Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ

ΑΝΑΣΑ για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ.!!!
8 - 4 - 14

ΑΝΑΣΑ για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ.!!! - Τι ΑΛΛΑΖΕΙ στα τέλη κυκλοφορίας;;;
 
Κινήσεις που θα δώσουν ανάσα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο, για τη φορολογία των αυτοκινήτων, καθώς θα μειωθούν τα τεκμήρια διαβίωσης και θα αλλάξει ο τρόπος καταβολής των τελών κυκλοφορίας. Με δύο νέα φορολογικά νομοσχέδια που αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή μετά το Πάσχα, θα προβλέπεται μεταξύ άλλων η καταβολή αναλογικών τελών κυκλοφορίας.
 
Συγκεκριμένα: για όσα ΙΧ έχει γίνει άρση ακινησίας και οι κάτοχοί τους επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή εντός του έτους να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας δεν θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό των ετήσιων τελών κυκλοφορίας, αλλά μόνο τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν στους υπολειπόμενους μήνες του έτους, δηλαδή για το διάστημα που το Ι.Χ. θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει προβεί σε άρση ακινησίας του οχήματός του και τον Ιούνιο θέλει να πάρει πίσω τις πινακίδες από την εφορία, θα καταβάλει μόνο το 50% του τελών κυκλοφορίας.
 
Παράλληλα, έρχεται μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης των αυτοκινήτων κατά τουλάχιστον 30%. Τα τεκμήρια έχουν παραμείνει καθηλωμένα στα ύψη παρά τη συνεχιζόμενη μείωση των εισοδημάτων. Η αρμόδια επιτροπή έχει εισηγηθεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τη μείωση των τεκμηρίων για τα Ι.Χ. κατά 30% τεκμηρίων και κατά συνέπεια του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης για Ι.Χ. από 1.929 κ.ε. και άνω, ο οποίος υπολογίζεται βάσει του τεκμηρίου διαβίωσης. Με τις αλλαγές που προωθούνται, το τεκμήριο για ένα αυτοκίνητο 2.000 κ.ε. από 8.800 ευρώ θα μειωθεί στις 6.160 ευρώ, ενώ ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης από 440 ευρώ θα περιοριστεί στα 308 ευρώ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι 5 ασφαλιστικές εταιρείες που έκαναν αυθαίρετες αυξήσεις ασφαλίστρων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι 5 ασφαλιστικές εταιρείες που έκαναν αυθαίρετες αυξήσεις ασφαλίστρων
 
 
Χρηματικά πρόστιμα σε πέντε ασφαλιστικές εταιρείες για αυθαίρετες αυξήσεις των ασφαλίστρων σε συμβόλαια νοσοκομειακής κάλυψης και μη καταβολή Φ.Π.Α. επί των εξόδων νοσηλείας των καταναλωτών επέβαλλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κατόπιν εκτεταμένης έρευνας και κατ' εφαρμογή της νοµοθεσίας για την «προστασία των καταναλωτών» (ν. 2251/94).
 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ

Θέλεις να κόψεις μια και καλή το τσιγάρο;;; Τότε δες το παρακάτω VIDEO!

Θέλεις να κόψεις μια και καλή το τσιγάρο;;; Τότε δες το παρακάτω VIDEO!


Ένα πείραμα με βάση την πίσσα που βρίσκεται στα τσιγάρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά σχετικά με την αγαπημένη σας συνήθεια...


Δείτε το video