Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ

 Ενας Ελληνας πεθαίνει και πάει στην Κόλαση...

 
 
Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.

Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική.

Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.

-Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

SOS: Ξεκινά η καταστροφή των χημικών ανοικτά της Κρήτης 
Ψέματα από την κυβέρνηση & γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;;;
11 - 2 - 14

SOS: Ξεκινά η καταστροφή των χημικών ανοικτά της Κρήτης - Ψέματα από την κυβέρνηση & γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;;;
 
Την άμεση διακοπή της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας ζητά με νέα παρέμβασή του για το θέμα ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κρίτων Αρσένης.
Ο Κρίτων Αρσένης που ανέδειξε το θέμα με κοινοβουλευτική ερώτηση ήδη από τις 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια ζήτησε επανειλημμένα από την κυβέρνηση να απαιτήσει την ακύρωση της καταστροφής των χημικών ανοικτά της Κρήτης, εγκαλεί πλέον την κυβέρνηση για απόκρυψη της πραγματικότητας από τους πολίτες.
Συγκεκριμένα επικαλείται τόσο τις ανακριβείς δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, όσο και τις αναληθείς δηλώσεις του κ. Κούρκουλα από το βήμα της Βουλής.
 

ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

WALKMAN SONY

H Sony πουλά το αδιάβροχο Walkman της εμφιαλωμένο σε μπουκάλι με νερό!




H ευρηματικότητα των διαφημιστών συχνά ξεπερνά κάθε φαντασία προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα και να πείσουν τους καταναλωτές για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους.

Στην περίπτωση των αδιάβροχων Walkman της Sony, η διαφημιστική που ανέλαβε το marketing των προϊόντων για τη Νέα Ζηλανδία, είχε μία εξαιρετική ιδέα για να αναδείξει την ιδιαιτερότητά τους.
Πως πείθεις το κοινό πως ένα προϊόν είναι πραγματικά αδιάβροχο; Το πουλάς βάζοντάς το μέσα σε ένα μπουκάλι νερό!
Το εμφιαλωμένο σε μπουκάλι με νερό MP3 Player, όπως τα εμφιαλωμένα νερά γενικότερα διατίθεται από αυτόματους πωλητές σε διάφορους δημόσιους χώρους όπως και σε γυμναστήρια.



ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κάντε σεξ, όχι γυμναστική!

Κάντε σεξ, όχι γυμναστική! - Φωτογραφία 1

Οι άντρες που κάνουν συχνότερα σεξ έχουν την τάση να ζουν περισσότερο - Οι γυναίκες που απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και επτά ή οκτώ χρόνια περισσότερα από αυτούς που αδιαφορούν για το σεξ

Μπορεί τελικά το σεξ να μην καίει τόσες θερμίδες αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα παρατήσετε. Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να διαφωνούν για το συγκεκριμένο θέμα. Παλιότερα γνωρίζαμε πως το σεξ είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για να χάνεις θερμίδες, αλλά πλέον ξεπηδούν όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο. Σίγουρα η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της ας παραθέσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους θα προτιμούσαμε το σεξ από τη γυμναστική:

Και το να σκέφτεστε το σεξ, κάνει καλό στο μυαλό σας

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ

Γυμναστική χωρίς γυμναστήριο
 
Γυμναστική χωρίς γυμναστήριο - Φωτογραφία 1
 
Aρκετοί είναι αυτοί που καθημερινά ισχυρίζονται ότι δεν προλαβαίνουν, δεν έχουν χρόνο και χρήματα για να γυμναστούν, δεν υπάρχει κοντά στο σπίτι τους ή... στην εργασία τους γυμναστήριο, όπως και άλλες τόσες δικαιολογίες για να αποφύγουν την άσκηση. Διάθεση, όρεξη, φαντασία και ελάχιστος χρόνος απαιτείται για να καταφέρετε να γυμναστείτε μόνοι ή με παρέα στο σπίτι σας ή σε εξωτερικούς χώρους. Αρκούν μερικές ασκήσεις κυρίως με το βάρος του σώματός σας που μπορούν να εκτελεστούν παντού!

