Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΑΤΕ ποια είναι τα 10 είδη του μισθού;;; ΔΕΙΤΕ τη χιουμοριστική απάντηση...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μην το ψάχνετε... Αυτά είναι τα δέκα είδη του μισθού...

1. Ο μισθός κρεμμύδι: Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις.

2.Ο μισθός σύντροφος: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν.

3. Ο μισθός δίαιτα: Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο.

4. Ο μισθός Ατλαντίδα: Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του.

5.Ο μαγικός μισθός: Εξαφανίζεται ως δια μαγείας.

6.Ο μισθός καταιγίδα: Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.

7. Ο μισθός black humor: Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις.

8.Ο μισθός προφυλακτικό: Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει.

9. Ο ανήμπορος μισθός: Σε αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι.

10.Ο μισθός περίοδος: Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

05 Νοεμβρίου 2013
ΣΟΚ! Μας δολοφονούν ομαδικά! Διαβάστε το ανατριχιαστικό άρθρο για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων!!!
 
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων...
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... HΝ
 
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
 
 
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.
Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.
 
Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι' αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη , ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.
 

ΜΟΝΟ Ο ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ

Την 5η θέση των πιο μολυσμένων πόλεων στην Ευρώπη καταλαμβάνει η... Θεσσαλονίκη!!
Ημερομηνία: 05 Νοεμβρίου 2013
Την 5η θεση των πιο μολυσμενων πολεων στην Ευρωπη καταλαμβανει η... Θεσσαλονικη!!

Απογοητευτικά τα τελευταία επίσημα στοιχεία από το 2010, σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ερευνών για τον καρκίνο. Η ρύπανση οφείλεται για... 223.000 θανάτους από καρκίνο των πνευμόνων παγκοσμίως, ενώ ως βασικές πηγές της αναφέρονται οι μεταφορές, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, οι εκπομπές από εργοστάσια, καθώς και οι ρύποι από τη θέρμανση και το μαγείρεμα στα σπίτια.

Παρότι ήταν γνωστό ότι η ρύπανση του αέρα μπορεί να πυροδοτήσει παθήσεις στην καρδιά και στους πνεύμονες, είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες του ΠΟΥ την συνδέουν με την εμφάνιση καρκίνου. Εκτός από τον καρκίνο των πνευμόνων, είδαν επίσης ότι συνδέεται και με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου στην ουροδόχο κύστη.
Πάνω από τα μισά περιστατικά καταγράφονται σε Κίνα και Ανατολική Ασία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία είναι η περιοχή με τις πόλεις με τη μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ όλο και επιδεινώνεται η κατάσταση σε μέρη του κόσμου όπου υπάρχει βιομηχανική ανάπτυξη.


Σύμφωνα με το qz.com πόλη με τη μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση είναι η Ahwaz στο Ιράν, δεύτερη έρχεται η Ulaanbaatar στη Μογγολία. Όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές χώρες πρώτη έρχεται η Plovdiv της Βουγλαρίας, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλονίκη.

ΜΙΝΙ ΓΙΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Αυτό είναι το πιο μικρό γιοτ στον κόσμο!!!
Ημερομηνία: 05 Νοεμβρίου 2013
Αυτο ειναι το πιο μικρο γιοτ στον κοσμο!!!

Με φουτουριστικό design που θυμίζει διαστημόπλοιο και εμφάνιση που προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας, το jet του Ιταλού Pierpaolo Lazzarini αποτελεί το νέο αντικείμενο του πόθου για τους λάτρεις των θαλάσσιων gadgets. Είναι το μικρότερο γιοτ που υπάρχει στον κόσμο, αφού είναι μόλις 7,5 μέτρα μήκος και 3,5 μετρά πλάτος. Παρόλα αυτά, μπορεί να φιλοξενήσει ως και επτά άτομα στο καθιστικό του, το οποίο παίρνει τη μορφή που θέλει ο ιδιοκτήτης του.




ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΙ

Τα «Στουρνάρια» κόλπα και οι ... ψευτοαντάρτες!
Συνημμένη Εικόνα: 423587u3lHUDjR.jpg



Αυτός ο πρώην φανερός (και τώρα κρυφός) υπάλληλος των τραπεζιτών τον οποίο ο Σαμαράς «διόρισε» υπουργό των οικονομικών θεωρεί ότι μπορεί να μας δουλεύει όλους με τα κολπάκια και τους ελιγμούς του.

