Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

AEROSMITH - I DONT WANNA MISS A THING





Το " I Don't Want to Miss a Thing " είναι μια μπαλάντα από το Αμερικανικό ροκ συγκρότημα Aerosmith που γράφτηκε για την ταινία Αrmageddon .Γράφτηκε από την Diane Warren και με το που έκανε το ντεμπούτο το τραγούδι ανέβηκε στο νούμερο 1 στο Billboard Hot 100.Το τραγούδι έμεινε στο νούμερο ένα για τέσσερις εβδομάδες από την 5 Σεπ εως 26 Σεπ το 1998.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έφθασε στον αριθμό 4 και μπήκε στη λίστα στη θέση 17 με τα καλύτερα σε πωλήσεις για το 1998 (17th best-selling single of 1998) και έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

TEN YEARS AFTER - ID LOVE TO CHANGE THE WORLD



 
"I'd Love to Change the World" είναι ένα τραγούδι από το βρετανικό blues-rock συγκρότημα Ten Years After Γράφτηκε από τον Alvin Lee,και ήταν το πρώτο από το άλμπουμ του συγκροτήματος A Space in Time το 1971.
Είναι πιο γνωστό και δημοφιλές τραγούδι της μπάντας, ήταν μέσα στα Top 40 hit τους, φθάνοντας στον αριθμό 40 στο Billboard Hot 100.

ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΜΩΡΑ

Κάθε φορά που γεννάει... κάποιος κερδίζει το λόττο

Κάθε φορά που γεννάει... κάποιος κερδίζει το λόττο
Φέτος την οικογενειακή... παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο 19χρονος Τορντ Όξνες, που κέρδισε 12,2 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 1,6 εκ. ευρώ) το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ η 29χρονη είναι ετοιμόγεννη στο τρίτο παιδί της.
Πριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε Ζανέτ είχε κερδίσει 8,2 εκατομμύρια κορώνες το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας της, Λέιφ, κέρδισε 4,1 εκατομμύρια λίγες ώρες μετά τον τοκετό.
«Είναι εντελώς τρελό... Και να φανταστείτε ότι δεν παίζουμε συχνά λόττο», σχολίασε η 29χρονη.
Η Χέγκε Ζανέτ έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει κι άλλα δέκα παιδιά για να κάνουν κι αυτοί την τύχη τους. Ένας εκπρόσωπος της Norsk Tipping, της νορβηγικής λοταρίας, ο Ρόαρ Γένταλ, προσπάθησε να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα: είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστούν πόσες πιθανότητες έχει μια οικογένεια να κερδίσει τρεις φορές το λόττο, καθώς υπάρχουν πολλές μεταβλητές που θα πρέπει να καθοριστούν. Όσον αφορά το ερώτημα αν τα μωρά φέρνουν και λεφτά, ήταν κατηγορηματικός: «Εγώ ο ίδιος το προσπάθησα δύο φορές και δεν κέρδισα απολύτως τίποτα», είπε χαριτολογώντας.
Τα μέλη της οικογένειας Όξνες δεν έχουν κάποια «μαγική φόρμουλα», όπως το να παίζουν στο λόττο συγκεκριμένους αριθμούς. Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα.
Όπως και η αδερφή του, που εξακολουθεί να δουλεύει σε ένα βενζινάδικο στο νησάκι Όστεβολ, κοντά στο Μπέργκεν, έτσι και ο Τορντ θα συνεχίσει να εργάζεται ως εφαρμοστής αλλά θα αγοράσει «ένα-δυο διαμερίσματα» για να εξασφαλίσει τα γεράματά του. Επέτρεψε επίσης στον εαυτό του να αγοράσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, γυαλιά και ρούχα ενώ θα επιστρέψει στην αδελφή του και τα χρήματα που του είχε δανείσει για να πάρει δίπλωμα οδήγησης.
Πηγή: www.piperies.gr

ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Δέκα αρχαίοι πολιτισμοί με προηγμένη τεχνολογία..

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας δεν αποδέχεται την επίσημη Ιστορία και καλώς γιατί έχει τεράστια κενά και πολλές παραλείψεις.



Δημοσιευμένη  εικόνα

1. Αρχαία Mu ή Λεμουρία

Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές, ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mu ή Λεμουρία και διήρκησε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια. Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ.

Η Mu δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mu λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης.

Υποθέτουμε, ότι υπήρχε μια γλώσσα και μια κυβέρνηση. Η εκπαίδευση ήταν το κλειδί της επιτυχίας της Αυτοκρατορίας, και επειδή κάθε πολίτης γνώριζε τους νόμους του σύμπαντος και του δινόταν πλήρη εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα ή μια τέχνη, υπήρξε εξαιρετική οικονομική ευημερία.

