Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΟΙΞΗ

Ο Χειμώνας τελείωσε! Στις 18:57 ξεκινά και επίσημα η Άνοιξη



Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:57 ώρα Ελλάδας αρχίζει επίσημα η Άνοιξη του 2014 στο βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας, ενώ αντίστροφα στο νότιο ημισφαίριο ξεκινά το φθινόπωρο.



Η αρχή της άνοιξης -της πιο όμορφης για τους περισσότερους ανθρώπους εποχής- συμπίπτει με την εαρινή ισημερία, όταν η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι σχεδόν ίσες. Μετά τις 20 Μαρτίου οι μέρες θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, ώσπου να φθάσουν στο αποκορύφωμά τους κατά το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου.



ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Παιδικά υπνοδωμάτια .
awesome_kid_bedrooms_01
awesome_kid_bedrooms_02
 

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ

Άνθρωποι πιο πλούσιοι από ολόκληρα έθνη

 
Άνθρωποι πιο πλούσιοι από ολόκληρα έθνη
 

Η συνολική τους περιουσία είναι μεγαλύτερη από αυτή πέντε χωρών

Στις αρχές Μαρτίου το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη φετινή λίστα με τους δισεκατομμυριούχους αυτού του κόσμου.

Τα περισσότερα μέσα εστίασαν στο γεγονός ότι ο Bill Gates κατάφερε να κατακτήσει και πάλι την κορυφή της λίστας και να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη Γη, αφήνοντας πίσω του τον προηγούμενο «Νο.1 πάμπλουτο» μεξικανό μεγιστάνα, Carlos Slim Helu, ο οποίος βρισκόταν σε αυτή τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Ο αρθρογράφος του Forbes, Abraham Brown έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι παρατηρήθηκε ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός δισεκατομμυριούχων στον κόσμο, σημειώνοντας το εξής: «Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι μαζί αξίζουν 6,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη φορά, όπως τα έχει υπολογίσει το Forbes. Ίσως το γεγονός ότι 268 άτομα μπήκαν στη λίστα για πρώτη φορά, να είναι δηλωτικό της ευημερούσας οικονομικής συγκυρίας».
 

ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τι έχουμε αν ενώσουμε Μασάδο και Φελαϊνί;

 
Τι έχουμε αν ενώσουμε Μασάδο και Φελαϊνί;
 

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

HONDA NSX concert

Η Honda δηλώνει «παρών» στο Goodwood

 
Η Honda δηλώνει «παρών» στο Goodwood
 

Στη μάχη ρίχνει το NSX concept

Παρόλο που απέχουμε σχεδόν τρεις μήνες από το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, το οποίο πραγματοποιείται στη Βρετανία τέλος Ιουνίου, η Honda έσπευσε να «δηλώσει συμμετοχή» στον αγώνα με το NSX concept.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο μάλιστα έχει «εμφανισθεί» ανεπίσημα, κατά καιρούς, σε διάφορες πίστες δοκιμών, όπως στο Mid-Ohio της Αμερικής το περασμένο καλοκαίρι, ή στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία.
 

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ της γριάς μάντισσας για την Ουκρανία!!! Τι έχει προβλέψει για την Αθήνα;;;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ της γριάς μάντισσας για την Ουκρανία!!! Τι έχει προβλέψει για την Αθήνα;;;
 
Η Βάνγκα ... προβληματίζει ακόμη τους επιστήμονες με τις προφητείες της...
 
Η Βουλγάρα «προφήτισσα» Βάνγκα αποτελεί μία μορφή, που ανέκαθεν κινούσε το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών του μεταφυσικού, αλλά και απλών ανθρώπων του λαού.
 
