Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

UFO ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

03 Οκτωβρίου 2012
Ακούτε κόσμε!Η φωτογραφία με το UFO στην Κρήτη είναι....ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!

Παγκόσμιο ενδιαφέρον μελετητών ΑΤΙΑ έχει προσελκύσει η φωτογραφία που τράβηξαν Γερμανοί τουρίστες στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά της Κρήτης.
Ειδικοί που ερευνούν χρόνια τέτοιου είδους εμφανίσεις, υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο και έχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο με διάμετρο 13 περίπου μέτρων.
Οι τουρίστες, όπως σας ενημερώσαμε εχθές ανέβασαν την επίμαχη φωτογραφία στην ιστοσελίδα abovetopsecret.com και οι υπεύθυνοι της σελίδας με τη βοήθεια ειδικών στην ψηφιακή απεικόνιση διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη αλλά είναι 100% αληθινή.
Ένας από τους ειδικούς, ονόματι Τζεφ Ρίτσμαν, συνεργάτης της AOL και του History Channel, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και τα στιγμιότυπα από UFO εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο υποστηρίζει ότι «στα 26 χρόνια εμπειρίας μου έχω δει ελάχιστες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από UFO. Η συγκεκριμένη είναι συναρπαστική και δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βρω μία λογική εξήγηση όμως κατέστη αδύνατον».
Ο Ρίτσμαν υποστηρίζει ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο, που μπορεί να ξεπερνά τα 13 μέτρα σε διάμετρο, ενώ οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έστειλαν την φωτογραφία και σε άλλους ειδικούς, οι οποίοι έκπληκτοι επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά της.


Πηγή:radar.gr

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!

"Σήμερα, απλά, στην επανασύνδεση ακόμη μια φορά κομμένου ρεύματος ανέργου, με καρκινοπαθή σύζυγο που τώρα είναι σε νοσοκομείο στη... 
...Θεσσαλονίκη και ένα μικρό παιδί, η οργή χτύπησε κόκκινο. Τελικά ο κατακτητής, είναι αλλοεθνής ή Έλληνας;

Ξέρουμε βέβαια ότι κάθε κατακτητής, από πάντα, αντιμετωπίζει τον κατακτημένο σαν να είναι ένα τίποτα. Οχυρωμένος στην ισχύ του, συμπεριφέρεται βάρβαρα σε όσους αυτός διαλέγει. Καταστρέφει, κλέβει, φυλακίζει, βασανίζει και σκοτώνει, όποτε κρίνει αυτός.

Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά του Ελληνικού κράτους, σε Έλληνες. Χαμερπείς κάθε είδους, καλοπληρωμένοι Διοικούντες, πίνουν το καφεδάκι τους στην απέναντι καφετέρια συζητώντας για πολιτική, ενώ εσύ απέναντι στο υπόγειο, επανασυνδέεις το ρεύμα. Εθελόδουλοι «Δημοκρατικά» εκλεγμένοι στην Αθήνα και στην Περιφέρεια, συντηρούν ασφαλείς στην καλή ζωή τους, την βαρβαρότητα του κατακτητή. Είναι τα πληρωμένα όργανα του κατακτητή, που διατηρούν την κοινωνική ειρήνη. Ανεξάρτητα από τα θύματα. Κάθε κατακτητής, δεν ασχολείται με θύματα. Όλοι είναι θύματα, αν και όταν χρειαστεί.

Και οι αφελείς ερωτήσεις έρχονται με τη σειρά. Ερωτήσεις που έχουν απαντήσεις. Πάντα είχαν. Αλήθεια, με ποιο δικαίωμα κάποιοι αποφάσισαν ώστε σημερινά μικρά παιδιά να μεγαλώσουν με μίσος για το τόπο μας; Κόβουν το ρεύμα σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά. Αλήθεια, καταδικάζουν τα παιδιά σε άπλυτα ρούχα, χωρίς μπάνιο, χωρίς ζεστό γάλα, χωρίς το φως το βράδυ. Και για να φτάσει ένας γονιός να μην μπορεί να πληρώσει το ρεύμα, έχει πολύ περισσότερα προβλήματα. Κι αν δεν είναι παιδί και είναι έφηβος; Που θα βγάλει την οργή του; Όσα σκουπίδια ταΐζανε οι χαμερπείς Διοικητικοί στα παιδιά, τώρα τα επιστρέφουν σαν εμετό. Και ενοχλούμαστε με κάποιες συμπεριφορές.