Τρέξιμο-Περπάτημα

Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε τον τελευταίας τεχνολογίας διάδρομο, που αργότερα θα αποτελεί διακοσμητικό αντικείμενο, για να τρέξετε ή να περπατήσετε. Αρκεί μία βόλτα στο κοντινό σας γήπεδο ή στο πάρκο της γειτονιάς σας 3-4 φορές την εβδομάδα. Εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα παπούτσια και ρουχισμό και ξεκινήστε χωρίς να αναβάλλετε καθημερινά και με το παραμικρό την προπόνησή σας. Άλλωστε, πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο να κάνετε, γι’ αυτό βάλτε το στο πρόγραμμά σας!

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ

Έχεις υπόγειο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις;;; 15 ιδέες!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!!

Έχεις υπόγειο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις;;; Το Athensmagazine.gr σου έχει 15 ιδέες!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!!
 
Ο χώρος είναι συχνά σκοτεινός, υγρός και ημιτελής. Αλλά μερικοί ταλαντούχοι σχεδιαστές ήρθαν να σου δώσουν μερικές ιδέες!
 
1. κάνε ένα Playhouse
 
2. το μπαρ των ονείρων σου
 

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τα σπίτια τριγύρω από τον Τάμεση...

Δείτε στο Athensmagazine.gr: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τα σπίτια τριγύρω από τον Τάμεση... (PHOTOS)
 
Από τις εικόνες που έχουν τραβηχτεί από ελικόπτερο γύρω από τον Τάμεση, ο οποίος φούσκωσε και κατέστρεψε τα σπίτια που ήταν χτισμένα κοντά του , είναι ξεκάθαρο το μέγεθος της καταστροφής στη Βρετανία.
Θα δείτε πως είναι σήμερα η Βρετανία και τι καταστροφές έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του ποταμού....
 
ΓΙΑ

ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έρχονται ΔΙΩΞΕΙΣ για αρκετές εισπρακτικές εταιρείες που ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ και ΑΠΕΙΛΟΥΝ απλούς πολίτες!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έρχονται ΔΙΩΞΕΙΣ για αρκετές εισπρακτικές εταιρείες που ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ και ΑΠΕΙΛΟΥΝ απλούς πολίτες!!!
 
Εκβιάζουν, απειλούν, γράφουν τον νόμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους καθώς αντί να λειτουργούν βάσει των όσων προβλέπει η άδειά τους, δηλαδή ως εταιρείες ενημέρωσης, δρουν καθαρά ως εισπρακτικές εταιρείες. Τον λόγο όμως, έχει πλέον η δικαιοσύνη.
Στα χέρια της Εισαγγελίας Αθήνας βρίσκονται πλέον οι εισπρακτικές εταιρείες και αναμένονται ακόμα και διώξεις, καθώς πολλές κινούνται στο «περιθώριο» του νόμου.
 

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σπάνιο άγαλμα του θεού Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στη Λωρίδα της Γάζας

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ενα σπάνιο άγαλμα του Έλληνα θεού Απόλλωνα, που ήταν χαμένο επί αιώνες, βρέθηκε μυστηριωδώς στη Λωρίδα της Γάζας, όμως αμέσως κατασχέθηκε από την αστυνομία και πλέον δεν είναι γνωστό που βρίσκεται.



Η ανακάλυψη του αγάλματος αυτού έχει εξάψει την φαντασία των αρχαιολόγων, όμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πότε το μπρούτζινο άγαλμα σε φυσικό μέγεθος θα εμφανιστεί και πάλι ή πού θα εκτεθεί.

Ένας ψαράς από τη Λωρίδα της Γάζας δήλωσε ότι βρήκε το άγαλμα βάρους 500 κιλών στη θάλασσα, περίπου 100 μέτρα από την ακτή, τον Αύγουστο και το μετέφερε σπίτι του με ένα κάρο που το έσερνε ένα γαϊδούρι, χωρίς να έχει επίγνωση της αξίας του.