Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ

05 Απριλίου 2013
ΚΑΝ' ΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ισορρόπησε και βάδισε σε σχοινί 850 μέτρα πάνω από το έδαφος!!! (PHOTOS)
Ο Brian Mosbaugh θέλησε προφανώς να θαυμάσει την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο από ψηλά, και πιο συγκεκριμένα από το σημείο Pedra da Gavea Highline, 850 μέτρα πάνω από τη μεγαλούπολη. Περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, σε μια απόσταση 100 μέτρων από τη μία κορυφή του βράχου στην άλλη, ο Brian δεν... βιάστηκε καθόλου να φτάσει στην απέναντι πλευρά.

Το αντίθετο, μάλιστα. Στάθηκε στο κέντρο περίπου της διαδρομής για να... ξαποστάσει, ξαπλώνοντας πάνω στο σχοινί. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, είπε να θαυμάσει τη θέα... ανάποδα. Άφησε λοιπόν το σώμα του να πέσει, στηριζόμενος μόνο στον ιμάντα ασφαλείας, αφήνοντας άφωνους τους θεατές. Ο ίδιος απλώς απόλαυσε την εκπληκτική θέα από ψηλά, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!











ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩ - ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Πωλείται παράδεισος σε τιμή ευκαιρίας!!!Από τον Σκορπιό στην Γαλλική Πολυνησία, τα νησιά που βγήκαν στο σφυρί...

Ημερομηνία: 05 Απριλίου 2013
 
Πωλειται παραδεισος σε τιμη ευκαιριας!!!Απο τον Σκορπιο στην Γαλλικη Πολυνησια, τα νησια που βγηκαν στο σφυρι...
 
Για τους περισσότερους ανθρώπους πάνω στον πλανήτη, το όνειρο της απόκτησης ενός ιδιωτικού νησιού θα παραμείνει για πάντα όνειρο. Υπάρχουν και κάποιοι ανάμεσά μας, όμως, που όταν λένε «πάω για ψώνια», δεν εννοούν ντομάτες και φρυγανιές από το supermarket, αλλά ολόκληρα κομμάτια παραδεισένιας γης, «φυτεμένα» στη μέση των καλύτερων θαλασσών.
Μπορεί λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς να μην τα αποκτήσουμε ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα... χαζεύουμε. Από τον Σκορπιό του Ωνάση στην Ελλάδα μέχρι ολόκληρα συμπλέγματα νησιών προς πώληση στην Γαλλική Πολυνησία, εντοπίζουμε δέκα... ιδιωτικά κελεπούρια στις θάλασσες του κόσμου.

*Little Hall's Pond Cay
Τοποθεσία
: Μπαχάμες

Τριγυρισμένο από κρυστάλλινα καταγάλανα νερά, αυτός ο παράδεισος 18 περίπου εκταρίων στις Μπαχάμες αγοράστηκε από τον Johnny Depp για 3,6 εκατομμύρια δολάρια το 2004. Ο Johnny έχει την ευκαιρία εκεί να ζει κοντά στην οργιώδη βλάστηση και την πανίδα του νησιού. Αλλά κυρίως έχει την ευκαιρία να βουτά και να λιάζεται σε έξι πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο. Το νησάκι διαθέτει επίσης και κατοικίες, οι ανάγκες των οποίων εξυπηρετούνται από ηλιακή ενέργεια.

*Σκορπιός
Τοποθεσία
: Ιόνιο πέλαγος, Ελλάδα

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αγόρασε αυτό το άγονο ξερονήσι το 1963 και ανέθεσε στους ανθρώπους του να το μετατρέψουν σε όαση πρασίνου και γαλάζιου, φυτεύοντας πλάι στο κύμα χιλιάδες δέντρα. Ο Σκορπιός έχει έκταση περίπου 13 εκτάρια και υπολογίζεται πως στοιχίζει σήμερα 200 εκατομμύρια δολάρια. Το νησί αποτέλεσε το σκηνικό του πολυσυζητημένου γάμου του Έλληνα εφοπλιστή με την Τζάκι Κένεντι, καθώς και τον τόπο «ξεκαλοκαιριάσματος» όλου του jet set του πλανήτη που ο Ωνάσης καλούσε για παρέα. Το νησί, που σήμερα ανήκει στην Αθηνά Ωνάση, περιλαμβάνει πολλές βίλες (περιλαμβανομένης της «Ροζ βίλας» της Τζάκι), γήπεδο τένις, αγρόκτημα, απομονωμένες παραλίες και πολλά παραθαλάσσια σπιτάκια.