Σαυτές τις ακραίες καταστάσεις σε πολλές οικογένειες, μπορεί κάποιος πολίτης να ακουμπήσει κάπου; Δεν μπορεί. Ο κατακτητής δεν ενδιαφέρεται ούτε για δικαιοσύνη, ούτε αν θα πεθάνεις, ούτε αν ζήσουν τα παιδιά σου. Ο κατακτητής, πάντα είχε μόνον απαιτήσεις. Μόνον δικαιώματα. Ο κατακτημένος, μόνο υποχρεώσεις. Και να λοιπόν, σήμερα, ο Έλληνας στην Ελλάδα, έχει μόνον υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα. Δεν δικαιούται να ορίσει τον επόμενο χρόνο το θα κάνει. Να ζήσει, έστω φτωχικά. Ο κατακτητής, ζητά αχόρταγα, τα λεφτά του. Μέχρι να του κατάσχουν ότι έχει, με τους κείμενους νόμους, που ο κατακτητής όρισε. Δικαιούται βέβαια, να αδειάσει τη γωνιά. Να ψοφήσει. Γιατί, επανασυνδέσαμε ρεύμα, ακόμη και σε κατάκοιτη γιαγιά, που ζούσε σε μια τρώγλη, με βοήθεια από την γειτονιά. Ψιλά γράμματα για τον κατακτητή. Και μη νομίζετε ότι ο κατακτητής δεν έχει ευαισθησίες. Η πράσινη ανάπτυξη και τα κοράλλια που πεθαίνουν, είναι κορυφαία ενδιαφέροντα. Παραμύθια για εθελόδουλους «πολίτες» και τρόποι να ξαναρπάξουν ακόμη περισσότερα.

Υπομονή. Θα ξεπεραστεί η κρίση. Αμ δε! Σε ένα σύστημα που δημιούργησαν διεφθαρμένοι διοικούντες, με ημιθανείς εγκεφαλικά πολίτες, η κρίση θα ενταθεί. Γιατί δεν είναι οικονομική κρίση αλλά, όλα τα άλλα. Ο κατακτητής, επέβαλε έννοιες, όρους και τον φασισμό. Και επειδή όλα πάντα άλλαζαν ως φυσική διεργασία, καιρός είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του φασισμού. Η βία του φασισμού άλλαξε. Τα τάγματα εφόδου, επίσης. Εδώ και χρόνια, τα τάγματα αυτά τα ονόμασαν Νομαρχιακές επιτροπές κατά τόπους, των κομμάτων που ήταν στην εξουσία. Να πούμε εδώ τι έκαναν αυτά τα τάγματα εφόδου σε αντιρρησίες; Δεν θα χωρέσει ολόκληρο βιβλίο. Απλά βάφτιζαν δημοκρατικές διαδικασίες, την απόλυτα φασιστική λειτουργία τους. Και φτάσαμε εδώ, όπου οι χαμερπείς να χασκογελούν, να κρατούν όλα τα διοικητικά πόστα, να γεννοβολούν όμοιούς τους.

Και τώρα βαφτίζουν ακόμη. Ανέργους, χρεώστες στην εφορία, υπόχρεους στη ΔΕΗ, ασυνεπείς δανειολήπτες κλπ.

Και αύριο το πρωί τα πρόβατα, όποια μπορούν, θα πάνε για βοσκή, θα τα αρμέξουν οι τσοπάνηδες, κάποια θα ψοφήσουν, κάποια θα τα φάει ο λύκος, κάποια θα γεννήσουν για αρνάκι γάλακτος το Πάσχα. Παράπλευρες απώλειες. Κατακτητής είναι, ότι βαφτίσια θέλει, κάνει.

Με ποιο δικαίωμα όλα αυτά; Μα του Διοικητή της στάνης.

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Οι Πολίτες Της Βέροιας, συνεχίζουν και τις επανασυνδέσεις ρεύματος , σχεδόν καθημερινά. Όχι κρυφά και με κουκούλες. Μήπως και η αλληλεγγύη με κάθε τρόπο, περισσέψει κάποια χαμόγελα."

Πολίτες Της Βέροιας

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Νόμιμη η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ

Αξιοποιήσιμη φαίνεται να είναι τελικά η λιστα Λαγκάρντ σύμφωνα με ανώτατες δικαστικές πηγές, παρά το γεγονός ότι αποτελεί προϊόν υποκλοπής. Το σκεπτικό είναι ότι στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής (οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος) το δημόσιο...
...συμφέρον υπερτερεί του ιδιωτικού. Αρα η λίστα Λαγκάρντ θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί από τους υπουργούς των Οικονομικών και τις διωκτικές αρχές.

Την ίδια ώρα κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της ελληνικής κυβέρνησης λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ότι «το υπουργείο Οικονομικών θα ζητήσει ένα δεύτερο αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ έτσι ώστε να την συγκρίνουμε με την πρώτη που έχουμε στα χέρια μας».

