Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Έσκασε τώρα - τεράστια ανάσα: Σε αυτούς τους εργαζόμενους θα μοιραστούν 3.000.000 ευρώ!

Έσκασε τώρα - τεράστια ανάσα: Σε αυτούς τους εργαζόμενους θα μοιραστούν 3.000.000 ευρώ!
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και την πίεση των εξαγωγών και φέτος η εταιρεία Καρέλιας έκανε τη διαφορά με την στρατηγική της. Η εταιρεία προϊόντων καπνού επέλεξε να παρέχει στους εργαζόμενους της μια σειρά από έξτρα παροχές ύψους 3.000.000 εκατ. ευρώ ενώ προσφέρει το πόσο των 500.000 ευρώ και σε κοινωφελείς φορείς.
Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως όλες αυτές οι παροχές θα δοθούν καθαρές, δηλαδή η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους!

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Θα πάθετε σοκ: Οι μεγάλες και περίεργες προβλέψεις του Νοστράδαμου και τα σενάρια 

για το 2018!

Θα πάθετε σοκ: Οι μεγάλες και περίεργες προβλέψεις του Νοστράδαμου και τα σενάρια για το 2018!

Τι αναφέρει για τον Ντόναλντ Τραμπ και ποιες οι πιθανότητες μίας μάχης μεταξύ Ανατολής και Δύσης
Γεννήθηκε στη Γαλλία τον 16ο αιώνα. 
Πέθανε το 1566, αλλά το όνομά του εξακολουθεί να είναι «ζωντανό», προκαλώντας αίσθηση με τις προβλέψεις του, αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν συμβούν τα μεγαλύτερα τραγικά γεγονότα στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία. 
Ο Γάλλος αστροφυσικός Νοστράδαμος προέβλεψε τα μεγαλύτερα γεγονότα, αλλά οι προβλέψεις του δεν έχουν εξαντληθεί. Λίγα 24ωρα πριν πέσει το λυκόφως του 2017 και υποδεχθούμε το 2018, ο Νοστράδαμος γίνεται περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, καθώς δύο ακόμα «καταστροφικές» προβλέψεις του, δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί.