Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ



ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Το πρώτο sport-cabrio… ταχύπλοο!



Ένα ιδιαίτερο όχημα-ταχύπλοο, το οποίο μπορεί να κινηθεί τόσο στο δρόμο, όσο και στο νερό, κατασκεύασε η αμερικανική εταιρεία Μercier-Jones, με την παραγωγή του να ξεκινά τον Μάιο και την τιμή να ορίζεται στα 75.000 δολάρια.



ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

GOOGLE NAPS - ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ

Μετά τα Google Maps ήρθαν και τα Google... Naps: Τα καλύτερα μέρη για να πάρετε έναν... υπνάκο




Σας έχει τύχει ποτέ να κουραστείτε από το περπάτημα και να αναρωτιέστε αν υπάρχει ένα κοντινό μέρος να χαλαρώσετε λίγο; Τότε η υπηρεσία Google Naps είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
 
 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Ποδήλατα για να ξεχωρίζεις

 
Ποδήλατα για να ξεχωρίζεις
 

Και να εντυπωσιάζεις


 

ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΘΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Το συγκλονιστικό βίντεο της πτήσης με αεροπλάνο στη Διώρυγα της Κορίνθου



Αν και έχει χιλιάδες ώρες πτήσης στο ιστορικό του όντας ένας εκ των κορυφαίων πιλότων σε εξειδικευμένες πτήσεις και δύσκολα εγχειρήματα, ο ούγγρος πιλότος Πίτερ Μπέσενιεϊ χαρακτήρισε το «ταξίδι» του στο Ισθμό της Κορίνθου εμπειρία ζωής και την πιο ενδιαφέρουσα πτήση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ!

 Το πρωί της 26ης Μαρτίου ο έμπειρος πιλότος διέσχισε τη μήκους 6,4 χλμ. Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο, ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο.

«Eνα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η διώρυγα της Κορίνθου, ένα ιστορικό σημείο της Ελλάδας, αποτελούσε για μένα πρόκληση εδώ και πολύ καιρό. Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτή τη μαγευτική και γεμάτη πλούσια ιστορία χώρα και απόλαυσα ιδιαίτερα αυτή τη μοναδική εμπειρία» δήλωσε ενθουσιασμένος ο 58χρονος πιλότος που πραγματοποίησε μια ριψοκίνδυνη πτήση ακριβείας.

FORMULA 1 - 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes θριάμβευσε στο γκραν-πρι της Μαλαισίας

Ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes θριάμβευσε στο γκραν-πρι της Μαλαισίας

Δεν εκκίνησε ο Πέρεζ
Οι καιρικές συνθήκες σήμερα έκαναν το χατίρι στους πιλότους, αφού μόνο κάποιες ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους στη Σεπάνγκ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε 60-70% πιθανότητα να βρέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, δεν είχαμε και ατυχήματα, όπως συνέβη χθες, με όσους εγκατέλειψαν να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στα μονοθέσιά τους, τη στιγμή που ο Σέρχιο Πέρεζ δεν εκκίνησε καν, καθώς έμεινε στο πιτ λέιν πριν πάει στο γκριντ και δε βγήκε ποτέ στο σιρκουί.

Άρχοντας ο Χάμιλτον
Με το σβήσιμο, λοιπόν, των κόκκινων φώτων ο Λιούις Χάμιλτον έφυγε πολύ καλά, δεν έχασε τα ηνία ούτε στα πιτ στοπ του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν και την πρώτη στη Μαλαισία. Με αυτόν τον τρόπο, ο Βρετανός οδηγούσε... χαλαρά το τρένο, αφού είδαμε μόλις μία μεγάλη μάχη σε όλον τον αγώνα. Αυτή ήταν μεταξύ του Φερνάντο Αλόνσο και του Νίκο Χούλκενμπεργκ, με τον Ισπανό να την κερδίζει και να τερματίζει τέταρτος.

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

20140330-084712.jpg

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Συμπτώσεις που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!

Απίθανες συμπτώσεις που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο! (1)

Πράγματα από αυτά που λες πως δεν γίνονται!


Απίθανες συμπτώσεις που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο! (2)

ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

«Βιονικοί Ολυμπιακοί» το 2016



Οι πρώτοι Ολυμπιακοί για «βιονικούς» ανθρώπους αναμένεται να λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 στην Ελβετία.

Το όνομα της διοργάνωσης είναι Cybathlon. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο απευθύνεται σε «παραθλητές» («πιλότοι», όπως χαρακτηρίζονται», οι οποίοι χρησιμοποιούν προηγμένες βοηθητικές συσκευές, περιλαμβανομένων ρομποτικών τεχνολογιών.

Τα αθλήματα περιλαμβάνουν διάφορες «βιονικές» τεχνολογίες, όπως προσθετικά γονάτων, χεριών, εξωσκελετούς, αυτοκινούμενες αναπηρικές καρέκλες, ηλεκτρικά ενεργοποιούμενους μύες και interfaces αλληλεπίδρασης μεταξύ εγκεφάλου και υπολογιστή.