Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

Η γελοιογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

10 Μαρτίου 2012, 14:20 » tromaktiko » γελοιογραφια, γυρο, διαδικτυου, γνωμες
γελοιογραφια, γυρο, διαδικτυου, γνωμες
« Η γελοιογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου »

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Ο Χάρτης της ανεργίας. Δείτε τον και ξεκινήστε τη μάχη εναντίον της !


Move your ass, ηγέτες του λαού σας.
Η ανεργία σκοτώνει τους Έλληνες.
Μη χάνετε ούτε λεπτό.
Κάντε κάτι επιτέλους !
Δείτε τον χάρτη:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10 - 3 - 12

Φθηνές πατάτες σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις 5μμ


Και αύριο Κυριακή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα
Διήμερο φθηνής πατάτας στο άγαλμα Βενιζέλου (πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους), από πατατοπαραγωγούς του Κ. Νευροκοπίου, σήμερα Σάββατο και Κυριακή 10-11/3/2012 στις 8.00πμ μέχρι 17.00μμ.  Είκοσι παραγωγοί με ελαφρά φορτηγά 2-3 τόνων, θα διαθέσουν ελεύθερα (χωρίς παραγγελίες) πατάτες σε τιμές..
χονδρικής, με απόδειξη στους συμπολίτες μας. Με σύνθημα "ένα δεκάκιλο σακί πατάτες Νευροκοπίου σε κάθε σπίτι σε τιμή χονδρικής, ποιότητας Α΄, ενεργοποιούμε μια συμμαχία πολιτών που έχει αντανακλαστικά και βοηθά στην απευθείας πώληση των προϊόντων από την μια και την κατανάλωση ποιοτικών προϊόντων σε τιμές χονδρικής από την άλλη.", λένε οι παραγωγοί.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Saturday, 10 March 2012 08:34
 
 


Νικόπολη – Θεσσαλονίκη : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-3-12 ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ
75 ΤΟΝΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΡΟΣ 0,25 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 ΚΙΛΩΝ 5 ΕΥΡΩ).
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ.

Σέρρες: Σάββατο, 10/03. 75 τόνοι, με κέντρο διάθεσης το στρατόπεδο Παπαλουκά

Σφενδάμη – Πιερία : Στις 9 το πρωί του Σαββάτου ο παραγωγός από το Αμύνταιο που πούλησε τρία φορτηγά πατάτες, 66 τόνους στο Αιγίνιο, προς 0,20 € το κιλό, θα βρίσκεται στην Πλατεία της Σφενδάμης. Είκοσιπέντε κιλά πατάτες, πέντε ευρώ

Βέροια – Ημαθία :  10/3 09.00 Η διάθεση θα γίνει στο χώρο των «Εβραϊκών μνημάτων» (περιοχή Προμηθέα)  Από τους «Πολίτες της Βέροιας»
Καβάλα : Ανακοινώνουμε ότι η επόμενη διάθεση πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου θα γίνει το Σάββατο 10/3  από τις  10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι  στο χώρο του απεντομωτηρίου πίσω από το Τελωνείο της Καβάλας.


Λαρισα: To  Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 9:00 το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα ο παραγωγός από το Νευροκόπι για να παραδώσει τους 24 τόνους πατάτες που παρήγγειλαν οι 530 οικογένειες από τον ιστότοπο των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πάρκινγκ ανάμεσα στην κλειστή αγορά της Νεάπολης και το αστυνομικό μέγαρο (Είσοδος από Γ. Παπανδρέου).
Ν. Κηφισιά: Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται Σάββατο & Κυριακή, από τις 8 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης και θα διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού, σε συσκευασίες των 10,20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό. Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή, από τις 10 το πρωί, στην οδό Τριπόλεως 19, στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου.
Άγιος Δημήτριος: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Ασυρμάτου
Ηλιούπολη: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο ΙΚΑ
Ζωγράφου: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο πάρκο Γουδί
Καισαριανή: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ-στο Σινέ Αιολία, στην Καισαριανή.
Βύρωνας: Θα διατεθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στον Κουταλά (απέναντι από το Πυροφυλάκειο, πλησίον Στρατοπέδου Σακέτα) στο Βύρωνα
Ανθούσα: Θα διατεθούν 50 τόνοι πατάτας Σάββατο & Κυριακή στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα


