Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΛΑΜΠΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η πιο απλή συνταγή για αστραφτερό χαμόγελο

Η πιο απλή συνταγή για αστραφτερό χαμόγελο


Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών και ο τακτικός καθαρισμός στον οδοντίατρο, μπορούν να κάνουν το χαμόγελο σας αστραφτερό και λαμπερό. Ωστόσο, υπάρχει και μια πολύ απλή συνταγή η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά για περισσότερο χρόνο. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πάρα πολύ απλά και υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Δείτε λοιπόν αυτή την υπέροχη μάσκα που θα σας χαρίσει υπέροχα κατάλευκα δόντια.

  • Θα χρειαστείτε:
- Λίγες σταγόνες ζεστού νερού
- Μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας
- Χοντρό αλάτι
  • Τρόπος παρασκευής:
Απλά ανακατέψτε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Τρόπος εφαρμογής:
Απλώστε το μείγμα στα δόντια σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε το!


Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2013/03/pio-apli-syntagi-gia-astraftero-xamogelo/#ixzz2NuiLp4v7

80 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Αναστρέψιμα τα γηρατειά σύμφωνα με τους επιστήμονες

 
Αναστρέψιμα τα γηρατειά σύμφωνα με τους επιστήμονες
Κοντά στην ανακάλυψη φαρμάκου που καταπολεμά τα γηρατειά και θα βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν ακόμη και έως τα 150 χρόνια, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται αμερικανοί επιστήμονες από την ιατρική σχολή του Χάρβαρντ.

Οι ερευνητές έκαναν πειράματα σε ζώα και ανακάλυψαν ότι το κύριο συστατικό του κόκκινου κρασιού, η ρεσβερατρόλη, ενεργοποιεί μία πρωτεΐνη που προάγει την υγεία και την μακροζωία.
Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία η ρεσβερατρόλη, που είναι συστατικό της φλούδας των σταφυλιών, αυξάνει τη δραστηριότητα μιας συγκεκριμένης σιρτουϊνης (της SIRT1), η οποία προστατεύει το σώμα από τη νοητική γήρανση, ανανεώνοντας τα μιτοχόνδρια.
Τα μιτοχόνδρια είναι τα «εργοστάσια παραγωγής ενέργειας» των κυττάρων και η λειτουργία τους φθίνει καθώς γερνάμε. «Επαναφορτίζοντας» τα εργοστάσια αυτά, η υπερδραστήρια SIRT1 μπορεί να ασκήσει σημαντικές επιδράσεις στην υγεία.
Η SIRT1 ενεργοποιείται εκ φύσεως με τον περιορισμό των θερμίδων και την άσκηση, αλλά και από φυσικούς ενεργοποιητές, ο συνηθέστερος εκ των οποίων είναι η ρεσβερατρόλη.
Ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε ρεσβερατρόλη είχαν διπλάσια αντοχή και σχετική ανοσία στις επιδράσεις της παχυσαρκίας και στη γήρανση, ενώ σε μελέτες με μέλισσες, μύγες και ποντίκια η χορήγησή της οδήγησε σε παράταση της ζωής.
Έτσι, εκτιμούν ότι φαρμακευτικές ουσίες παρόμοιες με τη ρεσβερατρόλη μπορεί να θεραπεύσουν ή και να προλάβουν νοσήματα σχετιζόμενα με τη γήρανση και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν τέτοιου είδους φάρμακα μέσα στην επόμενη πενταετία.
Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος της επιθεώρησης «Science».
Πηγή: newsbeast.gr


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2013/03/anastrepsima-girateia-symfwna-me-epistimones/#ixzz2NufliGdC

ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Μαίνεται στο Διαδίκτυο ο (αόρατος) Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

 

«Πονοκέφαλο» σε κυβερνήσεις και επιχειρήσεις προκαλούν τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα κυβερνοεπιθέσεων, με τις ΗΠΑ να αναγνωρίζουν πλέον ότι η πρακτική αυτή αποτελεί τη σημαντικότερη απειλή για τις υποδομές και την ασφάλειά τους, «φωτογραφίζοντας» παράλληλα την Κίνα ως τον «βασικό ύποπτο» που κρύβεται πίσω από την πλειονότητα των επιθέσεων. Πρόκειται ασφαλώς για μία κατηγορία την οποία η Κίνα αρνείται, διεκδικώντας επίσης τον ρόλο του... θύματος. Ετσι, η ουσία είναι ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δείχνει να έχει ξεκινήσει μέσω... Διαδικτύου!

