Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

MOVIEmeter
SEE RANK
Up1.155this week

Un dollaro bucato(1965)

     
Ratings:6,5/10 from 475 users
Reviews: 9 user| 1 critic

Giuliano Gemma plays a confederate soldier who returns from the war to fight one at home. Unbeknownst to him, his brother has become the infamous gunfighter "Black Jack" to defeat the local...    

Director:


 

ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ

ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! Το ΑΛΗΘΙΝΟ γράμμα του ΠΕΘΕΡΟΥ στον μέλλοντα ΓΑΜΠΡΟ του!



ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! Το ΑΛΗΘΙΝΟ γράμμα του ΠΕΘΕΡΟΥ στον μέλλοντα ΓΑΜΠΡΟ του!
 
 
«Αγαπητέ Νώντα...
Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις;
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά αρνητικός σχετικά με το πανκ κούρεμά σου, τα τατουάζ και το σκουλαρίκι στη μύτη σου.
 
 Έχω συνειδητοποιήσει πια ότι οι μοτοσικλέτες δεν είναι και τόσο επικίνδυνες και δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι όταν έμαθα ότι δεν έχεις δουλέψει μία μέρα στη ζωή σου.
 
Είμαι σίγουρος επίσης ότι όσοι κοιμούνται στα παγκάκια του πάρκου το βράδυ δεν είναι και τόσο κακοί.
 
 Βέβαια η κόρη μου είναι μόνο 18 και θέλει να σε παντρευτεί αντί να πάει στο Χάρβαρντ με υποτροφία, αλλά δεν μαθαίνεις τα πάντα από τα βιβλία σε αυτή τη ζωή. Καμιά φορά ξεχνάω πόσο συντηρητικός είμαι.
 
Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Τώρα έχω μετανιώσει και έχεις την ευλογία μου να παντρευτείς την κόρη μου.
 
Φιλικά Ο μέλλων πεθερός σου!
 
Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισες στο λόττο»

ΛΥΠΑΜΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ

Αυτά είναι τα 12 είδη ΜΙΣΘΟΥ! Εσείς τι μισθό παίρνετε... ΑΝ τον παίρνετε;;;

Αυτά είναι τα 12 είδη ΜΙΣΘΟΥ! Εσείς τι μισθό παίρνετε... ΑΝ τον παίρνετε;;;
 
Τώρα με τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και του ΔΝΤ που έχουμε στην χώρα μας... αποφασίστηκε να χαρακτηριστούν και να καταγραφούν όλοι οι μισθοί της χώρα ώστε να δούμε σε τι επίπεδα μισθών κινούνται οι Έλληνες…
Σύμφωνα λοιπόν με τα τωρινά δεδομένα αποφασίστηκαν 12 κατηγορίες μισθών... στις οποίες βρίσκετε το μεγαλύτερο μέρος των ελλήνων.

Εμείς τις μάθαμε πρώτοι και σας τις παρουσιάζουμε.

1) Ο μισθός: Κρεμμύδι
-Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις

2) Ο μισθός: Σύντροφος
-Σου κάνεις τη ζωή δύσκολη, Αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν

3) Ο μισθός: Δίαιτα
-Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο

4) Ο μισθός: Ατλαντίδα
-Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του

5) Ο Μαγικός μισθός
-Εξαφανίζεται ως δια μαγείας

6) Ο μισθός: Καταιγίδα
-Δεν ξέρεις πότε θα έρθει και πόσο θα κρατήσει

7) Ο μισθός: Black Humor
-Όταν τον δεις γελάς για να μην κλάψεις

8) Ο μισθός: Προφυλακτικό
-Σε ενοχλεί… αλλά σε σώζει

9) Ο Αφερέγγυος μισθός
-Ποτέ δεν μπορείς να βασιστείς επάνω του

10) Ο μισθός: Περίοδος
-Έρχεται μία φορά τον μήνα…Και κρατάει 3 έως 5 ημέρες το πολύ

11) Ο μισθός: Έβερεστ
-Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από την θέση του…

12) Ο μισθός: Πρόωρη Εκσπερμάτωση
-Μόλις τον βάλεις μέσα, (στην τσέπη) τελειώνει….

