτυχές γεγονός με τον ανάποδο τρόπο!

Το άφθονο παραδάκι των αστεριών του ΝΒΑ καλεί σε «ρόδες» βγαλμένες από άλλο κόσμο, με τις τροποποιήσεις και τις βελτιώσεις να περιλαμβάνονται στο καθημερινό μηχανοκίνητο μενού των παικτών.

Ας δούμε λοιπόν τους μπασκετμπολίστες που έχουν επιδείξει το μεγαλύτερο πάθος για την αυτοκίνηση, αποκτώντας το ένα αμάξι πίσω από το άλλο γεμίζοντας γκαράζ και καίγοντας καρδιές.

Αν λοιπόν υπήρχε NBA All-Star ομάδα σε όρους αυτοκινήτων, να ποια θα ήταν...

Βασικός: Zach Randolph


Ο παίκτης των Memphis Grizzlies δεν επιμένει απλώς αμερικάνικα, αλλά αποκλειστικά Chevrolet! Στο γκαράζ του φιγουράρουν οι καστομαρισμένες κάμπιο Impala του 1970 (1975, 1973, 1972 και 1972), καθώς ο παίκτης, που γεννήθηκε το 1981(!), έχει λατρεία με τα κλασικά αμερικανικά...
 

Η ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι καλύτερες φωτογραφίες για την άγρια φύση - 2013


Οι καλύτερες φωτογραφίες για την άγρια φύση - 2013

Οι καλύτερες φωτογραφίες για την άγρια φύση - 2013
 

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Economist – Eχθρός των επιχειρήσεων η Ελλάδα – Βρίσκεται μόλις 4 θέσεις πριν τον… πάτο

Economist – Eχθρός των επιχειρήσεων η Ελλάδα – Βρίσκεται μόλις 4 θέσεις πριν τον… πάτο - Φωτογραφία 1

Κατατάσσεται στην 144η θέση μεταξύ 148 χωρών

Έναν πίνακα με τις επιδόσεις 148 κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κατάρτισε για το 2013 το βρετανικό περιοδικό Economist.

Υπό τον τίτλο «Regulation Tangled», το οικονομικό περιοδικό αξιολογεί τις χώρες βάσει των εμποδίων στην κρατική τους λειτουργία για το έτος 2013.

Η Ελλάδα κατατάσσεται στην… 144η χειρότερη θέση, καταφέροντας να «ξεπεράσει» μόλις 4 χώρες. Όπως είναι φυσικό, η πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών βρίσκεται σε παρόμοια μοίρα, καθώς η Ισπανία κατατάσσεται στην 125η θέση, η Γαλλία στην 130 θέση, η Πορτογαλία στην 132η θέση και η Ιταλία στην 146η θέση.

Στην πρώτη θέση με τα λιγότερα εμπόδια «φιγουράρει» η Σιγκαπούρη, ενώ η Γερμανία έπεται στην 56η θέση!

Στο 3,5% του ΑΕΠ η «ζημιά»

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό λόμπι της Ευρώπης, στα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης διαπιστώνονται διοικητικά εμπόδια, τα οποία συνιστούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μεγέθους ίσου με το 3,5% του ΑΕΠ.

ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ετσι θα βρεις το αθλημα που σου..."παει"!!!

Ετσι θα βρεις το αθλημα που σου...
 
Όσο περίεργο και εάν σας ακούγεται, είναι μια πραγματικότητα. Στο DNA του ανθρώπου είναι εγγεγραμμένο το είδος του αθλήματος που του ταιριάζει. Για παράδειγμα κάποιος αθλητής μπορεί να έχει γενετική προδιάθεση να τρέχει γρήγορα και κάποιος άλλος να έχει γενετική προδιάθεση να έχει αντοχές, ή να σηκώνει βάρη.
 
 
Διαβάστε πως και τι ελέγχουν οι επιστήμονες, προκειμένου να εντοπίσουν τη γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου και να τον ωθήσουν στο κατάλληλο άθλημα, στο οποίο έρευνες δείχνουν, πως με σωστή προπόνηση μπορεί να φτάσει και στην κορυφή.
 

ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ

ΣΟΚ! ΜΚΟ έφαγαν ΠΑΝΩ από 100.000.000 ευρώ σε 10 χρόνια! Μα που πηγαν τα λεφτά;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΜΚΟ έφαγαν ΠΑΝΩ από 100.000.000 ευρώ σε 10 χρόνια! Μα που πηγαν τα λεφτά;;;
 
Πακτωλός δημόσιου χρήματος στις Μ.Κ.Ο.. Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ η κρατική χρηματοδότηση την τελευταία 10ετία.
Η πολιτεία δεν γνωρίζει καν τον αριθμό τους, ενώ υπουργεία «ξέχασαν» να δώσουν στοιχεία για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν χρηματοδοτήσει.
Άκρως αποκαλυπτικά για το «φαγοπότι» που είχε στηθεί με την χρηματοδότηση των Μ.Κ.Ο., είναι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στο πόρισμα της, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2012, και αποτελεί προιόν έρευνας σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τη δράση τους το διάστημα 2000 - 2010, αποτυπώνεται ξεκάθαρα πως και που σπαταλήθηκαν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ κατέληξαν στα ταμεία Μ.Κ.Ο. το επίμαχο διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν κάποια υπουργεία, όμως το ποσό είναι «πολύ μεγαλύτερο», όπως αναφέρει το πόρισμα «γιατί πολλά υπουργεία δεν έστειλαν έγγραφα για φορείς που έχουν χρηματοδοτήσει».Στον πίνακα που ακολουθεί βλέπετε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις χρηματοδότησης Μ.Κ.Ο..

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2000 - 2010:
 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΚΗ

Σάκης Μπουλάς: Θα προτιμούσα να πεθάνω κάνοντας ΣΕΞ!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσέγγισε με χιούμορ τον θάνατό του
 
Σάκης Μπουλάς: Θα προτιμούσα να πεθάνω κάνοντας ΣΕΞ! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσέγγισε με χιούμορ τον θάνατό του
 
Μιλάμε για έναν μοναδικό άνθρωπο. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν από τους αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του.
Ο Σάκαρος έφυγε τελικά από την ζωή αλλά θα μείνει ζωντανός στις αναμνήσεις μας.
Αλησμόνητη έχει μείνει, μεταξύ άλλων, η ατάκα του όταν ρωτήθηκε με ποιο τρόπο θα ήθελε να φύγει από την ζωή
. Συγκεκριμένα απάντησε "από φυσικά αίτια, κάνοντας σεξ" και μας άφησε όλους παγωτό.
Να είσαι καλά ρε Σάκη.