 
Μαίνεται στο Διαδίκτυο ο (αόρατος) Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Του Παναγιώτη Παπαϊωάννου



Οι κυβερνοεπιθέσεις και η κατασκοπεία στο διαδίκτυο αποτελούν πλέον την σημαντικότερη απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, «ρόλο» που για περισσότερο από μία δεκαετία είχε η απειλή της τρομοκρατίας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν αυτή την εβδομάδα οι επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ενώπιον ειδικής επιτροπής του Κογκρέσου. Δίχως μάλιστα να κρύβουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι η τεχνολογία εξελίσσεται με τόσο ραγδαίους ρυθμούς, ώστε ακόμη και οι ειδικοί να δυσκολεύονται να την κατανοήσουν, με αποτέλεσμα οι χάκερ να είναι πάντα «ένα βήμα μπροστά».
Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν διεθνώς ότι ο περιβόητος «κυβερνοπόλεμος», που κάποτε φάνταζε ως? επιστημονική φαντασία, έχει ήδη ξεκινήσει.
Το φαινόμενο παρατηρείται ήδη παγκοσμίως και προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, ωστόσο, οι δύο «αντίπαλοι πόλοι» δεν είναι άλλοι από τις ΗΠΑ και την Κίνα. Το τελευταίο διάστημα, οι επιθέσεις εναντίον αμερικανικών επιχειρήσεων και υποδομών κορυφώθηκαν με τους Αμερικανούς να κατονομάζουν πλέον ανοιχτά -και επίσημα- την Κίνα ως την «πηγή του κακού».

Ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε δημοσίως αυτή την εβδομάδα ότι ορισμένες από τις επιθέσεις σε συστήματα πληροφορικής που προέρχονται από την Κίνα και έχουν στόχο αμερικανικές επιχειρήσεις ή υποδομές «υποστηρίζονται από το (κινεζικό) κράτος». Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο Αμερικανός πρόεδρος απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση κατά της «πολεμικής ρητορικής» στις περιπτώσεις κυβερνοεπιθέσεων, καλώντας παράλληλα το Κογκρέσο να ενεργήσει για να ενισχύσει την ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής.

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Πόσα γράμματα έχει το αλφάβητο της Χαβάης;!

Χαβάη γράμματα

Θα εκπλαγείτε με το πόσα γράμματα έχει το αλφάβητο της Χαβάης! Αν και εξωτικός προορισμός και όλα πέρα από κάθε φαντασία... στην αλφαβήτα τους είχαν αρκετά μεγάλη έλλειψη αυτής!

Τα γράμματα της αλφαβήτου της Χαβάης είναι μόνο 12!

Τα γράμματα είναι τα εξής:
 
a, e, i, o, u
h, k, l, m, n, p, w

http://coolweb.gr/apisteuta/Hawaii-grammata-alfavito.html

 

ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

"Θα μας αλλάξουν τα πετρέλαια" για να μας τα πάρουν! Χτυπάνε για άλλη μια φορά τον Ελληνισμό!!!

Η αποσταθεροποίηση που έχει προκληθεί στην νοτιοανατολική Μεσόγειο με πρωταγωνιστές Ελλάδα και Κύπρο δεν μπορεί παρά να κάνει όσους συνέδεσαν την οικονομική κρίση με τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή, να αισθάνονται δικαιωμένοι...

Η Κύπρος, η “ισχυρή οικονομικά” Κύπρος που μέχρι πριν λίγους μήνες πολλοί Έλληνες θεωρούσαν ασφαλή για να τοποθετήσουν τις οικονομίες τους , “καταρρέει” σαν χάρτινος πύργος . Οι “δανειστές” πιέζουν τη Κύπρο να ψηφίσει όλα… τα σχετικά “εδώ και τώρα” λες και πρόκειται για μια απλή ανώδυνη απόφαση. Λες και θέλουν να βεβαιωθούν για την καταστροφή.