*Great Hans Lollik Island
Τοποθεσία
: ΗΠΑ, Παρθένες νήσοι

Λευκή άμμος, τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά και πλούσια βλάστηση από φοίνικες πάνω σε λόγους που προσφέρουν θέα 360 μοιρών είναι μερικά από τα ατού αυτού του νησιού βόρεια του St. Thomas στις ΗΠΑ, το οποίο παραμένει ανεκμετάλλευτο και ακατοίκητο. Από τον Φεβρουάριου του 2011, είναι διαθέσιμο προς πώληση για όσους έχουν 45 εκατομμύρια δολάρια να διαθέσουν και να χτίσουν σε έναν απόλυτα πράσινο καμβά.

ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Έστησε το ματσάκι για να κάνει sex...
 
 
 
Ένας διαιτητής από τον Λίβανο έστησε παιχνίδι μαζί με τους βοηθούς του, με αντάλλαγμα μία βραδιά με ωραίες γυναίκες!

Ο βασικότερος λόγος που διαιτητές εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδι είναι το χρηματικό όφελος που είναι και μεγάλο για τους ίδιους.

Παρόλα αυτά, από τον Λίβανο το διαιτητικό τρίο των Αλί Σαμπάχ, Αλί Έιντ και Αμπνταλά Ταλέμπ, έστησαν αναμέτρηση για να μπορέσουν να περάσουν μία βραδιά οργίων στη Σινγκαπούρη!

Ο 33χρονος διαιτητής που είχε διευθύνει και αρκετές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 θα βρεθεί στο δικαστήριο την επόμενη Παρασκευή.

 

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Απειλούν να σκοτώσουν Αναστασιάδη, Δημητριάδη τα παιδιά και τα εγγόνια τους!

Πληρωμένους εκτελεστές ισχυρίζονται ότι έχουν προσλάβει άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου»...

και απειλούν με δολοφονία τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Η προκήρυξη εστάλη στα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», την περασμένη Τετάρτη η σύζυγος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, πήγε στο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους και τα πήρε διαγράφοντας τα μάλιστα από το μαθητολόγιο. Η κυρία Δημητριάδου μαζί με τα παιδιά έφυγαν για χώρα του εξωτερικού.

Στην προκήρυξη που έστειλαν οι άγνωστοι, αναφέρεται: «Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς».

«Μη μας αγνοήσετε, μη μας υποτιμήσετε. Μη δοκιμάσετε να μας δοκιμάσετε. Τότε θα αρχίσει το δικό μας γλέντι.

Πουλημένα παλιοτόμαρα. Σταματήστε αμέσως το κούρεμα των καταθέσεων. Γνωρίζουμε τι ακόμα μας περιμένει από εσάς εθνοπροδότες. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμιά οργάνωση. Ορκισμένοι να πεθάνετε».

Στη προκήρυξη αποκαλύπτεται ότι οι απειλές θα υλοποιηθούν από πληρωμένους δολοφόνους που είναι αποφασισμένοι για όλα: «Μαζί μας είναι και επαγγελματίες στο είδος τους, πληρωμένοι ακριβά που δεν καταλαβαίνουν τίποτε αλλά ούτε και έχουν Θεό, παρά μόνο το χρήμα».

Οι άγνωστοι υποστηρίζουν ότι η «ομάδα» τους «θα δρα από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη Κύπρο και θα τιμωρεί όσους μας κατάντησαν έτσι. Δεν έχουμε όρια και αυτό λάβετε το πολύ σοβαρά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», οι άγνωστοι επιστολογράφοι υποστηρίζουν ότι έχουν τον τρόπο και την δύναμη να ξέρουν κάθε στιγμή που είναι κάθε μέλος της οικογένειας του Νίκου Αναστασιάδη και του Πανίκου Δημητριάδη».

