Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ


...Οι τέλειες αναλογίες!

Μόλις έχει τελειώσει η Κυριακάτικη λειτουργία και πέντε άντρες πίνουν καφέ στο απέναντι καφενείο συζητώντας.

Λέει ο πρώτος: Ο Γιος μου είναι παπάς και όταν εισέρχεται σε έναν χώρο τον αποκαλούν: «Πάτερ»

Ο δεύτερος λέει. Ο Γιος μου είναι Αρχιμανδρίτης και όλοι τον φωνάζουν: «Πανοσιότατε»

Ο τρίτος, γεμάτος καμάρι λέει: Ο δικός μου είναι Μητροπολίτης και τον φωνάζουν: «Παναγιότατε».

Ο δικός μου είναι Αρχιεπίσκοπος, λέει ο τέταρτος και τον αποκαλούν: «Σεβασμιότατε».

Ο δικός μου είναι Πατριάρχης, λέει ο και τον αποκαλούν «Μακαριότατο».

Οπότε πετάγεται κάποιος που άκουγε τη συζήτησή τους και λέει.

Εγώ έχω μια κόρη: Είναι ψηλή, λεπτή με αναλογίες 38D» – 24″ – 34″.

Όποτε μπαίνει σε μια αίθουσα όλοι κάνουν τον σταυρό τους και αναφωνούν……

«Χριστέ μου!»


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1cYcA3kWV

ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ

Tα τέλη κυκλοφορίας του 2012



Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος από το ΥΠ. ΟΙΚ

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η εγκύκλιος με τις οδηγίες για τη διάθεση των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσικλετών έτους 2012.

Η διάθεση των σημάτων ανατίθεται στις τράπεζες, συνεταιριστικές τράπεζες, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Α.Ε. και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. και θα γίνεται έως την 31/12/2011.

Για τα επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως την 31/10/2010 και τις δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησής τους στην Ελλάδα, με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα αυτών, τα τέλη κυκλοφορίας έχουν ως εξής:

Κατηγορία
Κυλινδρισμός κινητήρα (κυβ. εκατ.)
Ετήσια τέλη κυκλοφορίας (σε ευρώ)
Α'Έως300
22
Β'301 -785
55
Γ786-1.071
120
Δ'1.072-1.357
135
Ε'1.358-1.548
240
ΣΤ'1.549-1.738
265
Ζ'1.739-1.928
300
Η'1.929-2.357
660
Θ'2.358-3.000
880
Ι'3.001-4.000
1.100
Κ'4.001και άνω
1.320


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/

ΛΙΓΟ ΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ τα καλύτερα αποσπάσματα από το χθεσινό "Αλ Τσαντίρι"!


Για όσους δεν πρόλαβαν το χθεσινό live ...
ή τελος πάντων προτίμησαν να δουν ποδόσφαιρο...εμείς είμαστε εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


zappit

ΖΗΣΕ ΕΩΣ ΤΑ 100

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011


7 τρόποι για να φτάσεις τα 100!


Σύμφωνα με έναν εγκεκριμένο Καναδό καρδιολόγο, πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να φτάσουμε τα 100, αν ακολουθούσαμε 7 απλά βήματα που τους προτείνει.

Ο δόκτωρ Clyde Yancy δεν είναι ένας τυχαίος καρδιολόγος. Επικεφαλής καρδιολόγος του Feinberg School of Medicine του Σικάγο, ο Καναδός γιατρός υποστηρίζει ένθερμα 7 σχετικά απλές συμβουλές....

που πρότεινε σε πρόσφατο συνέδριο καρδιολογίας, μπορούν να εξασφαλίσουν τα 90 χρόνια ζωής στο 90% όσω τις ακολουθήσουν πιστά και τα 100 χρόνια σε ένα πειστικά μεγάλο ποσοστό εξ αυτών.
ΟΙ 7 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ του Clyde Yancy
1. Δραστηριοποιήσου!
Η αδράνεια μπορεί να "κουρέψει" μέχρι και 4 χρόνια από το προσδόκιμο της ζωής σου. Οι άνθρωποι που δεν αθλούνται έχουν δύο φορές μεγαλύτερες πιθανότητες για καρδιακό ή εγκεφαλικό απ' ότι εκείνοι που αθλούνται σχετικά συχνά.
2. Γνώριζε και κοντρόλαρε τα επίπεδα της χοληστερόλης σου
Υψηλές ποσότητες χοληστερόλης μπορούν να προκαλέσουν υπερβολικό λίπος εντός των αρτηριών σου, αυξάνοντας τον κίνδυνο για ένα έμφραγμα.
3. Κάνε υγιεινή διατροφή

Μια δίαιτα γεμάτη φρούτα και λαχανικά είναι ένα από τα βασικότερα βήματα για να βελτιώσεις την υγεία σου.
4. Μέτρα συχνά την πίεσή σου
Η υψηλή πίεση συχνά αποκαλείται (δικαίως) και "ο αθόρυβος δολοφόνος" γιατί δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα συμπτώματα και δεν προειδοποιεί. Ξέροντας και ελέγχοντας τα επίπεδα της αρτηριακής σου πίεσης μειώνεις έως και μέχρι 40% την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου και έως 25% την πιθανότητα εμφράγματος.
5.Κρατήσου στα σωστά κιλά
Η παχυσαρκία εκτός του ότι είναι κύρια πηγή πολλών καρδιακών επεισοδίων μπορεί να μειώσει το προσδόκιμο της ζωή κατά 4 χρόνια.
6. Πρόσεξε τον διαβήτη
Ο διαβήτης αυξάνει τον κίνδυνο υψηλής πίεσης, αρτηριοσκλήρωσης, στεφανιαίας νόσου και εγκεφαλικού ειδικά αν τα επίπεδα της ζάχαρης στο αίμα δεν ελέγχονται-κρατούνται όσο χαμηλά πρέπει.
7. Κόψε το κάπνισμα

Ο ένας στους δύο μακροχρόνιους καπνιστές πεθαίνει πρόωρα από ασθένειες άμεσα συνδεδεμένες με το κάπνισμα. Με το που σταματήσει το κάπνισμα ένας φανατικός καπνιστής οι πιθανότητες για εγκεφαλικό ή έμφραγμα μειώνονται, ενώ 15 χρόνια μετά το "κόψιμο" του τσιγάρου, ο (μη) κίνδυνός του ισούται με αυτόν ενός μη καπνιστή.
Βέβαια, με την κρατούσα κατάσταση εντός της χώρας, δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα ήθελαν να ζήσουν για 100 χρόνια, αλλά ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και οι συμβουλές του γιατρού Yancy θα πιάσουν τόπο.

ΠΥΡΕΤΟΣ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μιλένα Αποστολάκη. Οδηγείται σε εκλογές η χώρα  



Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά την πρωθυπουργική ανακοίνωση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Ήδη η πρώτη μείωση της δύναμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της κυβερνησης σημειώθηκε λίγες ώρες μετά, με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Β' Αθηνών Μιλένας Αποστολάκη.
Με δισέλιδη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί, δηλαδή να διατηρήσει την έδρα της στη Βουλή.
Η κ. Αποστολάκη αιτιολόγησε την κίνησή της αυτή ως προϊόν της διαφωνίας της με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Την ίδια στιγμή, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί από τη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι η ΚΟ συρρικνώνεται στους 152 βουλευτές από τους 160 που είχε όταν εκλέχτηκε το 2009.


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/