Αλήθεια εσείς σε ποια κατηγορία είστε;

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....
 ερπετοειδείς άνθρωποι;;; (VIDEOS)

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.... ερπετοειδείς άνθρωποι;;; (VIDEOS)

Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.
Οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις (Draconis), ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά 2 "κάστες" ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.
Στην αρχαιότητα, ήταν γνωστό ότι οι γήινοι ερπετοειδείς ήταν φιλειρηνικοί και "ήσυχοι", ενώ οι ερπετοειδείς του Δράκοντα είχαν πολεμικό και "κακό" πνεύμα..
Πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα μιας ομιλίας του Αϊκ, στην οποία αναλύει πώς μπήκε στη λογική να ερευνήσει για την ύπαρξη των ερπετοειδών. Μια προοπτική που και σ'εκείνον αρχικά φάνταζε εξωπραγματική.
Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του με ανθρώπους που του αφηγούνταν λίγο ως πολύ το ίδιο πράγμα, και η συμβολή του πνευματικού και στενού του φίλου Κρέντο Μούτβε, ενός σοφού μαύρου δασκάλου με εκπληκτικό εύρος γνώσεων, ήταν καταλυτική στο να τον οδηγήσουν σ'αυτή την έρευνα που έβγαλε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ: H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το πώς φτιάχνονται! Τίγκα στα ΧΗΜΙΚΑ που προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ...

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ: H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το πώς φτιάχνονται! Τίγκα στα ΧΗΜΙΚΑ που προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ...
 
Ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο.
Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η περιεκτικότητα της πατάτας στά τσίπς τους είναι τόσο χαμηλή ώστε να μην είναι τεχνικά άρτια πατατάκια.
Οπότε, αν δεν αποτελούνται από πατάτες, τι ακριβώς είναι;
Ο Δρ Mercola μας εξηγεί:
Η διαδικασία αρχίζει με ένα πολτό από ρύζι, σιτάρι, καλαμπόκι, και νιφάδες πατάτας που πιέζονται σε σχήμα.
Αυτή η ζυμένια ουσία στη συνέχεια ξεδιπλώνεται σε ένα πολύ ψιλό φύλλο που κόβεται σε τσιπς από μια μηχανή.
Τα τσίπς προχωρούν σε ένα ιμάντα μεταφοράς μέχρι να πιεστούν σε καλούπια, που τους δίνουν την καμπύλη που τους κάνει να ταιριάζουν το ενα με το άλλο.
Τα καλούπια κινούνται μέσα σε βραστό λάδι … Στη συνέχεια, ψεκάζονται με γεύσεις σκόνης, και επιτέλους, γυρίζουν σε ένα πιο αργό κινούμενο ιμάντα μεταφοράς κατά τρόπο που να τους επιτρέπει να συσσωρευτούν.
Από κει και πέρα, βρίσκονται μέσα στα κουτιά … και κατευθύνονται προς τα αθώα στόματα των καταναλωτών.
«Υποψιάζομαι ότι σχεδόν ο καθένας που διαβάζει όλα αυτά, πιθανόν να απολαμβάνει τη γεύση απο πατατάκια. Ωστόσο, είναι σαφώς ένα από τα πιο τοξικά επεξεργασμένα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε.
 
Τα πατατάκια είναι φορτωμένα με καρκινογόνες χημικές ουσίες.
 
Ένα από τα πιο επικίνδυνα συστατικά στα πατατάκια δεν προστίθεται σκοπίμως, αλλά μάλλον είναι ένα υποπροϊόν επεξεργασίας.
Η ακρυλαμίδη, μια καρκινογόνος και ενδεχομένως νευροτοξική χημική ουσία,δημιουργείται όταν μαγειρεύονται τα πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα στις υψηλές θερμοκρασίες, είτε τηγανητά η ψητά.
Μερικοί από τους χειρότερους παραβάτες περιλαμβάνουν τα πατατάκια και τις τηγανητές πατάτες, αλλά πολλά τρόφιμα που μαγειρεύονται ή που υποβάλλονται σε επεξεργασία σε θερμοκρασίες επάνω από 100°C περιέχουν την ακρυλαμίδη.
Κατά γενικό κανόνα, η χημική ουσία σχηματίζεται όταν το τρόφιμο θερμαίνεται αρκετά για να παράγει μια αρκετά ξηρή και καφέ / κίτρινη επιφάνεια. Ως εκ τούτου, μπορεί να βρεθεί σε:
Πατάτες: τσιπς, τηγανητές πατάτες και άλλα ψητά ή τηγανητά τρόφιμα πατάτας
Σιτηρά: ψωμί κρούστα, τοστ, τραγανό ψωμί, ψημένα δημητριακά πρωινού και διάφορα επεξεργασμένα σνακ
Καφές; Καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ και αλεσμένος καφέ σε σκόνη. Παραδόξως, τα υποκατάστατα του καφέ με βάση το κιχώριο στην πραγματικότητα περιέχουν 2-3 φορές περισσότερο ακρυλαμίδιο από τον πραγματικό καφέ.

MAMACITA

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι Mamacita

Δημοσιευμένη  εικόνα



Η ιστορία πίσω από το τραγούδι Mamacita της διαφήμισης του Jumbo


Από τις σπάνιες φορές που μια διαφήμιση του Jumbo, όχι απλά δεν εκνευρίζει, αλλά αρέσει και συγκινεί.

Ποιά είναι όμως η ιστορία πίσω από το τραγούδι “Mamacita” που “ντύνει” μουσικά το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ της γνωστής αλυσίδας;

Μια ιστορία γλυκόπικρη που αξίζει να γνωρίσουμε μια που το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται αυτές τις μέρες "στα χείλη μας".


ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Το δράμα αποτυπωμένο σε φωτογραφίες.
ΙΣΠΑΝΙΑ- Εξώσεις.
Περιμένει ίδια μοίρα & τους Έλληνες;
Συνημμένη Εικόνα: 13177372AIbg3DI.jpg



Η οικονομική κρίση στην Ισπανία ως γνωστόν είναι πολύ σοβαρή και τα τραγικά οικονομικά στοιχεία είναι δυστυχώς αψευδής μάρτυρας: Η ανεργία έχει ξεπεράσει το 26% και οι άνεργοι πλησιάζουν τα 5 εκατομμύρια. Το 2012 εκτελέστηκαν 50.000 εξώσεις, ενώ οι αυτοκτονίες στη χώρα αυξήθηκαν κατά 10% το 2011. Το 2012 σημειώθηκαν τουλάχιστον 12 που σχετίζονταν με την οικονομική κρίση. Ως σήμερα, τουλάχιστο 4 αυτοκτονίες σχετίζονται άμεσα με τις εξώσεις...


Οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ισπανία αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους κινδύνους από αυτούς που έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια σε άλλες χώρες. Αν ένας ιδιοκτήτης στην Ισπανία αδυνατεί να πληρώσει τις δόσεις του -λόγω ανεργίας ή χαμηλού εισοδήματος- αντιμετωπίζει μεν έξωση, αλλά συνεχίζει να πρέπει να αποπληρώσει το όποιο χρηματικό υπόλοιπο μετά την κατάσχεση.

Από το 2008, που έσκασε η κρίση στο στεγαστικό κλάδο, περισσότεροι από 400.000 ιδιοκτήτες έπεσαν στην παγίδα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Ισπανία εκτελούνται περίπου 500 εξώσεις την ημέρα.

Το αποτέλεσμα των εξώσεων είναι συχνά τραγικό. Μια γυναίκα στην Παμπλόνα πήδηξε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε, δευτερόλεπτα πριν οι αρχές μπουν στο σπίτι της για να εκτελέσουν τη διαταγή έξωσης. Στην ίδια πόλη, οι κλειδαράδες, μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, αρνούνται πια να αλλάζουν τις κλειδαριές στα σπίτια που κατάσχονται. Δεν θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία. 'Είμαστε άνθρωποι', λένε, "και σαν άνθρωποι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε εξώσεις όταν οι άνθρωποι αυτοκτονούν." Με τον τρόπο αυτό δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους να ξαναμπούν στα διαμερίσματά τους, κάνοντας τις εξώσεις πιο δύσκολες, σύμφωνα με το ισχύον νομικό σύστημα της Ισπανίας.

Η Ισπανία σημείωσε ανάπτυξη 0,1% στο τρίτο τρίμηνο του έτους, μετά από διετή ύφεση. Η χώρα καταγράφει παρόλα αυτά τρομακτική ανεργία της τάξης του 26%.

Νωρίτερα φέτος, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε εναντίον των ισπανικών νόμων για τις εξώσεις, οι οποίοι δυσκολεύουν τους ιδιοκτήτες να αποτρέψουν τις εξώσεις που ζητούν οι τράπεζες.

Η τρομακτική ανεργία και η φούσκα των ακινήτων προκάλεσαν μεγάλη αύξηση στις εξώσεις καθώς οι δανειολήπτες αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών τους δανείων. Περισσότερες από 350.000 οικογένειες έχουν υποστεί έξωση από το ξεκίνημα της κρίσης. Toportal.gr κάνει ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα στην ανθρωπιστική κρίση με τις εξώσεις στην Ισπανία, το δεύτερο μέρος του οποίου έχει εξίσου ενδιαφέρον υλικό.

Η φωτογράφος του Reuters Susana Vera απαθανάτισε την έξωση της Carmen Carmona και της οικογένειάς της. Η Carmona ζούσε σε διαμέρισμα με κοινωνικό ενοίκιο -ένα μέρος στο οποίο ένας ιδιοκτήτης ακινήτου που δεν μπόρεσε στο παρελθόν να αποπληρώσει στεγαστικό δάνειο μπορεί να μείνει στα σπίτια για ένα κοινωνικό ενοίκιο στο 30% του μισθού του.

Η Carmen Carmona και ο δικηγόρος της στο σπίτι τους στη Μαδρίτη, καθώς η Αστυνομία καταγράφει τα στοιχεία των δημοσιογράφων πριν προχωρήσει στην έξωσή της.

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα