Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ROBIN WILLIAMS

..Eυχαριστούμε ROBIN...


Robin Williams,Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

«Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία», δηλώνει ο Robin Williams, μια δήλωση, την οποία οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δεν θα έκαναν ποτέ...
«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις«. Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο διάσημος κωμικός Robin Williams, κάνοντας μας όλους πραγματικά υπερήφανους!


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/

ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

«All I Want for Christmas» σε μία ξεκαρδιστική version!


Και μάλιστα αυτό το cover ενθουσίασε την Mariah Carey!
Όταν για 225 ολόκληρες ημέρες είσαι στην θάλασσα, μακριά από την οικογένειά σου και τους φίλους σου και ξαφνικά μαθαίνεις ότι θα κάνεις Χριστούγεννα μαζί τους είναι λογικό να... τρελαθείς!
Δείτε το βίντεο...


Το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «HMS Ocean» μετρά αντίστροφα τις ημέρες καθώς στις 9 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στην Μεγάλη Βρετανία.
Από την χαρά τους λοιπόν δεν μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!
Έφτιαξαν ένα βίντεο κλιπ του γνωστού τραγουδιού της Mariah Carey "All I Want for Christmas is you" στο οποίο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Το βίντεο μάλιστα το είδε μέχρι και η ίδια η Mariah Carey η οποία έδωσε συγχαρητήρια στο πλήρωμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter!

mediagate

ΓΗ 2

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011


Ανακαλύφθηκε ο δίδυμος πλανήτης της γης! (update)


Λέγεται kepler 22 - b και απέχει 600 έτη φωτός από τη γη. Για σημαντική ανακάλυψη κάνουν λόγο οι επιστήμονες.

Εκείνο που μέχρι πρόσφατα ανήκε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας αποτελεί πλέον επιστημονική πραγματικότητα. Η NASA επιβεβαίωσε ότι ο Κέπλερ 22-b, είναι ένας εξωπλανήτης που ενδέχεται να φιλοξενεί ζωή.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o Aστρονόμος του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Νίκος Ματσόπουλος "ανακοινώθηκε πρόσφατα η ανακάλυψη ενός πλανήτη σε άλλο ηλιακό σύστημα το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τη γη, γύρω στα 600 έτη φωτός όταν το ένα έτος φωτός είναι 10 τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Η ιδιαιτερότητα του πλανήτη που ονομάζεται
Kepler 22 - b έγκειται στο γεγονός οτι περιστρέφεται γύρω από ένα αστέρι που μοιάζει με τον ήλιο μας και περιστρέφεται σε μια απόσταση η οποία είναι μέσα στη κατοικίσημη ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι το νερό σε συγκεκριμένες αποστάσεις από τα αστέρια μπορεί να διατηρηθεί σε υγρή μορφή. Αυτό αφορά πάρα πολύ σημαντικό καθώς ξέρουμε πως το νερό είναι ο καλύτερος διαλήτης των οργανικών ενώσεων και άρα η ύπαρξή του δημιουργεί προϋποθέσεις για την ύπαρξη κάποιας μορφής ζωής".

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 
"Η ανακάλυψη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική" επισημαίνει ο κύριος Ματσόπουλος " διότι είναι ο πρώτος πλανήτης που έχει περίπου το μέγεθος της γης, είναι 2,4 φορές μεγαλύτερος από τη γη, γυρίζει γύρω από αστέρι που μοιάζει με τον ήλιο μας, είναι ο πρώτος που επιβεβαιώθηκε ότι έχε αυτό το μέγεθος από τους 54 πλανήτες που έχουν βρεθεί με έμμεσες τεχνικές και περιέχει νερό που θα μπορούσε να κρατηθεί σε υγρή μορφή". 


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ 
"Το επόμενο μεγάλο άλμα το οποίο αναμένεται να γίνει τα προσεχή χρόνια με την τοποθέητηση μεγάλων τηλεσκοπίων σε τροχιά έξω από τη γη, είναι να παρατηρηθούν αυτοί οι πλανήτες σαν αυτόνομα αντικείμενα άμεσα και τότε θα έχουμε μια καλή εικόνα των συνθηκών που επικρατούν σε αυτούς και θα καταλήξουμε σε ποιο ασφαλή συμπεράσματα για το εάν είναι κατοικήσιμοι ή όχι" είπε τέλος ο κύριος Ματσόπουλος. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Κότσιρας:Τίμησε με στίχους την μνήμη του Γρηγορόπουλου


Με ένα τραγούδι τίμησε την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο Γιάννης Κότσιρας
 στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για την σημερινή κατάσταση στη χώρα.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

«Ημέρα γιορτής η σημερινή. Μεγάλη γιορτή μάλιστα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Είναι όμως και ημέρα μνήμης πια. Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, η ζωή ενός νέου ανθρώπου πάρθηκε βίαια από το χέρι ενός εκπροσώπου του κράτους και ξεχύθηκε το ποτάμι της οργής στην Αθήνα. Ο λόγος για το νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο. Τα χρόνια περνούν γρήγορα. Τα προβλήματα μεγαλώνουν και φυσικά παραμένουν άλυτα. Όμως και το ποτάμι μεγαλώνει. Και όταν ξεκινήσει, δεν γυρίζει πίσω», έγραψε ο τραγουδιστής στο Facebook του.

Ο Γιάννης Κότσιρας «ανέβασε» το τραγούδι του «Ζωή είναι, ζωή μου, η ζωή», που γράφτηκε το 1996 από τους Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και Άρη Δαβαράκη.
«Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Το τραγούδι που αναρτώ τα λέει όλα σε ένα στίχο.
Ζωή είναι, ζωή μου, η ζωή.
Πονάει, πονηρεύει, προχωράει.
Μα ως την τελευταία αναπνοή,
παλεύει μια ζωή για ό,τι αγαπάει», κατέληξε στο μήνυμά του.