«Μας καταστρέψατε βάσει σχεδίου πολύ καλά προετοιμασμένου και συνεχίζετε να μας καταστρέφετε αδιαφορώντας για το τι θα γίνει σε εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Σας προειδοποιούμε ότι μας κάμνετε θα τον πάθετε σε πάρα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτε από τούδε και στο εξής. Αν δεν σταματήσετε τώρα αμέσως κάθε κούρεμα στις καταθέσεις του κόσμου θα πληρώσετε πάρα πολύ μεγάλο τίμημα» καταλήγει η προκήρυξη.

Η ηγεσία της αστυνομίας είναι ενήμερη για την εν λόγω προκήρυξη. Όπως πληροφορείται το newsit.com.cy, το θέμα απασχόλησε σύσκεψη το πρωί στο αρχηγείο της αστυνομίας.

Πηγή: newsit.com.cy

ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ SHOW;;; Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα πάει στο… κλουβί με τις τρελές!

Όπως εξελίσσονται οι εργασίες στην Προανακριτική της Βουλής, τα μέλη της σε λίγο θα πρέπει να βγάλουν και δίσκο...

Με το γέλιο που μας χαρίζουν οι καθημερινοί καυγάδες τους θα βγάζουν ικανοποιητικό μεροκάματο.

Αντί να μάθουμε τι έγινε με τη λίστα Λαγκάρντ μαθαίνουμε για την τεστοστερόνη του Κασιδιάρη, τα κιλά του Βενιζέλου, τα... βασανιστήρια της Ζωής, τα σώψυχα και τις φοβίες του Μαρκογιαννάκη και άλλα τέτοια χρήσιμα και αποκαλυπτικά. Αυτή δεν είναι Προανακριτική, το κλουβί με τις τρελές είναι.

Το νέο «επεισόδιο» που θέλουν να γυρίσουν, όπως λένε, αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και το αν θα προσέλθει στην επιτροπή ως μάρτυρας.

Έκπληκτοι ακούσαμε πως κάποια μέλη της Επιτροπής εξέφρασαν την άποψη, ότι στην περίπτωση κατά την οποία δεν προσέλθει ή αποστείλει υπόμνημα, θα πρέπει να προσαχθεί βιαίως ενώπιον της Επιτροπής.

Όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάθε νοήμων και σοβαρός άνθρωπος, αν το σκεφτόταν μία, ιδιαιτέρως μετά τα όσα συνέβησαν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής τις τελευταίες ημέρες, θα το σκεφτόταν δέκα προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής του σιόρ Μαρκογιαννάκη.

Πόσο μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός. Όχι από ασέβεια προς την Επιτροπή της Βουλής, αλλά αντιθέτως, για λόγους προστασίας της αξιοπρέπειας κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του αλλά και την ίδια την Βουλή των Ελλήνων.

Εξάλλου, είναι οι ίδιοι οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής, που όφειλαν να γνωρίζουν πριν εκστομίσουν «μεγάλα λόγια», ότι όχι πρώην πρωθυπουργός, αλλά κάθε βουλευτής, σύμφωνα με τον άρθρο 62 του Συντάγματος, δεν μπορεί να προσαχθεί βιαίως ενώπιον της Επιτροπής με απόφασή της, παρά μόνον με απόφαση της ολομέλειας της Βουλής.

Πιστεύουν άραγε ότι το μέχρι σήμερα έργο τους δικαιολογεί μια τέτοια στάση; Στην περίπτωση που ο Γ. Παπανδρέου αποστείλει υπόμνημα, όπερ και το λογικότερο, θα ζητήσουν από την Βουλή να εγκαταλείψει πρακτικές που έχει υιοθετήσει και έχει ακολουθήσει στο παρελθόν, όπως αυτή του υπομνήματος, και πιστεύουν πως η Βουλή θα δώσει τη συγκατάθεσή της;

Εντάξει, έχουν τις αδυναμίες τους οι 300, αλλά ακόμη διατηρούν σώας τας φρένας και την βουλευτική τους ιδιότητα. Δεν έγιναν μέλη θιάσου του Στάθη Ψάλτη και του Σεφερλή. Εκτός ίσως από ορισμένους…

Πηγή matrix24.gr