Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

DUNE

Αποτέλεσμα εικόνας για dune

Αποτέλεσμα εικόνας για dune

Το story

Η ιστορία του “Dune” (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis) εκτυλίσσεται στον Αρράκις, τον πλανήτη των ερήμων - έναν κόσμο μυστηριώδη, άγονο, αφιλόξενο. 
Ο Αρράκις, γνωστός και ως Ντιουν είναι το μοναδικό μέρος σε ολόκληρο το γνωστό σύμπαν όπου υπάρχουν φυσικά αποθέματα του μπαχαρικού μελάνζ, της πολυτιμότερης ουσίας στην Αυτοκρατορία. 
Το μελάνζ παρατείνει τη ζωή, διευρύνει την ανθρώπινη συνείδηση κι επιτρέπει στους Πλοηγούς της Διαστημικής Συντεχνίας να αναδιπλώνουν το διάστημα, προσφέροντας έτσι στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ταξιδεύει στα’ αστέρια.

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ

Reunion ηθοποιών από διάσημες ταινίες και σειρές

Δείτε τις φωτογραφίες από το τότε και το σήμερα


Reunion ηθοποιών από διάσημες ταινίες και σειρές


Όταν το καστ των αγαπημένων σου ηθοποιών από διάσημες ταινίες και σειρές συναντιέται μετά από χρόνια ίσως σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο έχεις μεγαλώσει.

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών 2001-2017

sdoaydat1

ΖΟΧΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ



Απο φωτογραφίες ζώων στο ίντερνετ άλλο τίποτα και στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για κουτάβια και αξιολάτρευτα χαρούμενα ζωάκια.
Όμως υπάρχουν και φωτογραφίες στις οποίες τα ζωάκια δεν είναι και τόσο χαρούμενα αλλά είναι το ίδιο αξιολάτρευτα...
Από μία θυμωμένη γάτα μέχρι ένα μουτρωμένο κουτάβι οι φωτογραφίες έρχονται να μας θυμίσουν ότι τα ζώα είναι σαν κι εμάς κι έχουν κι αυτά κακές μέρες.