Είναι η ίδια χώρα για την οποία μέχρι πρόσφατα κάναμε υπολογισμούς και προσθέσεις για τα κέρδη που αναμένει από τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Γι΄ αυτά μίλησε ο νέος πρόεδρος.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έκανε λόγο για “διασύνδεση τους τέλους αποκοπής των καταθέσεων με τα κέρδη από το Φυσικό Αέριο”. Σας παίρνουμε τώρα τα λεφτά σας αλλά έχετε λαμβάνειν ...φυσικό αέριο! Προφανώς η προπωλήσεις θα αφορούν και στους δανειστές.

Χθες αργά το βράδυ οι Ρώσοι της Gazprom έκαναν "απόβαση" στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου με πρόταση "απεγκλωβισμού" της Κύπρου, αποδεικνύοντας ότι ο πόλεμος των "μεγάλων" βρίσκεται σε εξέλιξη και το παιχνίδι έχει χοντρύνει.

Εδώ στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πολλές φορές επανέλαβε -και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει- ότι τα όποια κοιτάσματα υπάρχουν δεν είναι ελληνικά αλλά ευρωπαϊκά. Έχουμε πολλές αμφιβολίες για το αν αυτή τη επαναλαμβανόμενη επισήμανση έχει να κάνει με την ασφάλεια των αποθεμάτων έναντι του όποιου κινδύνου, ή έχει να κάνει κυρίως με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Το πιθανότερο νομίζουμε είναι το δεύτερο.

Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να μείνει μακρυά από σενάρια και συνομωσιολογίες είναι δύσκολο να μην συνδέσει τον γερμανικό -κατά κύριο λόγο- παραλογισμό που οδηγεί για άλλη μια φορά την ευρωπαϊκή ήπειρο κατευθείαν στον γκρεμό,με τον “πόλεμο για την ενέργεια” ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γι΄ αυτό και πάρα πολλοί στην Ελλάδα δεν κατανοήσαμε την τουλάχιστον παράδοξη βιασύνη του πρωθυπουργού και ενός στενού κύκλου συνεργατών του να μπούμε σ΄ αυτό το πόλεμο χωρίς καμία προετοιμασία και στην χειρότερη συγκυρία.

Όπως και δεν κατανοήσαμε καμία από τις κυβερνήσεις μας από το 2009. Οι οποίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα προς την κατεύθυνση επανασχεδιασμού από το μηδέν της ελληνικής οικονομίας, ώστε να υπάρξει η διαλαλούμενη μεν αλλά ανύπαρκτη προς το παρόν επανεκκίνηση. Αντιθέτως όλοι τους μοιρολατρικά περίμεναν …τους “δοσάδες”.

Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο αν ο κ.Σαμαράς απαιτούσε να εξαιρεθεί η Ελλάδα απ΄ όσες ευρωπαϊκές δεσμεύσεις κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της αγροτικής της παραγωγής, της κτηνοτροφίας της. Θα ήταν πιο χρήσιμο αν επέμενε να καταργηθούν οι ανοησίες των υπαλλήλων της τρόϊκας που κάνουν τον ελληνικό τουρισμό ανίκανο να γίνει ανταγωνιστικός αν κι έχει να διαχειριστεί το καλύτερο “οικόπεδο”.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έκανε, ούτε καν τα προσπάθησε αναμένοντας μόνο επενδύσεις που περιέργως είναι η αλήθεια -κι αυτό είναι άκρως ανησυχητικό- δεν έρχονται από πουθενά. Η χώρα παραμένει όπως την θέλουν οι δανειστές: γονατισμένη. Στην ίδια θέση που σε χρόνο κεραυνοβόλο και με τρόπο εξαιρετικά βίαιο και άδικο έβαλαν την Κύπρο.

Θέλουν να πάρουν τσάμπα ότι υπάρχει από ενέργεια; Θέλους τσάμπα το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια αν όλα αυτά αποδειχτούν ότι υπάρχουν;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι αποφασισμένοι να μας “αλλάξουν τα πετρέλαια”!

Και κάποιος πρέπει επιτέλους να αντιδράσει.

Πηγή: onalert.gr