Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ

Το πατινάζ στα καλύτερά του!!! - ΔΕΙΤΕ τις πιο ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές του!!! (PHOTOS)

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! Το πατινάζ στα καλύτερά του!!! - ΔΕΙΤΕ τις πιο ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές του!!! (PHOTOS)
 
«Όμορφες» στιγμές από το πιο κομψό άθλημα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων…
 
 
 

ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ

Αυτό είναι το πιο γρήγορο φορτηγό του κόσμου! (PHOTOS & VIDEO)

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το πιο γρήγορο φορτηγό του κόσμου! (PHOTOS & VIDEO)

Λειτουργεί με τρεις κινητήρες jet και «χτυπάει» ταχύτητες που πλησιάζουν τα 640χλμ/ώρα (400 μίλια).
Αυτό είναι το Shockwave, το ταχύτερο jet-ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο.
Σίγουρα κανείς δεν θα κολλήσει πίσω από αυτό το φορτηγό στον δρόμο!
60.000 ΗΡ
 


ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ < ΒΙΝΤΕΟ >

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Βρήκαν... την ΚΟΛΑΣΗ;;;  (VIDEO)
Η Δευτέρα Παρουσία πλησιάζει... Για εσάς που φοβάστε την κόλαση και τρέμετε τους διαβόλους και τους τριβόλους καλό είναι να μην δείτε το video που ακολουθεί.
Κι αυτό γιατί Ρώσοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια αποστολής τους στην Σιβηρία, μαγνητοφώνησαν παράξενες κραυγές μέσα από ένα σπήλαιο που τους έκανε να πιστεύουν ότι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως.
 

ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μαντείο των Δελφών;;;

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μαντείο των Δελφών;;;
 
Ο θρύλος λέει ότι οι Δελφοί ήταν το σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί. όταν ο Δίας τους έστειλε να πετάξουν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σ' αυτό το σημείο ο Δίας έριξε τον ιερό βράχο και οι Δελφοί έγιναν γνωστοί στα πέρατα του τότε κόσμου ως ο ομφαλός της Γης, το κέντρο του κόσμου.
«Δέλφις» σημαίνει στ' αρχαία Ελληνικά Δελφίνι, και γι' αυτό οι Δελφοί ονομάστηκαν έτσι. Προς τιμή του δελφινιού, και αυτό γιατί αυτή τη μορφή πήρε ο Απόλλωνας κατά το ταξίδι της επιστροφής του, οδηγώντας το καράβι με τους Κρήτες ναυτικούς με σκοπό να μείνουν στους Δελφούς για να χτίσουν το ιερό του και να γίνουν οι ιερείς του.

Με την επιστροφή του ο Απόλλωνας στέφτηκε επισήμως προστάτης και άρχοντας των Δελφών. Στο σημείο που έγινε η σφαγή του Πύθωνα, τοποθετήθηκε ο ομφαλός βράχος. Ο ομφαλός σημαίνει «κέντρο της γής» και εκεί ήταν το Ιερό Μαντείο των Δελφών.
 

ΦΑΓΑΝΕ - ΦΑΓΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

 Πάνω από 135 εκατομμύρια ευρώ "έφαγαν" ΜΚΟ επί κυβερνήσεων Παπανδρέου - Καραμανλή!!!
 Μαζί τα φάγαμε ε;

 
Πάνω από 135 εκατ. ευρώ διαχειρίστηκαν από το 2000 έως το 2010, οπότε και έκλεισε η στρόφιγγα της χρηματοδότησης λόγω κρίσης, οι περίπου 600 ΜΚΟ που δραστηριοποιήθηκαν την περίοδο αυτή.
Οι εκατοντάδες οργανώσεις που δρούσαν στη χώρα επί δεκαετίες, χωρίς να δίνουν λογαριασμό ούτε για τα ποσά που ελάμβαναν, αλλά ούτε για το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων τους, άρχισαν να πρωτοελέγχονται με το ξέσπασμα της κρίσης, το 2011.
Τότε εκλήθη η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να εισχωρήσει στα άδυτά τους και να εκδόσει σχετική έκθεση, ενώ την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης έδωσε εντολή σε ορκωτό λογιστή, να διενεργήσει σχετικό έλεγχο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», οι αδιαφανείς και σκοτεινές διαδρομές που περιέβαλλαν τις ΜΚΟ, ανάγκασε τον κ. Δόλλη, τον Ιούλιο του 2011, να παγώσει τις χρηματοδοτήσεις του ΥΠΕΞ προς αυτές, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος.
 

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ

 Τι βρήκε η αστυνομία στη βιλάρα Μεξικανού μαφιόζου;;;

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Τι βρήκε η αστυνομία στη βιλάρα Μεξικανού μαφιόζου;;; (PHOTOS)
Λεφτά, εκατοντάδες όπλα, κι άλλα λεφτά, μια συλλογή άγριων ζώων και (καλά το μαντέψατε), ακόμα περισσότερα λεφτά.
Όταν η μεξικανική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στην έπαυλη αρχινονού της μαφίας ναρκωτικών (τα γνωστά καρτέλ), τα ευρήματα ξεπερνούσαν κάθε φαντασία.
 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΧΩΡΙΟ

Αυτό είναι το «Γuμνό Χωριό» με τους 40,000 επισκέπτες
 
Αυτό είναι το «Γuμνό Χωριό» με τους 40,000 επισκέπτες - Φωτογραφία 1
 
Η όμορφη γαλλική πόλη στη Μεσόγειο Cap d’Agde δεν είναι ένα απλό θέρετρο, αλλά ο απόλυτος προορισμός για όσους αγαπούν τον γυμνισμό. Στην πόλη λειτουργεί ένα τουριστικό κέντρο – σαν ένα μεγάλο χωριό – όπου αυτά που μπορεί να κάνει κανείς εκεί, οπουδήποτε αλλού απαγορεύονται!
 
Αυτό είναι το «Γuμνό Χωριό» με τους 40,000 επισκέπτες - Φωτογραφία 2

Το «Village Naturiste», γνωστό και ως το «Γυμνό Χωριό» καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης και έχει πρόσβαση σε μία υπέροχη παραλία.