Προφανώς με την απόφαση της αυτή η κυβέρνηση διαμηνύει στον τέως υπουργό ότι δεν τον εμπιστεύεται για το ποια ονόματα παρέλαβε και για το πoια παρέδωσε αφού ο ίδιος είχε την λίστα στο γραφείο του για πάνω από 6 μήνες χωρίς να γνωρίζει κανείς εάν αξιοποιείται η όχι.

Επίσης η  απόφαση του Γιάννη Στουρνάρια να ζητήσει ένα δεύτερο αντίγραφο είναι σαφές ότι φέρνει σε δύσκολη θέση τους πρώην υπουργούς Οικονομικών και ειδικά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου  ο οποίος είχε παραλάβει την λίστα στις αρχές του 2011 , παρέδωσε επιλεκτικά κάποια ονόματα για έλεγχο αλλά ουδέποτε έγινε γνωστό εάν πράγματι ελέγχθηκαν.

Την ίδια  ώρα πάνω "από δέκα κορυφαία στελέχη του Σώματος  Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα προσπαθήσουν από σήμερα το πρωί να εξιχνιάσουν τα μυστήρια της περίφημης λίστα Λαγκάρντ ( ή λίστα Φαλτσιάνι ) έστω και με σχεδόν δύο χρόνια καθυστέρηση που η λίστα κρυβόταν από τον τέως υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου .

Η λίστα ανοίγει για πολλοστή φορά σήμερα το πρωί αλλά αυτή την φορά θα ελεγχθούν με άκρα μυστικότητα τα 1991 ονόματα.

«Εμείς θέλουμε να συλλάβουμε  κάποιους για φοροδιαφυγή. Δεν μας ενδιαφέρει να βάλουμε κάποιον φυλακή. Ας πληρώσει ότι πρέπει να πληρώσει και ας πάει σπίτι του», λένε  με νόημα στελέχη που έχουν γνώση της νομοθεσίας.

Οι άντρες του Σώματος Δίωξης πρέπει να βάλουν στο μικροσκόπιο τα 1991 ονόματα και να διασταυρώσουν τις καταθέσεις με τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Πρόκειται για μια δουλειά η οποία δεν θα διαρκέσει πάνω από είκοσι  ημέρες. Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι σήμερα αυτοί οι λογαριασμοί ή θα έχουν κλείσει ή θα είναι κενοί.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος τουλάχιστον είκοσι μηνών. ´Εάν οι έλεγχοι είχαν γίνει τότε το ελληνικό δημόσιο θα έχει εισπράξει πολλά λεφτά από φόρους βεβαιώνουν σήμερα έγκυρες πήγες του υπουργείου Οικονομικών.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα καθώς  η συγκεκριμένη λίστα που κατέληξε στα χέρια του κ. Βενιζέλου δεν είναι ξεκάθαρο σε κανέναν αν είναι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ ή μέρος αυτής, δεδομένης της παραδοχής του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι δεν παρέδωσε όλα τα στοιχεία στον κ. Διώτη, παρά μόνο όσα έκρινε ο ίδιος σημαντικά.

Επίσης μέγα ερώτημα προκύπτουν και είναι τα εξής 1)γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε και παρέλαβε άτυπα την λίστα Λαγκάρντ και 2)  γιατί όταν την παρέδωσε στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν τον ενημέρωσε αν μπορεί ή όχι να χρησιμοποιηθεί. Επίσης, τα στοιχεία που κράτησε στην κατοχή του από μια «άχρηστη» λίστα, τι απέγιναν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα Λαγκάρντ άλλαζε χέρια άτυπα επί ενάμιση χρόνο περίπου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρώην κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ολόκληρη η λίστα παρεδόθη στον κ. Παπακωνσταντίνου από την πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας κα Κριστίν Λαγκάρντ χωρίς πρωτόκολλο και ο κ. Παπακωνσταντίνου με τη σειρά του έδωσε ανεπίσημα τη λίστα στον κ. Διώτη, ο οποίος επίσης ανεπίσημα εγχείρησε στον κ. Βενιζέλο τη λίστα που του είχε δώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Βενιζέλος μετά τις αναφορές ότι η λίστα έχει χαθεί απέστειλε σήμερα επίσημα στο Μέγαρο Μαξίμου τα ονόματα που είχε παραλάβει από τον κ. Διώτη.

Έτσι, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που κυκλοφορούσε η συγκεκριμένη λίστα από χέρι σε χέρι, καθώς αυτός ο τρόπος την καθιστούσε κατ’ ουσίαν «άχρηστη», όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο κ. Διώτης στον κ. Βενιζέλο, όταν ο τελευταίος ανέλαβε υπουργός Οικονομικών. 

