Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ

Όλα τα αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το 1948

 
Όλα τα αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το 1948
 

Τα «περίεργα» στατιστικά των δεκάδων αγνοούμενων αεροσκαφών του παγκόσμιου χάρτη

Κι όμως, όχι λιγότερα από 83 αεροπλάνα έχουν χαθεί στη μεταπολεμική περίοδο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αμερικανικής υπηρεσίας Aviation Safety Network.

Η λίστα μάλιστα περιλαμβάνει αεροσκάφη ικανά να μεταφέρουν περισσότερους από 14 επιβάτες και αποτελείται αποκλειστικά από σκάφη που δεν βρέθηκε ποτέ ίχνος γι' αυτά (συντρίμμια ή σοροί ανθρώπων).
 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Δείτε τι έφτιαξαν τρεις νέοι στη Θεσσαλονίκη και.... έχουν τρελάνει τους πάντες!!! (PHOTOS)

AΠΙΘΑΝΟ! Δείτε τι έφτιαξαν τρεις νέοι στη Θεσσαλονίκη και.... έχουν τρελάνει τους πάντες!!! (PHOTOS)
Είναι νέοι και γεμάτοι φαντασία. Η ιδέα τους πήρε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σάρκα και οστά. Δημιούργησαν ένα τετραθέσιο ποδήλατο που φαίνεται πως κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Τριάντη και τους συνεταίρους του, Ηλία και Κώστα, δημιουργούς της εταιρείας Bikeit, η οποία νοικιάζει πρωτότυπα, αλλά και παραδοσιακά ποδήλατα
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Έκαναν "κλικ" την πιο κατάλληλη στιγμή!!! - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που θα σας ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ!!! (PHOTOS)


 
Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πράξης, της ενέργειας, της προσπάθειας αλλά και της παραδοξότητας.
Είτε πρόκειται για ζώα είτε για τοπία είτε για πρόσωπα που απαθανατίστηκαν στην κάμερα του φωτογράφου την κατάλληλη στιγμή, ιδωμένα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.
Και η αξία της εικόνας είναι πολύ μεγάλη καθώς ποτέ ξανά δεν θα υπάρξει αποτυπωμένο το ίδιο εσταντανέ.
Οι πόζες είναι μοναδικές και για μόνο μία φορά το κλικ πατήθηκε τη στιγμή που έπρεπε...
 
1. Η πρώτη βόλτα με τους γονείς του...
 
2. Για τους λάτρεις του οίνου, η πόλη αλλιώς!
 


ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΑΛΛΗ

Διάγγελμα Αντώνη Σαμαρά: Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στους φτωχότερους Έλληνες και τους ένστολους!!!

Διάγγελμα Αντώνη Σαμαρά: Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στους φτωχότερους Έλληνες και τους ένστολους!!!
 
Σε ανακοινώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την Τρόικα. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όσους αμφισβητούσαν τις προσπάθειες της κυβέρνησης.
 
"Αυτή ή κυβέρνηση έκανε ενωμένη, αυτό που είναι η αποστολή της, να βγάλει την χώρα από την κρίση. Είχαμε υποσχεθεί να βγάλουμε τη χώρα από την ύφεση, να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, να μοιράσουμε μέρος της υπέρβασης του στόχου του πλεονάσματος.
Τα πετύχαμε. Αυτό κάνουμε τώρα. Και με ικανοποίηση σας ανακοινώνω ότι πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα διατεθούν στους φτωχότερους Έλληνες και στους ένστολους με μηνιαίο εισόδημα κάτω των 1.500 ευρώ", ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Έρχεται εφάπαξ ΦΟΡΟΣ σε όσους κατέθεσαν τις πινακίδες τους και ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε όσους...!!!

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Έρχεται εφάπαξ ΦΟΡΟΣ σε όσους κατέθεσαν τις πινακίδες τους και ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε όσους...!!!
 
