Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

5+1 Τρικ Που Σε Βοηθούν Να Αδυνατίσεις!

Η μάχη μας με τα κιλά καλά κρατά. Προσεκτική διατροφή, πολύ νερό, αρκετή γυμναστική. Πέραν από τις κλασικές συμβουλές τύπου: Να τρως πολλά λαχανικά και φρούτα, προτίμησε τα προϊόντα ολικής κτλ, υπάρχουν κάποια τρικ τα οποία μπορούν να σταθούν σύμμαχοί μας στο αδυνάτισμα; Υπάρχουν!
Πάμε να δούμε μερικά έξυπνα tips, τα οποία καλό θα ήταν να ακολουθήσετε:
 
 
1. Εντάξτε τις καυτερές πιπεριές στο διαιτολόγιό σας. Αυξάνουν κατά 25% περίπου, τις καύσεις του οργανισμού σας
 
 
 

CHAMPIONS LEAGUE - ΑΠΟΤ.ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 8

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν 1-1

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό οι Κόκκινοι Διάβολοι έβγαλαν ψυχή και τσαμπουκά και πήραν ισοπαλία 1-1 κόντρα στην μέτρια Μπάγερν.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν 1-1 (vid)

 

ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΙ STARS

Υψο-μαχίες στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ

 
Υψο-μαχίες στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ
 

Αυτοί είναι οι ψηλότεροι και κοντότεροι αστέρες του σινεμά!

Αν πάντα το είχατε απορία πού τοποθετείται συγκριτικά ο αγαπημένος σας ηθοποιός, τώρα μπορείτε να το μάθετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα δαιμόνια μυαλά του Next Movie έφτιαξαν για όλους εμάς τους περίεργους ένα βολικό γράφημα με το ύψος των χολιγουντιανών διασημοτήτων.

Γιατί έτσι! Στα celebrities τείνουμε να υπερεκτιμούμε το ύψος τους και, όπως θα φανεί από τα κατατοπιστικά γραφήματα, τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.
 

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

Υποχρεωτικές στις ΗΠΑ οι κάμερες οπισθοπορείας το 2018

 
Υποχρεωτικές στις ΗΠΑ οι κάμερες οπισθοπορείας το 2018
 

Η υποχρέωση αφορά όλα τα αυτοκίνητα κι όχι συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων

Η υποχρέωση τοποθέτησης κάμερας οπισθοπορείας έχει αναβληθεί πέντε φορές από το 2011 όπου πρωτοτέθηκε ως ζήτημα από τον αμερικανικό οργανισμό οδικής ασφάλειας (NHTSA).

Πλέον οριστικά οι κατασκευαστές αν θέλουν να πωλούν αυτοκίνητα στις ΗΠΑ θα πρέπει να τοποθετήσουν κατάλληλη κάμερα με οθόνη στην οποία να προβάλλεται ζώνη από τρία έως έξι μέτρα τουλάχιστον. Η υποχρέωση αφορά όλα τα αυτοκίνητα κι όχι συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία στις Αμερικανικές πολιτείες συμβαίνουν ετησίως περίπου 210 θάνατοι και 15.000 σοβαροί τραυματισμοί πεζών κατά τους ελιγμούς αυτοκινήτων με την όπισθεν. Το 21% από τα ατυχήματα αφορά παιδιά κάτω των 5 ετών που δεν είναι ορατά από τον κεντρικό καθρέπτη και ηλικιωμένους σε ποσοστό 26%. Το μέτρο θα ισχύσει από την 1η Μαΐου του 2018.

Πηγή: gocar.gr

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Πώς τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους λαοί της Ευρώπης;
 
 
Πως τσουγκριζουν τα ποτηρια τους λαοι της Ευρωπης;

Ο μύθος λέει ότι το να σηκώνεις το ποτήρι και να εύχεσαι για την υγεία των παρευρισκομένων ξεκίνησε στην αρχαία Ελλάδα και στους ρωμαϊκούς χρόνους, όταν πράγματι ήθελαν να διασφαλίσουν ότι αυτό που θα έπιναν δεν ήταν δηλητηριασμένο...
Τα χρόνια κύλησαν και η πρόποση έγινε κοινό κτήμα πολλών λαών, σε διαφορετικές όμως, εκδοχές. Εδώ, θα διαβάσετε για τους τρόπους με τους οποίους κάνουν πρόποση άλλοι λαοί της Ευρώπης, για να ξέρετε τι θα κάνετε σε περίπτωση που βρεθείτε σε ένα βόρειο, κεντρικό ή νοτιοευρωπαϊκό τραπέζι.


1. Φινλανδία - «Kippis»
Οι Φιλανδοί είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά στον τρόπο της πρόποσης: μόνο ο οικοδεσπότης ή η οικοδέσποινα θα κάνουν πρόποση και οι παριστάμενοι πρέπει να τον/την κοιτούν κατά πρόσωπο. Σηκώνετε το ποτήρι σας μετά την ολοκλήρωση της πρόποσης και φωνάζετε «Kippis».