Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".


Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".


Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"




Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.

Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:


Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.

Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πεί ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.

Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.

Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποιοί αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους.




Επικοινωνήστε λοιπόν με τα ΜΜΕ την ώρα που γίνονται συζητήσεις για τις "αγορές" και ζητήστε να μας πούν ποιοί τις αποτελούν.



Από την αντιπληροφόρηση

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αντί για ενοίκιο ζητούσε σεξ 2 φορές το μήνα!!!


Αυτό θα πει να πληρώσεις με είδος και όχι μόνο. Σίγουρα όμως σου μένει το ενοίκιο στην...άκρη!

Πληθώρα σπιτιών υπάρχει στο Παρίσι για να νοικιάσει κανείς....
Είναι τόσο πολλά, ώστε μπορεί κανείς να βρει σπίτι ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει χρηματικό ποσό ως ενοίκιο. Στις ιστοσελίδες μεσιτικών γραφείων, αλλά και σε αγγελίες, υπάρχουν προσφορές για σπίτια κάθε είδους, οπουδήποτε στην Πόλη του Φωτός.

Η εφημερίδα «Λιμπερασιόν» ξεκίνησε μια έρευνα ειδικά για τα σπίτια που νοικιάζονται χωρίς ο ιδιοκτήτης να ζητεί χρήματα και εκείνο που διαπιστώθηκε είναι ότι τα ανταλλάγματα δεν είναι πάντοτε νόμιμα ή «ηθικά» με την κοινωνικά αποδεκτή έννοια του όρου.

Πολλοί από εκείνους που... νοικιάζουν χωρίς να ζητούν ενοίκιο ζητούν από τους ενοικιαστές να κάνουν δουλειές, όπως για παράδειγμα να καθαρίζουν εκτός από το δικό τους διαμέρισμα ή δωμάτιο και εκείνο του ιδιοκτήτη.
Αλλοι ζητούν πλύσιμο ρούχων ή άλλες εργασίες. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που αναζητούν σεξ. «Σεξ δύο φορές το μήνα» έγραφε μια αγγελία, ενώ μια άλλη σημείωνε χαρακτηριστικά ότι ζητείται ενοικιαστής ανοιχτός στο μυαλό και αλλού.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Και οι βουλευτές τον -πλουσιοπάροχο- χαβά τους


Προκλητικά προνόμια για τους 300 που δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα

Συνεχίζουν να προκαλούν τα προνόμια των βουλευτών, την ώρα που η κυβέρνηση επιβάλλει σκληρά μέτρα επί δικαίων και αδίκων τα οποία μειώνουν τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων.

Η βουλευτική αποζημίωση, παρά τις μειώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια, ανέρχεται πάνω από τις 6.000 ευρώ, ποσό το οποίο συμπληρώνεται από το επίδομα για συμμετοχή σε επιτροπές που είναι 150 ευρώ ανά συνεδρίαση για κάθε βουλευτή.

Όπως φανερώνει η λίστα που ακολουθεί, οι βουλευτές είναι απρόθυμοι να στερηθούν τα προνόμια τους, ενώ η «αφαίμαξη» του λαού συνεχίζεται...

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 150 ευρώ την ώρα…
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ...