Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ 2016


2016: Η χρονιά που «έφυγαν» μερικοί από τους σπουδαιότερους μουσικούς <ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ>

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: AP

O θάνατος του βρετανού σταρ της ποπ Τζορτζ Μάικλ χθες, ανήμερα τα Χριστούγεννα, έρχεται να κλείσει μια τραγική χρονιά 2016 για τη μουσική μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι και του Πρινς, μεταξύ άλλων.
Ντέιβιντ Μπόουι: Το ίνδαλμα της γκλαμ-ροκ βύθισε στο πένθος εκατομμύρια θαυμαστές του πεθαίνοντας στις 10 Ιανουαρίου, μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου "Blackstar" την ημέρα των 69ων γενεθλίων του. Πρωτοπόρος και δημιουργικός μέχρι τον θάνατο του, ο Μπόουι υπέφερε από καρκίνο αλλά μόνο οι οικείοι του ήξεραν τη μάχη που έδινε κατά της νόσου.





ΤΟ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Κορίτσια, σταματήστε τη γκρίνια: Αυτό πρέπει να κάνουν οι άνδρες δυο φορές την εβδομάδα για να είναι υγιείς, σύμφωνα με έρευνα της Οξφόρδης!

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακάλυψε ότι όταν οι άντρες βγαίνουν έξω για ποτά με τους φίλους τους δεν διασκεδάζουν απλώς, αλλά κρατιούνται και υγιείς!
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, οι άντρες πρέπει να βγαίνουν έξω δύο φορές την εβδομάδα από αναγκαιότητα.
Η εν λόγω μελέτη διεξήχθη από τον Dr. Robin Dunbar, ψυχολόγο και διευθυντή της ομάδας κοινωνικών και εξελικτικών ερευνών νευρολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Σκυλιά με… τσάντες είναι η νέα μόδα κάποιων αφεντικών

Δείτε τις φωτογραφίες

tsnskylki5



tsnskylki2