Η μανία και ο παραλογισμός με τους φόρους που έχουν καταλάβει την τρόικα και ειδικά το ΔNT, δεν λένε να κοπάσουν. Tώρα ζητούν εφάπαξ φόρο σε όσους έχουν καταθέσει τις πινακίδες και 100 ευρώ πρόστιμο για όσους δεν δηλώνουν γάμο, θάνατο ή απώλεια αστυνομικής ταυτότητας, μέσα σε διάστημα 10 ημερών.
 
Παρά το γεγονός ότι οι Ελληνες έχουν γονατίσει από τους απανωτούς φόρους σε ακίνητα, αυτοκίνητα και έκτακτες εισφορές και αφού πλέον αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τις δόσεις της φορολογίας των προηγούμενων ετών, η τρόικα, δεν σταματάει να ζητάει νέα μέτρα και να εφευρίσκει νέους τρόπους προκειμένου να καλυφθούν τα όποια κενά δημιουργούνται στους στόχους εισπραξιμότητας.
 

ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

"Θέλουν να προκαλέσουν τη Ρωσία σε πρώτο πυρηνικό χτύπημα ώστε να..."!!! Ποιο είναι το μεγάλο ΚΟΛΠΟ των ΗΠΑ;;;


 
O Άλεξ Τζόουνς είχε καλεσμένο στην εκπομπή του έναν συνταξιούχο αξιωματικό πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού, ο οποίος προειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι η Ουκρανία είναι πρόσχημα, για να αναγκάσουν την Ρωσία να εξαπολύσει ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα.
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη!!! Πόσα εκατομμύρια ευρώ "έσκασε";;;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη!!! Πόσα εκατομμύρια ευρώ
 
Στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος πέρασε σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο τον 40όροφο ουρανοξύστη Crystal Tower στην περιοχή Levent στην Κωνσταντινούπολη.
Πρόκειται για έναν κτήριο ύψους 170 μέτρων με καθαρούς προς χρήση χώρους που φθάνουν τα 60.000 τ.μ.. Για την απόκτηση του από τον "Koru Property Investetments" η Εθνική φέρεται να διέθεσε το ποσό των 303 εκατ. δολαρίων (217 εκατ. ευρώ).
Στόχος την Εθνικής είναι να συγκεντρώσει το σύνολο των κεντρικών υπηρεσιών της Finansbank, της θυγατρικής τράπεζας που διαθέτει η Εθνική στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων η κίνηση αυτή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες που πραγματοποιήθηκαν στην γειτονική χώρα τα τελευταία χρόνια στην αγορά των επαγγελματικών ακινήτων.
 
news247.gr

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Έλεος! Θέλουν να πληρώνουμε ακριβά και γι αυτό! - Ποιοι "βάζουν χέρι" και στο νερό; Γιατί ζητούν την ιδιωτικοποίησή του;;;

Έλεος! Θέλουν να πληρώνουμε ακριβά και γι αυτό! - Ποιοι
 
"Διάφανος χρυσός", πολυτιμότερος κι από τον "μαύρο χρυσό", το νερό έχει γίνει αιτία για πολέμους ήδη από την αρχαιότητα, αλλά και το επίκεντρο συζητήσεων για τον τρόπο διαχείρισής του
 
Εδώ και δεκαετίες είναι έντονος ο προβληματισμός για την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων του πλανήτη.
Ειδικότερα στις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 έγιναν ατελείωτες συζητήσεις για τον τρόπο διαχείρισης του νερού, με επίκεντρο το ερώτημα αν η διαχείριση του νερού πρέπει να αφεθεί στον δημόσιο τομέα ή αν θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί.
 Πέραν όλων των άλλων ενστάσεων προκύπτει και το ερώτημα του κατά πόσον είναι θεμιτή η χρήση του πολυτιμότερου φυσικού αγαθού στο οποίο θα πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση όλοι οι άνθρωποι να γίνεται από ιδιώτες επιχειρηματίες και να αντιμετωπίζεται σαν οποιοδήποτε άλλο προϊόν με στόχο το κέρδος.