Η εκπαίδευση ενός παιδιού ήταν υποχρεωτική μέχρι την ηλικία των 21 έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει το σχολείο των πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτή η περίοδος διαρκούσε επτά χρόνια· έτσι η μικρότερη ηλικία που κάποιος μπορούσε να γίνει πολίτης της αυτοκρατορίας ήταν τα 28.

Δημοσιευμένη  εικόνα


ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Αυτές σίγουρα είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εφευρέσεις του 20ου αιώνα!!!
Ημερομηνία: 24 Ιανουαρίου 2014
 
Αυτες σιγουρα ειναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εφευρεσεις του 20ου αιωνα!!!
 
Η τεχνολογία υποτίθεται πως κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Υποτίθεται...
Υπάρχουν ωστόσο φορές που πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί σπαταλήθηκε κόπος και χρόνος για να εφευρεθεί κάτι εντελώς άχρηστο. Ναι, το marketing είναι ίσως μια απάντηση...

Απ' όλα λοιπόν τα άχρηστα πράγματα που είδαν το φως της ημέρας στον 20ό αιώνα, τα 10 παρακάτω διεκδικούν μια τιμητική θέση ως οι πιο άχρηστες εφευρέσεις του αιώνα. Και να γιατί...

1. Συσκευή για να μοιράζεσαι το τσιγαράκι σου


Την είπανε «Cigarette Sharing Device» και ήταν ο καλύτερος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου! Μπορείς να σκεφτείς μεγαλύτερη απόδειξη τρυφερότητας και έρωτα από το να μοιράζεσαι τον ίδιο καπνό;



2. Συσκευή για να καπνίζεις ολόκληρο το πακέτο


Κάποτε το κάπνισμα ήταν γοητευτικό. Με το «Cigarette Pack Smoker» ωστόσο γινόταν 20 φορές πιο γοητευτικό!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Υπάρχει και ελληνικό "Τρίγωνο των Βερμούδων"!!!

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Υπάρχει και ελληνικό
 
Η υποθαλάσσια άβυσσος, όπου βρίσκεται το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου, λόγω των πολλών ναυαγίων που έχουν σημειωθεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως Ελληνικό Τρίγωνο των Βερμούδων
Λίγα μίλια νοτιοδυτικά της Σαπιέντζας, απέναντι από την Μεθώνη, βρίσκεται το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου (στα 5.121 μ.), το Φρέαρ των Οινουσσών.

«Νέστωρ» και Φρέαρ των Οινουσσών
Απ εκεί λαμβάνουν χώρα οι έρευνες του πειράματος «Νέστωρ». Ουσιαστικά το όνομα του πρωτοποριακού προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν ελληνικά και ξένα ερευνητικά ιδρύματα, είναι το ακρωνύμιο NESTOR (Neutrino Extended Submarine Telescope with Oceanographic Research). Στόχος είναι, μέσα απ τα βάθη της αβύσσου όπου μπορούν να «εγκλωβιστούν» καθώς δεν φτάνει ηλιακό φως, να ερευνηθεί η ύπαρξη των νετρίνων, αυτών των μικροσκοπικών σωματιδίων που ελπίζεται ότι θα δώσουν καθοριστικές γι το παρελθόν του Σύμπαντος πληροφορίες.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ": Τα μισά νοικοκυριά της χώρας τα βγάζουν πέρα με την σύνταξη των γερόντων!!!

 
Οπως προκύπτει από έρευνα της εταιρείας MARC που έγινε σε 1.201 νοικοκυριά για λογαριασμό της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) η οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει 1 στα 2 νοικοκυριά να επιβιώνουν χάρη στις συντάξεις των οικείων τους.
Πιο συγκεκριμένα, μία στις δύο οικογένειες επιβιώνει χάρη στις συντάξεις των οικείων της προσώπων και το 40,2% των νοικοκυριών, δηλαδή 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν στην οικογένεια ένα τουλάχιστο άτομο σε ανεργία.
Από αυτό το ποσοστό, σύμφωνα με το iefimerida, μόνο το 9,8% λαμβάνει επίδομα ανεργίας (λιγότεροι από 200.000). Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν μείνει ακάλυπτοι για τον κίνδυνο της ανεργίας.
Το 44,3% του πληθυσμού έχει οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες. Ένα στα δέκα νοικοκυριά αναγκάστηκε να ρευστοποιήσει περιουσιακά στοιχεία για αντεπεξέλθει στην κρίση.
Οι πρόσφατοι νόμοι για τη φορολόγηση ακινήτων, τις κατασχέσεις καταθέσεων και τη μερική άρση των πλειστηριασμών αναμένεται να δημιουργήσουν συνθήκες ασφυξίας στα νοικοκυριά.
Ένα στα τρία νοικοκυριά βρίσκεται στο όριο καθυστέρησης πληρωμών προς το Δημόσιο, ταμεία ΔΕΚΟ, τράπεζες, δάνεια κ.λπ., λόγω αδυναμίας (το 34,8% των νοικοκυριών καθυστερεί τις οφειλές για να μπορέσει να αντεπεξέλθει), ενώ το 41,7% δήλωσε ότι δεν διαθέτει επαρκές εισόδημα για την κάλυψη των υποχρεώσεων.
Το 94,6% των νοικοκυριών έχει υποστεί μειώσεις εισοδήματος το διάστημα της κρίσης.
Ο μέσος όρος μείωσης του εισοδήματος σύμφωνα με την εκτίμηση της ΓΣΕΒΕΕ αγγίζει το 40% (39,47%). Η Αττική είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη μείωση (41,06%).
Βασική, ίσως και μοναδική στήριξη των νοικοκυριών αποτελούν τα εισοδήματα από συντάξεις (48,6%). Τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες, ελευθέρια επαγγέλματα και επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν υποχωρήσει ως προς τη συνεισφορά τους στην οικονομία του νοικοκυριού (35,9% των νοικοκυριών στηρίζεται σε μισθούς, 10,3% σε επιχειρηματικά κέρδη).
Κλίμα απαισιοδοξίας συνεχίζει να διακατέχει τα ελληνικά νοικοκυριά. Το 41,7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του επόμενου έτους. Αυξημένη αδυναμία δηλώνουν τα νοικοκυριά με έναν τουλάχιστον άνεργο (51%).
Η αγορά συνεχίζει να βρίσκεται σε μια παρατεταμένη ετήσια «χειμερία νάρκη», δεδομένου ότι το 75,5% (από 70% στην αντίστοιχη περσινή έρευνα εισοδήματος) των νοικοκυριών αναμένει τις εκπτώσεις για να αγοράσει βασικά αγαθά.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

2014: H χρονιά που το Internet θα γίνει επικίνδυνο

Δημοσιευμένη  εικόνα



Το ΒΗmagazino καταγράφει τη σαρωτική διείσδυση του Ιnternet στην καθημερινότητα. Επιστροφή δεν υπάρχει. Μήπως, όμως, υπάρχει όριο;

Το παράρτημα του νοσοκομείου Παίδων όπου στεγάζεται η Μονάδα Εφηβικής Υγείας, χαμηλά στη λεωφόρο Μεσογείων, δεν θυμίζει νοσοκομείο.
Στον έκτο όροφο του κτιρίου, οι τοίχοι είναι πολύχρωμοι και φρεσκοβαμμένοι, ενώ προχωρώντας στον χώρο το μάτι δεν συναντά ιατρικό υλικό ή φορεία. Στο βάθος βρίσκεται το γραφείο της επιστημονικής υπεύθυνης της μονάδας και καθηγήτριας Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρτέμιδος Τσίτσικα.
Επάνω στο τραπέζι είναι απλωμένες οι κάρτες ενός εκπαιδευτικού παιχνιδιού το οποίο μοιράζει η Μονάδα στα σχολεία. Στην πρώτη κάρτα διαβάζει κάποιος: «Ο Αλκης θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο σπίτι του το Σάββατο, καλώντας εκεί τους φίλους του. Αποφάσισε, λοιπόν, να τους στείλει πρόσκληση μέσω Facebook.
Είναι πιο εύκολο και γρήγορο, τόσο να δώσει πληροφορίες για τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του όσο και να πάρει απάντηση. Εσύ θα κοινοποιούσες τέτοιου είδους στοιχεία στο Ιnternet;».
«Η μονάδα αφορά γενικώς την εφηβική υγεία.
Από το 2007 και τη διάδοση του ευρυζωνικού, γρήγορου Internet στην Ελλάδα, άρχισαν να έρχονται οικογένειες που βρίσκονταν σε αδιέξοδο επειδή το παιδί τους ήταν κολλημένο σε μια οθόνη και παραμελούσε άλλες υποχρεώσεις του, φθάνοντας ορισμένες φορές στο σημείο να μην κάνει τίποτε άλλο» εξηγεί η κυρία Τσίτσικα.