Είναι σίγουρα ο πλέον φημισμένος σύγχρονος άνθρωπος στη γειτονική χώρα σχετικά με τις μαντικές της ικανότητες, κάτι αντίστοιχο δηλ. με τον γέροντα Παΐσιο στην Ελλάδα.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζωή της, που πέρασε από πολλές διακυμάνσεις - με αποκορύφωμα την τύφλωσή της σε παιδική ακόμα ηλικία - και, φυσικά, οι προβλέψεις της, οι οποίες αγγίζουν μεγάλο φάσμα θεματολογίας, μεταξύ άλλων και θέματα σύγχρονης γεωπολιτικής!
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ανεβαίνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο αριθμός των ΝΕΚΡΩΝ από τη ΦΟΝΙΚΗ γρίπη!!! - Πόσα είναι τα θύματα του ιού;;;

ΣΟΚ!! Ανεβαίνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο αριθμός των ΝΕΚΡΩΝ από τη ΦΟΝΙΚΗ γρίπη!!! - Πόσα είναι τα θύματα του ιού;;;
 
Στα 103 ανέρχονται πλέον τα θύματα της εποχικής γρίπης, μετά το θάνατο άλλων δύο ατόμων μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Άλλοι 44 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι σήμερα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) της χώρας έχοντας εμφανίσει βαριές επιπλοκές μετά τη νόσησή τους με γρίπη.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατά την εφετινή περίοδο της γρίπης στις ΜΕΘ έχουν νοσηλευθεί συνολικά 275 άνθρωποι.

Το κύμα της γρίπης αναμένεται να «πέσει» μετά τα μέσα Απριλίου. Όπως όλα δείχνουν θα επιβεβαιωθούν οι μελανές εκτιμήσεις των επιδημιολόγων του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον αριθμό των θανάτων από τη εφετινή εποχική γρίπη. Οι αρχικές εκτιμήσεις προέβλεπαν ότι οι θάνατοι θα ήταν πάνω από 100, ενώ πλέον ο αριθμός των θυμάτων προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 120-130.

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Νυχτερινή (ν)τροπολογία στη Βουλή, χαρίζει 1 δισ. σε Βαρδινογιάννη και Λάτση

Φωτογραφία για Νυχτερινή (ν)τροπολογία στη Βουλή, χαρίζει 1 δισ. σε Βαρδινογιάννη και Λάτση

Δωράκι σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου ευρω για τον Βαρδη Βαρδινογιαννη και τον Σπυρο Λατση εκανε η κυβερνηση με τροπολογια που περασε ...νυχτα !

Στο νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικης Μεταρρυθμισης για την κατάργηση φορέων του δημοσίου,στις 07 Μαρτίου , οι αθεόφοβοι περάσαν ειδική διάταξη για να χαρίσουν τα πρόστιμα της Μotor Oil και των ΕΛΠΕ για το διάστημα 2010- 2011.

ΜΗΠΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Έκπτωση 42% στο ρεύμα!!! Ποιοι την δικαιούνται και πώς θα την διεκδικήσετε;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Έκπτωση 42% στο ρεύμα!!! Ποιοι την δικαιούνται και πώς θα την διεκδικήσετε;;; (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
 
Βγείτε από το σκοτάδι των πικρών υπέρογκων λογαριασμών της ΔΕΗ και διεκδικήστε το κοινωνικό τιμολόγιο, καθώς υπάρχουν χιλιάδες καταναλωτές ανάμεσα μας που πληρώνουν τζάμπα λεφτά επειδή δεν γνωρίζουν ότι δικαιούνται στην πραγματικότητα ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ!
 
Πιο συγκεκριμένα, αν και οι καταναλωτές που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο και συγκεκριμένα φτάνουν τους 534.808, οι άνθρωποι που μπορούν να το πάρουν υπολογίζονται σε περίπου 1.000.000 !!!!Περίπου δηλαδή 500.000 καταναλωτές δικαιούνται 42% έκπτωση αλλά δεν την επωφελούνται λόγω.... άγνοιας ή απλώς επειδή κάπου έχει «κολλήσει» η έγκριση της σχετικής αίτησης!