Seleo.gr News

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΡΑΝΚΑ

Saturday, 10 March 2012 12:12
 


Ξεχασμένες μικρές ή μεγάλες περιουσίες σε δραχμές, που ενδεχομένως να βρεθούν σε κάποιο μπαούλο, όπως βλέπουμε στις αξέχαστες ελληνικές ταινίες εποχής, αποτελούν πλέον μόνο «συλλεκτικές περιουσίες», καθώς από τις αρχές Μαρτίου έληξε η δεκαετής περίοδος στη διάρκεια της οποίας κάτοχοι χαρτονομισμάτων σε δραχμές μπορούσαν να πηγαίνουν στα γκισέ της Τράπεζας της Ελλάδος (TτE) να τα ανταλλάσσουν με ευρώ.



Seleo.gr News

ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

10 - 3 - 12
Μαλαισία: Μια γέφυρα στα... σύννεφα που δεν τολμάτε να διασχίσετε!

Μαλαισια: Μια γεφυρα στα... συννεφα που δεν τολματε να διασχισετε!
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ανθρώπινα δημιουργήματα μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Μάλισταόταν πρόκεται για την κατασκευή κάποιας γέφυρας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό! Έτσι έγινε και στην Μαλαισία...
Η Langkawi sky-bridge  βρίσκεται στα 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και εκτείνεται σε 125 μέτρα πέρα από τα βουνά,προσφέροντας υπέροχη θέα!
Και ΜΟΝΟ κοιτώντας τις φωτογραφίες όμως θα ευχηθείτε να μη χρειαστεί να τη διασχίσετε ποτέ! 'Η μήπως όχι;;

Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge
Malaysia air bridge

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Στο "σφυρί" το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Το ασημένιο κύπελλο που είχε απονεμηθεί στον Σπύρο Λούη για τη νίκη του στον 1ο Μαραθώνιο....

βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's στις 18 Απριλίου, στο Λονδίνο

Το σύμβολο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, ένα ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη μετά την νίκη του το 1896, θα βγει τον Απρίλιο σε δημοπρασία στο Λονδίνο, από τον εγγονό του.
Όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Κρίστις, η αξία του κυπέλλου, που έχει ύψος 15 εκατοστά, εκτιμάται να κυμανθεί από 120.000 έως 160.000 λίρες. Δηλαδή μεταξύ 143.000 και 190.000 ευρώ.
Έγινε γνωστό επίσης, ότι το συγκεκριμένο κύπελλο θα είναι το κεντρικό κομμάτι της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, μόλις τρεις μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην βρετανική πρωτεύουσα, ενώ στην ίδια δημοπρασία θα παρουσιαστούν αυθεντικές αφίσες και πυρσοί των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Νικολέτ Τόμκινσον, ειδική του Κρίστις δήλωσε: "Αυτό είναι μάλλον ένα από τα πιο εντυπωσιακά αντικείμενα των αναμνηστικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έχουμε δει". Ένα κειμήλιο της σύγχρονης Ολυμπιακής Ιστορίας του τόπου μας βγαίνει στο "σφυρί", καθώς η πολιτεία δεν ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες εκκλήσεις του εγγονού του Ολυμπιονίκη μας, να αγοράσει το ελληνικό κράτος το κύπελλο που κέρδισε ο Σπύρος Λούης στους πρώτους σύγχρονους Αγώνες.
Την ίδια ώρα, ο οίκος Κρίστις διέψευσε ότι η οικογένεια του Ολυμπιονίκη αναγκάστηκε να πουλήσει το ασημένιο κύπελλο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, σημειώνοντας ότι η πρώτη επικοινωνίας τους για το θέμα ήταν πριν πολλά χρόνια. Αντίγραφο του κυπέλλου του Σπύρου Λούη, υπάρχει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στη Λωζάννη.