Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

NASA: Πουλάμε την πρώτη φωτογραφία της Γης

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την… φωτογραφία». Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εξέλιξη των φωτογραφιών της Γης από το διάστημα.


Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε το 1967 και ήταν η πρώτη φορά που ο άνθρωπος είδε σε πραγματική απεικόνιση τον πλανήτη στον οποίον ζει. Σήμερα οι ίδιες φωτογραφίες απεικονίζουν την ίδια εικόνα, ωστόσο με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η πρωτότυπη απεικόνιση της Γης από τον δορυφόρο της NASA, που είχε φωτογραφίσει την περιοχή πάνω από την Βραζιλία, τίθεται προς πώληση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να «πιάσει» έως και τα 5.000 δολάρια στην δημοπρασία που θα γίνει στο Λονδίνο.

Στην συγκεκριμένη εικόνα βλέπουμε την Γη από ύψος 35.888 χιλιομέτρων και όταν είχε πρωτοδημοσιευθεί είχε προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Η ιστορία μίας εγκυμοσύνης....

 
Η ιστορία μίας εγκυμοσύνης....

Η ιστορία μίας εγκυμοσύνης....

Η ιστορία μίας εγκυμοσύνης....

Η ιστορία μίας εγκυμοσύνης....

ΜΕ 500 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ


Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη Ομολογία Ενοχής

Ο φερόμενος ως υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ομολόγησε δημοσίως ότι δεν μπορεί να ζήσει κάποιος άνθρωπος με 500 ευρώ. Παρόλο που γνωρίζει ότι με αυτό το ποσό δεν μπορεί κάποιος να ζήσει ως υπεύθυνος υπουργός οικονομικών έχει αποφασίσει και επιβάλλει σε εκατομμύρια Έλληνες να έχουν εισόδημα λιγότερο από 500 ευρώ το μήνα, έως και καθόλου. 
Οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο κύριος αυτός αν και γνωρίζει ότι οδηγεί στον θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους με την πολιτική του την εφαρμόζει. Δικαίως λοιπόν μπορεί αν κατηγορηθεί για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων. Καλοπροαίρετα αποδέχομαι την κρίση των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης περί ευφυούς πολιτικού και θεωρώ ότι και ο προηγούμενος υπουργός οικονομικών ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνώριζε τα αποτελέσματα της πολιτικής του οπότε η κατηγορία βαρύνει και αυτόν. 
Φυσικά κατηγορούμενοι είναι όλοι όσοι εμπνεύστηκαν αυτά τα μέτρα (όπως πρωθυπουργοί) που επιβάλλουν εισοδήματα μικρότερα των 500 ευρώ που κατά ομολογία του υπεύθυνου υπουργού οδηγούν στον θάνατο καθώς και όσοι με...
τις πράξεις τους (όπως ψήφιση) τα στήριξαν. Το κατηγορητήριο φυσικά είναι ανοιχτό…

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας

Το κανάλι της Μεσογείων, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό του για την ανάγκη της αντιρατσιστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε την έπαρση της σημαίας...«κρούσμα βίας»...

Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν την αγορά μίας μεγάλης σημαίας και την καθημερινή έπαρσή της.

Με λίγα λόγια το κανάλι παρουσίασε μία αγνή εκδήλωση φιλοπατρίας ως βίαιο περιστατικό, την ώρα μάλιστα που η ελληνική παιδεία χτυπιέται ανηλεώς.

Αν συνεχίσουν στο ίδιο ύφος, ο εθνικός μας ύμνος θα καταλήξει ρατσιστικό σύνθημα!
Ας μην ξεχνάμε ότι η ελληνική Σημαία συμβολίζει το ''Ελευθερία ή Θάνατος'' και ότι ο Εθνικός μας ύμνος είναι ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Σολωμού.