Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ

Τσιουάουα Milly Είναι το Μικρότερο Σκυλί Στον Κόσμο

chihuahua_milly
chihuahua_milly
chihuahua_milly
chihuahua_milly
chihuahua_milly
chihuahua_milly

ΣΟΥΓΙΑΣ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

Σουγιάς για… Ρεκόρ Γκίνες! Τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό;;;

 Σουγιάς για… Ρεκόρ Γκίνες! Τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό;;; (PHOTOS)
 
Ο απόλυτος βασιλιάς όλων των σουγιάδων δημιουργήθηκε από τον John S. Holler το 1880, δηλαδή 10 χρόνια πριν κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά οι Ελβετικοί στρατιωτικοί σουγιάδες.
Διαθέτει 100 διαφορετικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου κάθε είδους λεπίδας που μπορεί να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά και διάφορα χρήσιμα πράγματα όπως ψαλίδια, άγκιστρα, μολύβια και στυλό, τρυπάνι, καθρεφτάκι, τιρμπουσόν, κόφτες πούρων, λαβίδες, έναν μοχλό για τη ρύθμιση πιάνου και ένα όπλο τύπου revolver.
Το εργαλείο φτιάχθηκε για να κοσμεί το κατάστημα του Holler και ζυγίζει 4,5 κιλά. Πλέον βρίσκεται στην κατοχή του Smithsonian που το εκθέτει στο μουσείο «Buffalo Bill Center of the West».
 







πηγή: otherside.gr

ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! "Σταύρωσε" το ΠΟΝΤΙΚΙ που του έφαγε το ΜΙΣΘΟ! Τώρα έχει να κάνει με τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
 
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένας Παλαιστίνιος ο οποίος πόσταρε ένα ποντίκι το οποίο έχει... σταυρώσει!

O άνδρας από τη Γάζα ισχυρίζεται ότι το εικονιζόμενο ποντίκι εισέβαλε στην ντουλάπα του και του έφαγε το μισθό του καθώς και έγγραφα όπως συμβόλαια και σημαντικά χαρτιά που είχε από τράπεζες και λογαριασμούς.

Η εικόνα, που δημοσιεύεται από τον χρήστη απεικονίζει το ποντίκι να είναι δεμένο από τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά. Ο Παλαιστίνιος που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στην απολογία του υποστήριξε ότι ο άτακτος ποντικός του έκανε χαρτοπόλεμο τον εβδομαδιαίο του μισθό ύψους 40 ευρώ αλλά και πολύ σημαντικά έγγραφα. Επίσης είπε πως δεν είχε σκοπό να τιμωρήσει το ποντίκι αλλά να το προστατέψει.

Πολλοί πάντως ισχυρίστηκαν ότι τόσο η φωτογραφία όσο και η ιστορία του Παλαιστίνιου είναι ψεύτικη και ανέβηκε στο facebook σαν αστείο. Φαίνεται όμως πως οργανώσεις για την προστασία των ζώων δεν έχουν την ίδια άποψη και τον κατήγγειλαν: «Οσο απελπισμένος και αν είναι ένας άνθρωπος που έχασε τον εβδομαδιαίο του μισθό δεν δικαιολογεί αυτή την παρανοϊκή του πράξη. Δηλαδή αν άλλο ένα ποντίκι κάνει τα ίδια τότε τι θα του κάνει;».

www.protothema.gr

ΚΡΥΟΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΚΟΥΤΕ

Οι Έλληνες στην κατάψυξη και το πετρέλαιο ναυτιλίας αφορολόγητο

Δημοσιευμένη  εικόνα



Δώστε λύση: Χρησιμοποιήστε το αφορολόγητο ναυτιλιακό πετρέλαιο για την κοινωνία ή φορολογήστε το.



Παρόλο που το θερμόμετρο αρχίζει να παίρνει την κατιούσα κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οι πολίτες παραμένουν σε άγνοια σχετικά με το τι θα ισχύσει φέτος για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Το μέτρο της επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης με εισοδηματικά κριτήρια την περσινή χρονιά κατέληξε κατά πολλούς σε «φιάσκο», καθώς ούτε τα αναμενόμενα από την κυβέρνηση έσοδα ήρθαν και οι πολίτες αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες με όποιον τρόπο μπορούσαν, από ηλεκτρικές σόμπες μέχρι καύση ακατάλληλων ξύλων, με τις γνωστές συνέπειες της αιθαλομίχλης στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις στο υπουργείο Οικονομικών με την τρόικα για το τελικό καθεστώς, παραμένουν εκτός συζήτησης δύο προτάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα, όμως, θα «αγγίξουν» τα συμφέροντα Ελλήνων εφοπλιστών.

Ως γνωστόν, το πετρέλαιο ναυτιλίας δε φορολογείται, στο πλαίσιο των ειδικών προνομίων που απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές. Παρόλο που δεν υπόκειται στη διαδικασία της αποθείωσης, όπως και το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι πολύ φθηνότερο λόγω ακριβώς της μη φορολόγησής του. Υπάρχει, ωστόσο, διαφορά στο γεγονός ότι είναι πιο δύσκαυστο.

Αν υπήρχε η πρόθεση να συμβάλουν οι Έλληνες εφοπλιστές στο πρόβλημα της θέρμανσης του ελληνικού λαού θα μπορούσε:

Είτε να φορολογηθεί το πετρέλαιο ναυτιλίας, ώστε να γίνει δυνατή η αισθητή μείωση στη φορολογία του πετρελαίου θέρμανσης των νοικοκυριών.

Είτε να χρησιμοποιηθεί το ναυτιλιακό πετρέλαιο, μετά από επεξεργασία, ως πετρέλαιο θέρμανσης, ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις σχολείων και νοσοκομείων.

Τη μικρή διαφορά των δύο ειδών πετρελαίου συχνά εκμεταλλεύονται κυκλώματα λαθρεμπορίου καυσίμων, για να διοχετεύσουν νοθευμένο πετρέλαιο θέρμανσης στην αγορά. Έτσι κάνουν «χρυσές δουλειές» και με τη βοήθεια κάποιων εφοπλιστών, οι οποίοι τους προμηθεύουν με αφορολόγητο πετρέλαιο ναυτιλίας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν προειδοποιήσει στο παρελθόν για το πρόβλημα, ζητώντας μεγαλύτερη ενίσχυση στους ελέγχους σε στεριά και θάλασσα, αφού τα μη ποντοπόρα πλοία δεν έχουν περιορισμό στην ποσότητα καυσίμων που μπορούν να πάρουν. Έτσι παραγγέλνουν έως και πέντε φορές πάνω από το όριο του πλοίου και στη συνέχεια το μεταφέρουν σε αποθήκες στη στεριά. Από εκεί, πολλές φορές καταλήγει μέσω χημικής διεργασίας στα πρατήρια βενζίνης, τόνιζε ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντί λοιπόν να εξεταστούν τέτοιου είδους προτάσεις που θα ελαφρύνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, παραμένει σε ισχύ η εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα σχολεία μένουν χωρίς θέρμανση, οι ηλικιωμένοι κρυώνουν και οι Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν να επενδύουν ανενόχλητοι. Όμως, το πρόβλημα του ψύχους θα μας χτυπήσει την πόρτα πολύ σύντομα.

newsbomb.gr

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ

Το επόμενο mouse θα είναι το δέρμα σου!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Μια νέα γενιά ηλεκτρονικών θα σε κάνουν να ξεχάσεις και το ποντίκι, και το πληκτρολόγιο και τις οθόνες retina.


Mέχρι τώρα χρησιμοποιείς τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή ως εξής: Βλέπεις την οθόνη, πληκτρολογείς, αντιγράφεις μια διεύθυνση, πατάς enter κάθε φορά που κάνεις search, κάνεις κλικ με το ποντίκι όταν βρεις κάτι ενδιαφέρον.

Αυτό, όμως, θα αλλάξει πολύ σύντομα και, αν οι οθόνες αφής αποτελούν ένδειξη της ταχύτητας των εξελίξεων (πέντε περίπου χρόνια από το stylus στα smartphone μέχρι τη retina display στο iphone), μιλάμε για κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί πριν την αλλαγή της δεκαετίας.

Πάρε για παράδειγμα το MYO Armband που είναι ήδη ένα βήμα πριν τα ράφια των καταστημάτων. Είναι μία ελαστική ταινία που φοριέται γύρω από το πήχη και καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα στους μυς. Τα διάφορα πρότυπα που καταγράφει αντιστοιχούνται με εντολές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όταν ας πούμε "πυροβολείς" μπροστά από μια οθόνη σε ένα videogame, ενεργοποιούνται μυς του πήχη και του δείκτη. Παράλληλα, ο αντίχειρας είναι όρθιος αλλά κάνει μικρές κινήσεις. Το MYO που προέρχεται από τη λέξη myoelectric ανιχνεύει αυτή τη δραστηριότητα και τη μετατρέπει σε “πυροβολισμό”.