Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παλιά Θεσσαλονίκη!! Ένα βίντεο γεμάτο νοσταλγία....
Ημερομηνία: 08 Ιανουαρίου 2014
 
Η παλια Θεσσαλονικη!! Ενα βιντεο γεματο νοσταλγια....

Μπορεί οι πόλεις να αλλάζουν, οι κατοικίες, οι δρόμοι, τα καταστήματα, ακόμα και οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτές αλλάζουν… Ο χρόνος περνά και τα πάντα εξελίσσονται. Θεμιτό είναι αυτό, άλλωστε.
Ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπουμε κάθε φορά τη «μεταμόρφωση» μιας πόλης μέσα από παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στη σύγχρονη… έγχρωμη μορφή της.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 14

Ποια αρχιτεκτονικά θαύματα θα εγκαινιαστούν το 2014;;;
Ημερομηνία: 08 Ιανουαρίου 2014
Ποια αρχιτεκτονικα θαυματα θα εγκαινιαστουν το 2014;;;
Βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο τον πλανήτη και θα κάνουν εγκαίνια μέσα στη νέα χρονιά.
Λίγες μέρες μόνο αφότου έχουμε μπει στο νέο έτος και η παγκόσμια κοινότητα ήδη ανυπομονεί να δει ολοκληρωμένα εννιά από τα πιο αναμενόμενα νέα αρχιτεκτονήματα, τα οποία οικοδομούνται σε διάφορες πλευρές του πλανήτη και αναμένονται να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων τους μέσα στο 2014.

1. 122 Leadenhall Street, Λονδίνο

Το νέο διαμαντάκι της περιοχής που αναμένεται να «κορυφώσει» το αρχιτεκτονικό της προφίλ. Ο καινούριος ουρανοξύστης στο γνωστό City του Λονδίνου, -τον οποίο αποκαλούν χαϊδευτικά «τρίφτη τυριών» λόγω σχήματος, μόνο που ο συγκεκριμένος «τρίφτης» είναι τεραστίων διαστάσεων- βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του από τους Rogers Stirk Harbour + Partners και μπορεί να περηφανεύεται για το δημόσιο αίθριό του που φτάνει το ύψος των 30 μέτρων, καθώς και τους ανελκυστήρες του από γυαλί που θα ανεβαίνουν την επικλινή πρόσοψη των 48 ορόφων του.

2. The Citadel, Naaldwijk, Ολλανδία

Η πρώτη πλωτή πολυκατοικία στον κόσμο θα είναι έτοιμη μέσα στο 2014 και αποτελεί το κατάλληλο κτίριο για όσους προβληματίζονται συχνά πάνω σε θέματα όπως: η κλιματική αλλαγή, οι πλημμύρες και πού/πώς θα μπορούσαμε εναλλακτικά να ζήσουμε στο μέλλον. Η νέα αυτή Ακρόπολη, γνωστή επίσης και ως «Πλωτός Ολλανδός», έχει σχεδιαστεί από τους αρχιτέκτονες του Waterstudio και θα αποτελέσει μέρος του New Water, μίας νέας αναπτυξιακής πολιτικής κτιρίων στη Χάγη. Τα κτήρια αυτά θα είναι φυσικά «αδιάβροχα» και έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή πλημμύρα, χωρίς να θυσιάζουν τίποτα από την κομψότητα και το ύφος τους.

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Πότε αρχίζουν οι Πανελλήνιες;;;
08 Ιανουαρίου 2014
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;; Πότε αρχίζουν οι Πανελλήνιες;;;
Με καθυστέρηση θα ξεκινήσουν τελικά φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπ. Παιδείας, θα αρχίσουν στις 27 Μαΐου λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών (25/5) και των αυτοδιοικητικών εκλογών (18 και 25/5).
Σημειώνεται ότι πέρυσι στις 15 Μαΐου έληξαν και τα μαθήματα στα σχολεία.
star.gr

ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ CDS! ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΠΟΝΗ!!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 8, 2014

 

65 CD ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ… Ακόμα και το ξέπλυμα του 2009 από αυτούς που γνώριζαν το σχέδιο Παπανδρέου και έβγαλαν τα λεφτά τους έξω!

Κάνουν φοροεπιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, βάζουν χαράτσια ακόμα και στην Υγεία και την ίδια ώρα «ξεχνάνε» να ψάξουν τους μεγάλους φοροφυγάδες

και τους ξεπλυματίες μαύρου χρήματος, αν και έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία.

Εξήντα πέντε CD, στα οποία περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων όσοι φοροδιέφυγαν ή και ξέπλυναν μαύρο χρήμα σε βάθος δωδεκαετίας (από το 2000 ώς το 2012), «αραχνιάζουν» στα ντουλάπια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) εδώ και ενάμιση χρόνο.

