Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Πως να φτιάξετε την τέλεια μπριζόλα .

Πώς να φτιάξετε την τέλεια... μπριζόλα; (1)

Για πάρα πολλούς μύστες της κρεατοφαγίας, μια μπριζόλα μαγειρεμένη όπως ακριβώς τους κάνει κέφι, θα αποτελούσε μέρος του ιδανικού τους γεύματος… Ποια όμως, είναι τα μεγάλα και μικρά μυστικά του κρεατομαγειρέματος;
Φυσικά, ειδικά στην κρεατολάγνο χώρα μας, όλοι λίγο πολύ (πλην των vegetarians) ξέρουμε να εκτιμούμε το ζουμερό, λατρεμένο κρέας σε κάθε του μορφή. Σε σχέση με τη δυτική Ευρώπη, έχουμε πάντα το αιώνιο ζήτημα του πώς και πόσο πρέπει να αφήνουμε το κρέας να ψηθεί στη φωτιά -ή αν θέλετε πόσα από τα φυσικά υγρά του πρέπει να το συνοδεύουν μέχρι το πιάτο μας.
Η αλήθεια είναι όμως, ότι η προετοιμασία ενός οποιουδήποτε κρέατος ή μπριζόλας -αν θέλει κανείς να την ευχαριστηθεί- δεν είναι δουλειά «άρπα-κόλλα». Από την άλλη, δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι στο σπίτι μας επαγγελματικές ψηστιέρες.
Ας δούμε τις καλύτερες δυνατές μεθόδους, ώστε το κρέας μας να μας παρέχει τη μέγιστη δυνατή απόλαυση…
  • Αρχική προετοιμασία
Πώς να φτιάξετε την τέλεια... μπριζόλα; (3)
Η θερμοκρασία του κρέατος πρέπει να είναι, πριν καν αυτό μπει στον «κύκλο» του μαγειρέματος, τουλάχιστον δωματίου. Μια καλή λύση είναι να το τυλίξετε σε κατάλληλη μεμβράνη και να το τοποθετήσετε 30-60 λεπτά σε ζεστό νερό.
Ωστόσο, ακόμη και αν το αφήσετε να έρθει φυσιολογικά σε θερμοκρασία δωματίου, θα είναι μια χαρά. Φυσικά, όλα αυτά προϋποθέτουν να μην πεινάτε σαν λύκοι…
  • Ξηρή επιφάνεια
Όλοι οι σύγχρονοι γνωστοί σεφ φαίνεται να συμφωνούν στην ανάγκη η επιφάνεια του κρέατος να είναι στεγνή και ξηρή, πριν ξεκινήσει το μαγείρεμά του. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με ευφάνταστα μέσα, με τη χρήση π.χ. θερμού αέρα από… σεσουάρ.

ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Απίθανο βίντεο: Το πουλάκι τσίου και οι Έλληνες πολιτικοί!

Πραγματικά πολύ επιτυχημένο! Όλοι θα έχετε ακούσει το Hit των τελευταίων ημερών "Το πουλάκι τσίου"...
Το βίντεο που θα δείτε είναι ακόμη πιο ξεκαρδιστικό αφού συμμετέχουν οι Έλληνες πολιτικοί!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Δείτε το:

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ

11 Νοεμβρίου 2012
Θα σοκαριστείτε αν δείτε τι περιέχει το αίμα των Ελλήνων(βάσει αιματολογικών εξετάσεων!)
Μας δολοφονούν ομαδικά;
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων...



Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... HΝ


ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ



Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.