Βέβαια όλη... η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ενήμερη για τα βρώμικα κόλπα του Στουρνάρα και συμμετέχει συνειδητά σε αυτά με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του απλού λαού τον οποίο κοροϊδεύουν συστηματικά από τα μέσα μαζικής .... παραπληροφόρησης!



Έτσι βλέπουμε εδώ και καιρό πως όποτε είναι να περάσουν κάποια νέα μέτρα εις βάρος μας, διαρρέουν σκοπίμως περισσότερα (κάποια εξ αυτών μοιάζουν και παρανοϊκά) και τότε όλοι μαζί, αρχίζουν το δούλεμα δηλ. βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα οι βουλευτάδες τους ωρυόμενοι και το παίζουν αντίθετοι δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσουν και άλλα «αντάρτικα». Τότε και μετά τον επικοινωνιακό «θόρυβο» ο υπουργός τάχατε αλλάζει γνώμη και τελικά περνούν λιγότερα μέτρα (αυτά που πραγματικά ήθελαν) δίνοντας μας την αίσθηση ότι πρέπει να τους χρωστάμε και .... χάρη!

Παράδειγμα οι τελευταίες γελοιότητες που είδαμε και ακούσαμε για την πρόθεση τους να φορολογήσουν τις στάνες και τα ακαλλιέργητα χωράφια όπου είχαμε την «δήθεν» δυναμική «παρέμβαση» των 22 βουλευτάδων της ΝΔ και την «υπαναχώρηση» του .... Στουρνάρα!

Συνημμένη Εικόνα: 503104hwNE6Gb.jpg
Επίσης το τελευταίο διάστημα ακούμε συστηματικά από τους μνημονιακούς συγκυβερνώντες όρους και λέξεις των οποίων αλλάζουν την ερμηνεία π.χ. κινητικότητα, διαθεσιμότητα κ.α. οι οποίες τις περισσότερες φορές σημαίνουν απόλυση αλλά και την περίφημη φράση ότι «δεν θα πάρουμε πια οριζόντια μέτρα» αλλά .... «κάθετα»!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ

Αχ, Πρόεδρε άσε το Wi-Fi και δώσε στο λαό να φάει...

Δημοσιευμένη  εικόνα


Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού, κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του, ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.


«Το έχω μελετήσει και μπορώ να το υποσχεθώ μετά βεβαιότητας» είπε ο κ. Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι οι νέες τεχνολογίες είναι ο τομέας όπου μπορούν να αναληφθούν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από νέους. Η χώρα μας διαθέτει "μυαλά" και έμψυχο δυναμικό που μπορούν να πετύχουν θαύματα σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν ήδη πολλά εντυπωσιακά παραδείγματα.
Η κυβέρνηση θα φροντίσει να παράσχει βοήθεια και διεκολύνσεις σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

«Αχ, Πρόεδρε. Άσε τα wi fi και δώσε στον λαό να φάει» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια στα social media.

Σχολιάζει και ο Δημήτρης Παπαδημούλης: Dim. Papadimoulis ‏@papadimoulis 3m
Αν δείτε πρωί-πρωί,ανέργους, μισθωτούς,συνταξιούχους κ άστεγους να πανηγυρίζουν,υπάρχει λόγος. Δωρεάν wifi από τον Σαμαρά! Θλιβερή ένδεια...

Έχεις δωρεάν WiFi ? Έχεις δημοκρατία.Τόσο απλό ήταν

Αφού δεν έχουν ψωμί και εργασία ας φάνε bits,Αντωνηνέτα

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Θ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ WIFI ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΙΦΟΝ ΔΩΡΟ.

Ο Σαμαράς υπόσχεται free wifi σε όλους. Επόμενο βήμα δωρεάν SMS για τα σαββατοκύριακα. Ανάπτυξη.

Η ειρωνεία είναι ότι όλοι όσοι γράφουν ότι δεν έχουν να φάνε και τι να το κάνουν το wifi διαμαρτύρονται μέσω... twitter
iefimerida.gr