Το υλικό-βόμβα, από την επεξεργασία του οποίου (διασταύρωση των ηλεκτρονικών αρχείων) θα μπορούσε ακόμα και να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ανακάλυψαν… τυχαία πριν από περίπου ένα μήνα οι εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης, που κανείς δεν είχε φροντίσει να τους ενημερώσει για την παραγγελία του προκατόχου τους Γρηγόρη Πεπόνη, βάσει της οποίας απεστάλησαν τμηματικά στο ΣΔΟΕ από τις τράπεζες τα εν λόγω ηλεκτρονικά αρχεία.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Να τι θα γίνει στην Ελλάδα αν επιστρέψουμε στην δραχμή!!! (ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΛΙΟ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν:

- δε θα έχουμε νερό

- θα σταματήσει να βρέχει

- τα σπίτια μας θα γκρεμιστούν και θα κατεδαφιστούν από μόνα τους πριν τα αγοράσουν οι ξένοι για ένα κομμάτι ψωμί αντί για ένα γερμανικό στρούντελ
 

ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Εντυπωσιακά ρυμοτομημένες πόλεις


Αεροφωτογραφίες από οικοδομικά συγκροτήματα αστικών κέντρων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εντυπωσιακή ρυμοτομία. Τα κτήρια είναι χτισμένα με απόλυτα συμμετρικό τρόπο παρέχοντας στους κατοίκους άμεση πρόσβαση στις οδικές αρτηρίες και επομένως στις υπηρεσίες.
Προφανώς είναι πόλεις σχεδιασμένες από μηδενική βάση με κριτήριο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των κατοίκων. Βέβαια δεν παύουν να είναι σχετικά μονότονες καθώς η μορφή του αστικού περιβάλλοντος είναι πανομοιότυπη σε κάθε σημείο.

Eden Prairie, Φλόριντα
εντυπωσιακα ρυμοτομημενες πολεις

Οικοδομικό διαμέρισμα, Αριζόνα
Perierga.gr - Εντυπωσιακά ρυμοτομημένες πόλεις!

ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ποια παγκόσμια ΠΡΩΤΙΑ κατέχουν οι Ελληνίδες;;;
Ημερομηνία: 08 Ιανουαρίου 2014
 
Ποια παγκοσμια ΠΡΩΤΙΑ  κατεχουν οι Ελληνιδες;;;


Οι θεριακλήδες είναι γυναίκες, τουλάχιστον στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η χώρα που εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό καπνιστριών παγκοσμίως (34,7% το 2012), σύμφωνα με μια νέα διεθνή έρευνα του αμερικανικού Ινστιτούτου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Υγείας (IHME) που καταγράφει τις διεθνείς καπνιστικές τάσεις.
Η Ελλάδα, μαζί με μερικές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Βουλγαρία και την Αυστρία, εμφανίζουν σημαντική αύξηση των καπνιστών, ανδρών και γυναικών, κατά την τελευταία 30ετία.
Η βασική διαπίστωση της έκθεσης είναι ότι, λόγω της διαρκούς αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, παρατηρείται μεν αισθητή μείωση στο ποσοστό των ανθρώπων που καπνίζουν καθημερινά, όμως αυξάνεται ο απόλυτος αριθμός των καπνιστών και ο αριθμός των τσιγάρων που καταναλώνονται.

Με 1 ΕUR στο πακέτο ξεχρεώνουμε ολα τα δανικά,κι αυτό μόνο απο της γυναίκες

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!! Όταν τα πράγματα αλλάζουν μετά το γάμο...(VIDEO)

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!! Όταν τα πράγματα αλλάζουν μετά το γάμο...(VIDEO)


Το πρωινό  ενος ανδρα και μιας γυναικας

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ:
Τι προσπάθησε να κάνει ο Στουρνάρας όταν όλοι ασχολούμασταν με την υπόθεση Λιάπη;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Τι προσπάθησε να κάνει ο Στουρνάρας όταν όλοι ασχολούμασταν με την υπόθεση Λιάπη;;; (VIDEO)
 
«Με την τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Στουρνάρα και αποσύρθηκε μετά τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προσπάθησε να χαρίσει αναδρομικά οφειλές και πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους, αλλά και εισαγωγικές εταιρείες με διαφορετικό αντικείμενο.
Κι όταν μιλάμε για πετρέλαια στην Ελλάδα, μιλάμε πρωτίστως για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. [...]»

ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ από τη NASA:
 Στις 5 Φεβρουαρίου του 2040 η Γη θα συγκρουστεί με αστεροειδή και θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι!!! (VIDEO)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ από τη NASA: Στις 5 Φεβρουαρίου του 2040 η Γη θα συγκρουστεί με αστεροειδή και θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι!!! (VIDEO)
 
Επιστήμονες της NASA δήλωσαν ότι σε 30 χρόνια η Γη θα απειληθεί από σύγκρουση με έναν αστεροειδή 2011 AG5, το μέγεθος του οποίου είναι περίπου 150 μέτρα.
 
Η καταστροφή θα συμβεί την 5η Φεβρουαρίου 2040, με αρκετά μεγάλη πιθανότητα - 1 προς 625. Πιο ακριβή στοιχεία σχετικά με την πορεία της κίνησης του 2011 AG5 και την πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη, οι ερευνητές θα διαθέτουν τα επόμενα χρόνια, όταν το ουράνιο σώμα θα βρεθεί σε μια ικανοποιητική για παρατήρηση απόσταση από τη Γη.