Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΘΡΩΝ

Τα σκυλιά κάνουν πολύ καλά μαξιλάρια

 
Τα σκυλιά κάνουν πολύ καλά μαξιλάρια
 

Οι… γάτες το αποδεικνύουν


 

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΙΑ για την Ελλάδα! Αυτά είναι τα προϊόντα της χώρας μας που ΣΑΡΩΝΟΥΝ στο εξωτερικό!

ΠΡΩΤΙΑ για την Ελλάδα! Αυτά είναι τα προϊόντα της χώρας μας που ΣΑΡΩΝΟΥΝ στο εξωτερικό!

Παγκόσμιες πρωτιές προσφέρει η αγροτική παραγωγή στη χώρα καθώς προϊόντα από την Ελλάδα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «στην ελληνική γεωργία αντιστοιχεί το 29% της αξίας των ελληνικών εξαγωγών (εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών)».
Ενδεικτικό είναι πως σχεδόν 1/3 από τα κορυφαία 100 εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα συνδέονται άμεσα με την αγροτική, με την πρωτογενή παραγωγής της Ελλάδας.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Πρόκληση: Πλούσιοι με βίλες, πισίνες και σκάφη προσπάθησαν να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ

Πρόκληση: Πλούσιοι με βίλες, πισίνες και σκάφη προσπάθησαν να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ - Φωτογραφία 1

Την ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας τα κριτήρια, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι που έχουν ανάγκη να λάβουν το βοήθημα, κάποιοι άλλοι -με τσέπες γεμάτες- έκαναν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα.

Μάλιστα, από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν, οι ελεγκτές της Εφορίας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εντόπισαν κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις φορολογουμένων με μεγάλα εισοδήματα, ακίνητη περιουσία που ξεπερνούσε τις 300.000 ευρώ, πισίνες και σκάφη να ζητούν να λάβουν το επίδομα των 500 ευρώ.

GOOGLE STREET VIEW

Οι πιο περίεργες εικόνες από το Google Street View!

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο περίεργες εικόνες από το Google Street View!



Όλα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες της Google...Οι ποιο απίθανες φωτογραφίες και τα πιο "τρελά" στιγμιότυπα που έχει καταγράψειη κάμερα της Google για την υπηρεσία Google Street View...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Αυτό θα πει home cinema

 
Αυτό θα πει home cinema
 
Δωμάτια που θα τα ζηλέψεις
 

CHAMPIONS LEAGUE - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ


Κερδισμένοι και χαμένοι του Champions League!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-0

Η Ρεάλ έπαιξε σαν Βασίλισσα, καθήλωσε έξυπνα τη Μπάγερν, και έκανε το άλμα (1-0) για τη διεκδίκηση του 10ου τροπαίου της.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-0