Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

Έτσι θα κάνετε τη διαφορά στο ρεβεγιόν

Πάρτε ιδέες


Έτσι θα κάνετε τη διαφορά στο ρεβεγιόν


ΜΠΟΝΣΑΙ ΑΙΩΝΩΝ

Ένα δέντρο Μπονσάι σχεδόν τεσσάρων αιώνων - Δείτε απίστευτες φωτογραφίες


Όσοι έχουν κήπο ή γλάστρες με φυτά και λουλούδια θα έχουν παρατηρήσει το πόσο πολύ φροντίδα θέλουν για να επιβιώσουν. Λίγες μέρες χωρίς νερό και αμέσως χάνουν την λάμψη τους.
Αυτό όμως το καταληκτικό δέντρο Μπονσάι είναι ζωντανό εδώ και σχεδόν 400 χρόνια και συγκεκριμένα φυτεύτηκε το 1625 και έχει ηλικία 391 ετών.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...





ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΩΣ ΕΔΩ

Καιρός να μάθουν οι Έλληνες την ΑΛΗΘΕΙΑ - 
Πως "στήθηκε" η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το ΧΡΕΟΣ





Η Χούντα το '74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο)...

Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ

Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΙ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.