Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

THE END ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK SABBATH

Οι Black Sabbath αποχαιρέτησαν για πάντα το κοινό τους

Το «Paranoid» το τελευταίο τραγούδι στην τελευταία συναυλία τους - Δείτε το βίντεο


Οι Black Sabbath αποχαιρέτησαν για πάντα το κοινό τους


Οι Black Sabbath, το θρυλικό συγκρότημα που θεωρείται ότι «ανακάλυψε» την μουσική χέβι μέταλ, έδωσαν την τελευταία συναυλία τους.
Η συναυλία, η οποία διήρκεσε δύο ώρες, δόθηκε στον συναυλιακό χώρο 16.000 καθισμάτων NEC Arena στο Μπέρμινγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, 
στην πόλη όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1968.

ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το αφορολόγητο στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Οι «γενναιόδωροι», οι ελαστικοί και οι υπόλοιποι των μνημονίων


Το αφορολόγητο στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη


Το θέμα του αφορολογήτου βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Το ΔΝΤ πιέζει για μείωσή του, οι ευρωπαίοι εταίροι δεν φέρνουν αντίρρηση, η ελληνική κυβέρνηση «δεν ανοίγει τα "χαρτιά" της μέχρι να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά», όπως ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με στοιχεία από την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δημοσίευσε το Euronews, η Ελλάδα παραμένει από τις πιο «ελαστικές» χώρες σε ότι αφορά στο ελάχιστο όριο επιβολής φόρου εισοδήματος.
Το αφορολόγητο κυμαίνεται μεταξύ 8.636 ευρώ - 9.545 ευρώ (μόνο για μισθωτούς), γεγονός που μεταφράζεται σε έκπτωση φόρου €2.100 ευρώ για οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά, ποσό που πέφτει σταδιακά στα 1.900 ευρώ για φορολογούμενο χωρίς παιδιά.

Οι υπόλοιποι των μνημονίων