Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΧΟΝΤΡΟΣ - ΛΙΓΝΟΣ

Χοντρός και Λιγνός : Μαζί στην ζωή και στον θάνατο

Δημοσιευμένη  εικόνα



O Xοντρός και Ο Λιγνός είναι παγκοσμίως γνωστοί ως ένα από τα ποιό κωμικά κινηματογραφικά δίδυμα στην ιστορία.
Παρέμειναν δεμένοι στην ζωή και στον θάνατο...


Το 1955 ο Χοντρός και ο Λιγνός εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στην τηλεόραση του BBC. O Xοντρός ( Hardy ) εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν να χάσει βάρος.

Κάνοντας δίαιτα, λοιπόν, ο Χοντρός έχασε περισσότερο από 45 κιλά. Η απότομη μείωση του βάρους όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ο Χοντρός να υποστεί αλλεπάληλα εγκεφαλικά επεισόδια και τελικά να πεθάνει στις 7 Αυγούστου του 1957. Όταν πέθανε ζύγιζε μόλις 65 κιλά !!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο Λιγνός ( Laurel ) μετά το θάνατο του Χοντρού έπαθε κατάθλιψη και δεν πήγε ούτε στην κηδεία του. Αργότερα είπε στους συγγενείς, που τον ρώτησαν γιατι δεν πήγε, πως "Ο Χοντρός θα καταλάβει".

Μετά απά το θάνατο του φίλου του, ο Λιγνός αρνήθηκε να ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο και αποσύρθηκε. Πεθανε το 1965 απο φυσικά αίτια.

Εμείς τους ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισαν...

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Το «Τρίγωνο του Διαβόλου» και οι ιστορίες εξαφανίσεων

Το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια του.
Σαν σήμερα το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δεν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή.
Το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν θα το το βρείτε σε κανέναν επίσημο χάρτη, ούτε και θα καταλάβετε ότι κινείστε στα χωρικά του ύδατα.

Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές ωστόσο, πρόκειται για πέρα για πέρα πραγματικό μέρος, με δεκάδες εξαφανίσεις αεροπλάνων, πλοίων και ανθρώπων, χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση για τα συμβάντα.
Από τη στιγμή που ο όρος «Τρίγωνο των Βερμούδων» εμφανίζεται σε αμερικανικό περιοδικό το 1964, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περιοχή και το ερευνητικό ενδιαφέρον δεν λέει να κοπάσει. Ούτε βέβαια και οι μύθοι που σέρνονται ξοπίσω του!
Κι όμως, αν ψάξει κανείς λίγο βαθύτερα τις περισσότερες από τις περιπτώσεις, θα διαπιστώσει ότι το μυστήριο είναι… λιγότερο μυστήριο: είτε τα σκάφη δεν ήταν ποτέ στην περιοχή, είτε βρέθηκαν τελικά αργότερα, είτε τέλος υπήρχε λογική εξήγηση για την εξαφάνισή τους.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ισχυρισμοί για περίεργες μαγνητικές δυνάμεις και εμπειρίες «ιδιαίτερου τύπου» δεν έχουν καμία βάση!
Το «Τρίγωνο του Διαβόλου» και οι ιστορίες εξαφανίσεων (3)
Οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να παρέχουν πειστήρια για αποκλίσεις από τη συνήθη νόρμα στη θαλάσσια αυτή περιοχή, έχοντας καταγράψει ιδιαίτερους σχηματισμούς στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων.
Κι ενώ οι επίσημες θαλάσσιες Αρχές δεν αναγνωρίζουν το «Τρίγωνο του Διαβόλου» ούτε και καταγράφουν τα χρονικά του, κάνοντας λόγο για «φανταστική περιοχή», τα πλοία και αεροσκάφη που έχουν χαθεί στα όριά του μόνο φανταστικά δεν είναι!