Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

Ζευγάρι που δεν γνώριζε ιστιοπλοΐα γυρίζει τον κόσμο με σκάφος

Ξεκίνησαν από τη Βραζιλία και πέρασαν και από την Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες

Ζευγάρι που δεν γνώριζε ιστιοπλοΐα γυρίζει τον κόσμο με σκάφος


Οι Sarah Moreira και Renato Matiolli από τη Βραζιλία δεν είχαν μπει ποτέ σε σκάφος. Αποφάσισαν ωστόσο να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να γυρίσουν τον κόσμο εν πλω. Έτσι είπαν «όχι» στις τρελές ώρες στο γραφείο και ξεκίνησαν το θαλάσσιο ταξίδι τους.
Αγόρασαν το σκάφος τους και λίγο μετά ο 38χρονος παραιτήθηκε από τη θέση του συμβούλου στρατηγικής και η 34χρονη από τις δημόσιες σχέσεις σε διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων όπου εργάζονταν.
Έξι μήνες μετά απέπλευσαν αφήνοντας πίσω τους τα πάντα- εκτός από το σκύλο τους, που τους συντροφεύει στην περιπέτειά τους.
Ούτε η Sarah ούτε ο Renato είχαν κάνει ποτέ ιστιοπλοΐα στο παρελθόν μέχρι που συνάντησαν ένα ζευγάρι Σουηδών που τους δίδαξαν.  Έφυγαν από την Ιπανέμα τον Απρίλιο και έκτοτε γυρνούν τον κόσμο.
Ο Renato επέστρεψε για λίγο για να πάρει τον σκύλο τους, Feijao, καθώς δεν μπόρεσαν να τον πάρουν εξαρχής μαζί τους περιμένοντας να εκδοθεί το «διαβατήριό» του.
Μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί 21 χώρες- ανάμεσά τους και την Ελλάδα- απολαμβάνοντας την τοπική κουζίνα, γνωρίζοντας ξεχωριστές κουλτούρες και «δαμάζοντας» υπέροχα κύματα καθώς είναι δεινοί σέρφερ και δύτες.
Οι δύο ταξιδιώτες λένε πως το να είναι μαζί όλη μέρα όλες τις μέρες ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερη τη σχέση τους, που μετρούσε ήδη πέντε χρόνια.

ΚΑΝΝΑΒΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ

Κάνναβις καὶ Ῥοκφέλερ

http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/04/%CE%9A%E1%BD%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%E1%BF%AC%CE%BF%CE%BA%CF%86%E1%BD%B3%CE%BB%CE%B5%CF%81.jpg


Μέχρι τὸ 1937 ἡ καλλιέργεια τῆς καννάβεως γινόταν σὲ εὐρεία κλίμακα, ἰδίως γιατὶ τροφοδοτοῦσε μὲ ἀνθεκτικὲς ἶνες τὶς βιομηχανίες σκοινιοῦ καὶ ἦταν ἡ πρώτη ὕλη σὲ μία σειρὰ χημικῶν καὶ πλαστικῶν προϊόντων.
Μάλιστα ἡ Ford Motor Company εἶχε προχωρήση στὴν κατασκευὴ ἁμαξώματος αὐτοκινήτου ἀπὸ κάνναβη, ποὺ ζύγιζε τὸ 1/3 τοῦ συμβατικοῦ καὶ ἦταν δέκα φορὲς πιὸ ἀνθεκτικό.

Ἡ κάνναβις, λοιπόν, ἐκτὸς τοῦ ὅ,τι ἤταν ἀνταγωνιστικὸ προϊόν, σὰν ἐναλλακτικὴ πηγὴ καυσίμου καὶ ἐνεργείας, δημιουργοῦσε ἕνα ἀκόμη προβληματάκι, στὶς πετρελαϊκὲς τῆς Standard Oil τῶν Rockefellers καὶ Gulf Oil τῆς οἰκογενείας Mellon, καθὼς πιὸ ἐλαφρὺ ὄχημα, ὅπως εἶχε προτείνη ὁ Ford, θὰ σήμαινε λιγότερη κατανάλωσις καὶ ἄρα λιγότερη ζήτησις γιὰ περέλαιαο, κάτι ποὺ ἦταν ἐντελῶς ἀντιαμερικανικό.


ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ανακάτεψε 2 υλικά και τα έβαλε στα δόντια του. 

Το Αποτέλεσμα; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!



Ένα από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα στον κόσμος είναι τα κίτρινα δόντια. Μπορεί να πιστεύετε ότι πέρα από τακτές επισκέψεις στον οδοντίατρο 
και πέρα από ειδικές διαδικασίες λεύκανσης, δεν υπάρχει τίποτα άλλο 
για να λευκάνετε τα δόντια σας, έτσι δεν είναι? 
Ε κάνετε Λάθος! 
Αυτό το video που σας παρουσιάζουμε παρακάτω δείχνει 
μια απόλυτα φυσική συνταγή που μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας 
αλλά ταυτόχρονα και να καταπολεμήσει την ουλίτιδα. 
Απίστευτο, Έτσι? 

ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ

Ανακαλύφθηκε χαμένη πολιτεία των Μάγια από 15χρονο


http://news247.gr/eidiseis/kosmos/article4047923.ece/BINARY/w660/magias.jpg

Ενας 15χρονος Καναδός από το Κεμπέκ ανακάλυψε μία χαμένη πολιτεία των Μάγια εφαρμόζοντας τη θεωρία του που θέλει τον πολιτισμό αυτόν να επιλέγει την τοποθεσία όπου θα οικοδομήσει τις πόεις του με βάση το σχήμα των αστερισμών, 
σε έναν συσχετισμό που κανείς επιστήμονας δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

Προκαλώντας τον θαυμασμό της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, ο Ουίλιαμ Γκαντουρί από το Κεμπέκ, παθιασμένος με τον πολιτισμό των Μάγια, ανέλυσε 22 αστερισμούς για να διαπιστώσει ότι εάν συνέδεε επάνω στον χάρτη τα επιμέρους αστέρια των αστερισμών, έπαιρνε ένα σχήμα που αντιστοιχούσε στις τοποθεσίες 117 πολιτειών των Μάγια.