Ο κ. Διώτης τότε ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να κάνει χρήση της λίστας, αφού η Ελβετία καταγγέλλει κάθε χώρα που χρησιμοποιεί στοιχεία προερχόμενα από εκεί, όταν αυτά αποτελούν προϊόντας υποκλοπής. Λόγω των άτυπων παραδόσεων από χέρι σε χέρι ο κ. Διώτης υποστήριξε τότε πως είναι αδύνατο να μάθει τον τρόπο προέλευσης και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ελέγχους, προς αποφυγή αντίδρασης της Ελβετίας. Ως εκ τούτου η λίστα δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ έχουν την πληροφόρηση ότι η αρχική λίστα  περιέχει ονόματα και ποσά καταθέσεων. Άρα είναι άμεσα αξιοποιήσιμη . Κάτι τέτοιο καταρρίπτει  την δήλωση Παπακωνσταντίνου  ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δίπλα στα ονόματα δεν αναγραφόταν συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον ειπώθηκε ότι σε κάποια άλλα από τα ονόματα αυτά αναγράφονταν ναυτιλιακές καταθέσεις, οι οποίες δεν φορολογούνται ούτε στην Ελλάδα, άρα δεν προέκυπτε λόγος για κάποιο έλεγχο.

Το συμπέρασμα που καταλήγουν οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι πως η λίστα που παρέδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη είχε μηδενική χρησιμότητα, ενώ παραμένουν τα ερωτήματα τόσο για τα στοιχεία που κράτησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, όσο και για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Στο σημείο αυτό ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να εξηγήσει γιατί επέλεξε να απομονώσει συγκεκριμένα στοιχεία από τον επίσημο κατάλογο που είχε λάβει από την γαλλική πλευρά αλλά και για ποιο λόγο απέκρυψε από τον διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών και το Σώμα Δίωξης ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε στην κατοχή της επίσημη λίστα και όχι «κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία».

Πηγή: protothema.gr

ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Θα έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις το 2013; Η τρόϊκα λέει όχι!

Η τρόϊκα απαιτεί να μην έχει ΕΔ η Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο.! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η επιμονή μέχρι παρεξηγήσεως στις δαπάνες της Άμυνας. Η ομάδα της... 
...τρόϊκας έχει “στοχοποιήσει” τις ΕΔ και ειδικά το προσωπικό και τις αποδοχές, αφού αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εναλλακτική λύση περικοπών προτείνουν από το ΥΕΘΑ.

Η κατάσταση σ΄ ότι αφορά στο προσωπικό έχει φθάσει εδώ και καιρό στο μη περαιτέρω. Και τα χειρότερα έρχονται.


Η μείωση του 6,5% αναδρομικά από τον Ιούλιο είναι μόνο ένα μέρος των περικοπών που έρχονται τις επόμενες ημέρες για τους στρατιωτικούς. Το “πακέτο” έχει πολλές ακόμη δυσάρεστες εκπλήξεις που απειλούν να ανεβάσουν το ποσοστό απώλειας εισοδήματος ακόμη και μέχρι το 20%. Το οποίο αν προστεθεί στο 30% που έχουν ήδη υποστεί οι στρατιωτικοί, φθάνει το 50%, από το 2009!

Εκτός λοιπόν από την μείωση του 6,5% οι στρατιωτικοί χάνουν:


•Οδοιπορικά έξοδα - Εκτός έδρας. Η πλειοψηφία των στρατιωτικών έχει να λάβει εδώ και μήνες έστω κι ένα ευρώ για οδοιπορικά. Και σε κάποιες μονάδες που δόθηκαν τα ζητάνε πίσω ,μετά από ειδοποίηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

•Επίδομα παραμεθορίου,το οποίο προβλέπεται για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους,όχι όμως και για τους στρατιωτικούς.

•Κατάργηση των “κουτσουρεμένων”, δώρων Χριστουγέννων.
       

Αν σ΄ όλα αυτά προστεθούν και τα απάνθρωπα φορολογικά μέτρα που η κυβέρνηση διαρρέει ότι θα εφαρμοστούν τότε η καταστροφή για το προσωπικό των ΕΔ είναι ολοκληρωτική.

Οι συνεχείς απαιτήσεις για όλο και μεγαλύτερες περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες έχουν οδηγήσει τις ΕΔ στο “κόκκινο”. Συντήρηση οπλικών συστημάτων, εκπαιδευτικές δραστηριότητες γίνονται με το “σταγονόμετρο”.

Όλα αυτά νομίζουμε δικαιολογούν τον τίτλο του θέματος.

Πηγή: onalert.gr