Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΔΙΣ.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012


Τραγικό τέλος: Αυτοκτόνησαν για να "ελαφρύνουν" τα παιδιά τους..


 

Nεκρό στο κρεβάτι του βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ( ηλικίας 91 και 80 ετών) στη Βάρη..



 Σε γράμμα που βρέθηκε δίπλα τους, με παραλήπτη τα παιδιά τους, εξηγούσαν ότι ο... λόγος της αποτρόπαιας πράξης τους ήταν επειδή δεν ήθελαν να τους ταλαιπωρούν άλλο!

Σύμφωνα με την ερμηνεία των αστυνομικών του Τμήματος Βάρης που διεξάγουν την έρευνα, ο 91χρονος άνδρας σκότωσε με παλιό όπλο που είχε στην κατοχή του την 80χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Βάρης.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο! Οι επιστήμονες βρήκαν το γονίδιο της αθανασίας

Ο μικρός πολύποδας του γλυκού νερού ύδρα, εδώ και καιρό έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον των επιστημόνων. Αυτό το ζώο είναι πραγματικά αθάνατο, και δεν δείχνει... 

...οποιαδήποτε σημάδια γήρανσης. Οι Γερμανοί ερευνητές αποφάσισαν να βρουν τη γενετική βάση της αθανασίας της ύδρας, και έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι το μυστικό βρίσκεται στο γονίδιο FOXO, το οποίο είναι πολύ γνωστό, καθώς υπάρχει σε όλα τα ζώα και στους ανθρώπους. Φαίνεται ότι το γονίδιο αυτό διατηρεί τα βλαστικά κύτταρα σε μια ενεργή κατάσταση, εξαιτίας της οποίας προκύπτει μια σταθερή ανανέωση των ιστών. 

Τώρα, οι επιστήμονες υπολογίζουν να προσδιορίουν τουλάχιστον τους παράγοντες που επηρεάζουν τη λειτουργία του γονιδίου FOXO, όπως είναι το περιβάλλον, η διατροφή και ο τρόπος ζωής.

Πηγή: newsbomb.gr

ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ -Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ -- ΔΕΙΤΕ ΤΟ --ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ‏

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενα εξαιρετικο ντοκυμαντέρ που πρεπει να δούμε όλοι μας και να προβληματιστούμε .Ερχεται το τελος των ημερών ? Οτι ζουμε είναι ενα ψέμα... 
...και ότι πιστευουμε ειναι καλά κρυμμένο και πέρα για πέρα αληθινό ?.

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε τα και σεις μαζί μου

Πηγή: staparaskinia.gr

12 - 12 - 12

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

12/12/12 - Tι σημαίνει η ημερομηνία αυτή;

Αυτό που συμβαίνει σήμερα με την ημέρα, το μήνα και το έτος να είναι 12 συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια. Η επόμενη τριπλή ημερομηνία θα είναι η 1η Ιανουαρίου του 2101...

Οι επαγγελματίες αριθμολόγοι λένε ότι η 12/12/12 δεν είναι απλά μία επανάληψη των ψηφίων ή μία τυχερή ημέρα για τους ερωτευμένους. 

Σύμφωνα με την αριθμολογία, το «12» θεωρείται αριθμός "τρία", επειδή αν προσθέσουμε τα ψηφία μας κάνουν τρία.

Και το "τρία" είναι ένας πολύ καλός αριθμός, διότι συνδέεται με το μεγαλύτερο πλανήτη, το Δία. 

Η Τετάρτη 12/12/12 αποτελεί και για άλλον ένα λόγο ημερομηνία ορόσημο, ειδικά για το Βατικανό, όπου ο Πάπας Βενέδικτος θα στείλει το πρώτο του tweet στον κόσμο.

Κάποιοι πάντως έχουν προγραμματίσει σήμερα να παντρευτούν. Κάποιες γυναίκες έχουν κανονίσει να γεννήσουν.

Στις ΗΠΑ σήμερα έχουν προγραμματιστεί περίπου 7.500 γάμοι.

Πηγή: newsit.gr

Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ 2012

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

21 Δεκεμβρίου 2012: Αγρότης κατασκεύασε... κιβωτό-μπάλα!

Ένας Κινέζος αγρότης, ενόψει και της 12ης Δεκεμβρίου, αποφάσισε να φτιάξει μια... διαφορετική ''κιβωτό'', μέσα στην οποία μπορεί να ζήσει μια τριμελής οικογένεια επί 10 μήνες. Ο Λιου Κουγιάν έδωσε στην... 

...κιβωτό του σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μπορεί να επιπλεύσει στο νερό, που θα πλημμυρίσει τις ηπείρους βάσει της προφητείας των Μάγιας.

Οπως ισχυρίζεται μέσα στην σφαιρική κιβωτό μπορούν να «επιβιβαστούν» έως και 14 άτομα, τα οποία χάρη στις ειδικές ζώνες ασφαλείας μπορούν να σταθούν σε όρθια στάση ακόμη και όταν την κιβωτό χτυπούν τεράστια κύματα.

Η «Κιβωτός του Νώε» έχει ατσάλινο σκελετό και περίβλημα από φάιμπεργκλας.

Ο Κινέζος αγρότης, τώρα ελπίζει ότι η κατασκευή του θα πάρει την έγκριση κρατών και διεθνών οργανισμών κα θα κατασκευαστεί μαζικά...

Πηγή: newsbomb.gr