Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΖΟΩΝ

Nature Photography
priroda-0001
priroda-0002



ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΚΡΗΤΗ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στα όπλα οι Κρητικοί για την φορολόγηση της τσικουδιάς! Τι ετοιμάζουν στην Κρήτη;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επί ποδός πολέμου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κρήτη αντιδρώντας στις προθέσεις της κυβέρνησης να βάλει φόρο 3 ευρώ το λίτρο...
στην.... παραδοσιακή τσικουδιά.Όπως αποκαλὐπτει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποσταγματοποιών Παραδοσιακής Τσικουδιάς Στάθης Φραγκιαδάκης, το σχέδιο της κυβέρνησης για τα 3 ευρώ στο λίτρο, θα σημάνει απλά το θάνατο της ρακής, αφού σήμερα δεν είναι ανάρπαστη μόνο για την ποιότητά της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και για τη χαμηλή τιμή της.
Να σημειωθεί ότι σήμερα με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης των 0,60 ευρώ το λίτρο η τελική τιμή της τσικουδιάς είναι γύρω στα 3 ευρώ. Στην περίπτωση που μπει φόρος 3 ευρώ, τότε το κόστος θα εκτιναχθεί στα 6 και στα 7 ευρώ το λίτρο. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τους παραγωγούς της Κρήτης ότι κανένας Ελληνας δεν θα αγοράζει πλέον τσικουδιά καθώς θα είναι πολύ ακριβή.
Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, τα συμφέροντα είναι μεγάλα, διότι η τσικουδιά και το τσίπουρο έχουν την αποδοχή του κόσμου, που το πίνει γιατί το βρίσκει και καλό και φτηνό.
Έτσι θίγονται μεγάλα συμφέροντα, που πιέζουν το υπουργείο να βάλει μεγάλο φόρο».

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

Του «έσκασαν» 1.6 εκατομμύρια γιατί του έκαναν… καταλάθος κολονοσκόπηση

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ένας άνδρας από το Μέξικο πήρε αποζημίωση 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από τρία κλύσματα και μία κολονοσκόπηση που του έκαναν εξαναγκαστικά οι αστυνομικοί επειδή νόμιζαν ότι είχε ναρκωτικά.



Οι αστυνομικοί είχαν κάνει σήμα στον Ντέιβιντ Έκερτ να σταματήσει με το αυτοκίνητο του αλλά εκείνος δεν το έκανε και έτσι τον καταδίωξαν. Μόλις τον σταμάτησαν, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο εκπαιδευμένος σκύλος μυρίστηκε ναρκωτικά και έτσι τον συνέλαβαν.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΧΤΥΠΑ ΠΑΝΤΑ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ποιοι είναι οι 21 φορείς του Δημοσίου που οδηγούνται σε «ξαφνικό θάνατο»

Ποιοι είναι οι 21 φορείς του Δημοσίου που οδηγούνται σε «ξαφνικό θάνατο»
Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για 21 φορείς του Δημοσίου. Σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που τέθηκε σε διαβούλευση προβλέπεται η κατάργηση 21 φορέων του δημοσίου, που δεν κρίνονται απαραίτητοι, το νέο πλαίσιο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, με κύριο χαρακτηριστικό τον τερματισμό του καθεστώτος της μαζικής βαθμολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων με άριστα, ενώ υπάρχει και δέσμη σημαντικών διοικητικών απλουστεύσεων για πολίτες και επιχειρήσεις.

Αναλυτικά με το σχέδιο νόμου προβλέπεται η κατάργηση δώδεκα φορέων των οποίων η αποστολή και ο ρόλος μπορεί πλέον να ασκηθεί από κάποια υφιστάμενη δομή, τεσσάρων νομικών προσώπων, χωρίς μεταφορά αρμοδιοτήτων τους, καθότι πρόκειται για φορείς που ενώ προβλέφθηκε νομοθετικά η σύστασή τους, εντούτοις ουδέποτε δραστηριοποιήθηκαν επιχειρησιακά και τριών κλαδικών ερευνητικών κέντρων που λειτουργούν ως δημόσιες υπηρεσίες, συγχωνευόμενων σε ένα ενιαίο ερευνητικό κέντρο, ενώ δύο νομικά πρόσωπα και μία αυτοτελής δημόσια υπηρεσία καταργούνται και συγχωνεύονται σε ένα νέο νομικό πρόσωπο.
 

ΣΚΟΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Πώς μοιάζουν οι πόλεις όταν... ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ;;;
Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου 2014
 
Πως μοιαζουν οι πολεις οταν... ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ;;;
 
Μπορείτε να φανταστείτε τις μητροπόλεις του κόσμου χωρίς φώτα; Χωρίς τη παραμικρή δέσμη φωτός; Χωρίς φώτα από αυτοκίνητα, δρόμους και κτίρια, με μοναδικό φωτισμό αυτόν από τα αστέρια;
Το σενάριο αυτό σκέφτηκε ο Thierry Cohen, φωτογράφος από το Παρίσι και δημιούργησε το ψηφιακό φωτογραφικό πρότζεκτ «Darkened Cities». Στις εικόνες του Cohen, οχτώ πόλεις φαίνονται όχι μόνο σκοτεινές αλλά και εγκαταλελειμμένες, όπως θα συνέβαινε άλλωστε στην περίπτωση απουσίας ηλεκτρισμού.
Για την δημιουργία του πρότζεκτ, ο φωτογράφος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Χονγκ Κονγκ, τη Σανγκάη και άλλες μεγαλουπόλεις και αφού τις φωτογράφησε επισκέφθηκε μέρη του πλανήτη όπου ο αστικός φωτισμός δεν τα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Στη συνέχεια έκανε την σύνθεση δημιουργώντας το αποτέλεσμα που βλέπουμε.
 
n
Χονγκ Κονγκ
 
Ουρανοί που ποτέ δεν θα ανακαλύψουμε, αστερισμοί που είναι αδύνατον να φαίνονται έτσι, υπό το φως των μεγαλουπόλεων.
Σκοπός εξάλλου του καλλιτέχνη δεν είναι να παρουσιάσει φανταστικούς ουρανούς, όπως τους ονειρεύεται αλλά τους ουρανούς που υπάρχουν και θα μπορούσαν να φαίνονται.
Το «Darkened Cities» έχει παρουσιαστεί σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις ανά τον κόσμο.
 
n
Σαν Φρανσίσκο
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τα σταθερά τηλέφωνα!!!
Χρεώνουν 30 ευρώ για ΕΝΑ τηλεφώνημα...! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τα σταθερά τηλέφωνα!!! Χρεώνουν 30 ευρώ για ΕΝΑ τηλεφώνημα...! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
 
Πώς να χαρακτηρίσει κανείς μία... διαδικασία όπου κάποιος – προφανώς πολύ «ευφυής» – έστησε έναν μηχανισμό για να εισπράττει 3 ευρώ ανά λεπτό από χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες καθημερινά; Συνολική διάρκεια κλήσης 10 λεπτά. Κόστος;;; 30 ευρώ.
Τη προσοχή σας σε ενα νέου είδους απάτη, που βρίσκει έδαφος τωρα τελευταία, σε βάρος των καταναλωτών, και έχει ως σκοπό, να τους αποσπά χρήματα απο το τηλεφωνικό λογαριασμό με δόλιες μεθόδους.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους αριθμούς 14546, 14ΧΧΧ κ.λ.π όπου σε καλεί κάποιος στο σταθερό σου, και σου ανακοινώνει ότι εχεις κερδίσει κάτι, και θα πρέπει ειτε να καλέσεις τον αριθμό 14546 είτε να πατήσεις κάποιο αριθμητικό πλήκτρο που υποθέτω οτι σε συνδέει μάλλον αυτόματα για να μάθεις τι είναι, και να παραλάβεις το δώρο σου.

Με διάφορες παραπλανητικές εκφράσεις, τις περισσότερες φορές καταφέρνει το καταναλωτή να καλέσει το ως ανω νουμερο, όπου φυσικά διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρα κερδισμένο άλλα θα πρέπει συνήθως να μπει σε κλήρωση κλπ .
Οση ώρα όμως μιλάει, η κλήση χρεώνεται και μάλιστα με υπέρογκα ποσά για την εποχή μας, και προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να σε κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται στη γραμμή ώστε να σε χρεώσουν περισσότερο. Αποτέλεσμα όταν έρχεται ο λογαριασμός ανακαλύπτεις ότι έχεις χρεωθεί με ποσά της τάξης των 25-30 ευρώ κατα μέσο όρο για ένα τηλεφώνημα μόνο.
Επειδη το κόλπο είναι καινούργιο στην αγορά, δεν το ξέρει ακόμα ο πολύς κόσμος, και την πατάνε πολλοί.
toxwni.gr

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ

ΝΔ: Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Δημοσιευμένη  εικόνα



Η ΝΔ, μέσα στον πανικό της έχει εκτροχιαστεί τελείως και αποκαλύπτει έτσι τον βούρκο των ιδεών της, τον υποκριτικό κυνισμό της και την αυθάδεια του αμοραλισμού της (ανηθικότητα).


Πέταξε στο εμπόριο της πολιτικής αγοράς και το Ορθόδοξο φρόνημα: Μετέτρεψε, με σκανδαλώδη
προκλητικότητα και χυδαιότητα, την Πίστη σε πολιτικό εμπόρευμα…

Με τη ρητορική του παζαριού κραύγασε: «Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει αν ο Τσίπρας είναι άθεος»!

Επιχειρεί εδώ η ΝΔ να κερδοσκοπήσει εκλογικά πάνω στο Ορθόδοξο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, δίχως να αντιλαμβάνεται ότι γίνεται καταγέλαστη, διότι και τα πιο συντηρητικά «στοιχεία» της Εκκλησίας γνωρίζουν ότι και ο «άθεος» αγκαλιάζεται από την Ορθοδοξία και δεν ρίχνεται στην πυρά…


ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΝΟΝΗ- ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ

Θα το τερματίσει 

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το είδαμε κι αυτό! Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ να δηλώνει ότι μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί μόλις 266 ονόματα από τα σχεδόν 1.700 που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ επειδή το καλοκαίρι το ΣΔΟΕ είχε επιφορτιστεί επιπλέον με ελέγχους για τον ΦΠΑ, ενώ στη συνέχεια οι υπάλληλοι έπρεπε να περάσουν από ένα σεμινάριο.
Δηλαδή οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να περάσουν το σεμινάριο σε γκρουπάκια, αλλά όλοι μαζί. Εντάξει, έχει κι αυτό τη λογική του.

Αυτό που δεν έχει καμία λογική είναι ότι ως γνωστόν δεν υπάρχει μία λίστα Λαγκάρντ με υπόπτους, αλλά πολλές λίστες με πολλούς ακόμη υπόπτους.
Δηλαδή αν χρειάζεται τόσος χρόνος για τη μία, φαντάζομαι ότι ο έλεγχος σε όλες τις «λίστες Λαγκάρντ» θα ολοκληρωθεί περίπου στο επόμενο τέλος του κόσμου όπως θα τα προσδιορίσουν οι μελετητές των Μάγιας, αν εν τω μεταξύ δεν έχει προλάβει να σβήσει ο ήλιος.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ

Δείτε κλασσικούς πίνακες να «ζωντανεύουν» μπροστά σας!!!

Συνημμένη Εικόνα: 19233222KFVcp7jI.jpg



Έργα του Καραβάτζιο, του Ρούμπενς και δεκάδων ακόμη μεγάλων δημιουργών όπως δεν τα έχετε ξαναδεί, μέσα από ένα θεαματικό 2,5 D animation!



Ο σκηνοθέτης Rino Stefano Tagliafierro φέρνει μερικά από τα μεγαλύτερα έργα ζωγράφων στη «ζωή»!

Δείτε πως στο video που ακολουθεί < πάρα πολύ ωραία δουλειά >

ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Αυτά είναι τα νέα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας στις ευρωεκλογές

Δημοσιευμένη  εικόνα


Νέοι πολιτικοί σχηματισμοί φαίνεται πως ρίχνονται στη αρένα των εκλογών και διεκδικούν και αυτοί ένα κομμάτι της εκλογικής πίτας, η οποία σύμφωνα με την παρούσα πολιτική κατάσταση φαίνεται πως θα είναι κατακερματισμένη και θα «ταΐσει»πολλούς. Η πλειονοτητά τους είναι κόμματα που μάχονται την Ευρώπη και το ενιαίο νόμισμα, με δύο εξαιρέσεις, το Νέο Κόμμα και την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Πολλάλη για το Real.gr, αυτά είναι τα νέα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και παρά την χαμηλή τους δυναμικότητα, διεκδικούν σθεναρά την ψήφο μας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Δραχμή 5 Αστέρων»

Προκειται για το νέο πολιτικό μόρφωμα που ίδρυσε ο Θεόδωρος Κατσανέβας και που ευελπιστεί να θυμίσει στους Έλληνες, τις ξεχασμένες «καλές εποχές» πριν από το μνημόνιο, αλλά και την κατάσταση «που μας εχει φέρει το ενιαίο νόμισμα».

Οι πέντε βασικές θέσεις του κόμματος είναι οι εξής: