Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η LAMBORGINI ΒΓΑΖΕΙ SUN

Το 2018 το SUV της Lamborghini

 
 
Το 2018 το SUV της Lamborghini

Θα στηριχθεί στο πρωτότυπο Urus

Πηγές του Volkswagen Group αποκάλυψαν πως το SUV της Lamborghini, θα κατασκευάζεται από το 2017 στο εργοστάσιο της VW στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, στις ίδιες εγκαταστάσεις που φτιάχνονται τα Porsche Cayenne, Audi Q7 και Volkswagen Touareg, αλλά και τα αμαξώματα του αναμενόμενου για το 2016 Bentley SUV.
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

Φωτογραφίες νιφάδων χιονιού με την χρήση φθηνού φωτογραφικού εξοπλισμού





ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ σε όλο της το μεγαλείο!! - Αυτές είναι οι ΧΑΖΕΣ selfies!!! (PHOTOS)
 
Η μόδα των selfies εξαπλώνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο και όλοι, από τους πιο απλούς ανθρώπους μέχρι και αρχηγούς κρατών, θέλουν να «αυτο-ποζάρουν» μπροστά στο φακό του κινητού τους. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι άνθρωποι που μάλλον δεν ξεχωρίζουν για το IQ τους, βγάζουν selfies σε κάθε στιγμή της ζωή τους, ακόμα και όταν ληστεύουν μια εκκλησία;
 
Ή όταν κάποιοι βγάζουν selfies μέσα από τα σπίτια που ληστεύουν, με το κινητό των ιδιοκτητών και μετά τις δημοσιεύουν στα social media;
 
Η «τύχη» αυτών των ανθρώπων να συλληφθούν και να καταλήξουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής μάλλον δεν θα πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν από μας!
Δείτε τις 10 «ηλίθιες» selfies που οδήγησαν τους κατόχους τους στη φυλακή:
 
 

ΤΡΩΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Η Σοκολάτα «Προστατεύει Από Την Παχυσαρκία»

Η σοκολάτα «προστατεύει από την παχυσαρκία»
Λίγη σοκολάτα την ημέρα μπορεί να προστατεύει από την παχυσαρκία και τον τύπου 2 διαβήτη χάρη σε ένα αντιοξειδωτικό συστατικό που περιέχει, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
 
Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την υπερκατανάλωσή της: στις περισσότερες μελέτες οι συγκεντρώσεις των συστατικών που ελέγχονται αντιστοιχούν σε ποσότητα σοκολάτας έως 100 γραμμάρια την ημέρα.
 
Επιπλέον, δεν περιέχουν όλες οι σοκολάτες εξίσου πολλά θρεπτικά συστατικά. Αντιθέτως, οι πιο πλούσιες είναι οι μαύρες σοκολάτες και μάλιστα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο.
 

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ JUKEBOX

Η ιστορία του Jukebox



Το Jukebox είναι ένα ημιαυτόματο μηχάνημα αναπαραγωγής μουσικής.
Πήρε τ' όνομά του από την λέξη jook ή juke, που στην αφροαμερικάνικη αργκό σημαίνει χορός, πανδαιμόνιο, και τη λέξη box, που σημαίνει κουτί.