Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ


_ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

 
Picture

 
_Η Χωριστή Δράμας έχει ένα πολύ φημισμένο καρναβάλι εδώ και πολλά χρόνια.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα. Με τους συλλόγους και τους ανθρώπους της κωμοπόλεως, πραγματικά με μεράκι να δίνουν πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους για αυτήν την διοργάνωση , με πηγαίο χιούμορ ευθυμία αγάπη, οι « Τσαταλτσανοί» με παράδοση στην μουσική αλλά και στα γλέντια υπόσχονται και φέτος με μια πραγματική πανδαισία χρωμάτων με διάθεση πάντα σατυρική να μας δώσουν τις μέρες της Αποκριάς αυτό που λείπει από όλους μας ,το γέλιο την χαρά.
 Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
 Εκτός από τους μαθητές του σχολείου παίρνουν μέρος και άλλοι κάτοικοι. Στο καρναβάλι συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών .
Τα καρναβάλια γιορτάζονται την Καθαρά Δευτέρα αλλά ο καρνάβαλος κάνει παρελάσει την Τσικνοπέμπτη





Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
 

ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ

"Bloom Box : Επανάσταση στη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας" 


















ΣΕ 5-10 χρονια με λιγοτερα απο 3 χιλιαδες δολαρια θα το εχουμε στο σπιτι μας και θα εχουμε πρασινο δωρεαν ρευμα για μια ζωη.

Σημερα το εχουν και το δοκιμαζουν 20 κολοσοι ωπος οι fedex, Google, ebay με τεραστια μειωση του κοστους λειτουργιας του.
Σε μεγεθος container παραγει 5 φορες περισοτερο ρευμα απο 3000 ηλιακα πανελ. Το μονο που χρειαζετε ειναι ΑΕΡΑΣ.
 

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΦΩΤΟ


Οι πιο εντυπωσιακές υποβρύχιες φωτογραφίες

 

Δείτε τις βραβευμένες εικόνες για το 2013


 
Από ένα ναυάγιο στην Ιαπωνία μέχρι τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες, αυτές οι φωτογραφίες έχουν βραβευθεί ως οι εντυπωσιακότερες υποβρύχιες εικόνες του 2013.
 
Η βράβευση μάλιστα γίνεται στα πλαίσια του μεγαλύτερου υποβρύχιου διαγωνισμού φωτογραφίες όπου οι υποψήφιες εικόνες φτάνουν τις 8.000 και οι φωτογράφοι διαγωνίζονται σε επτά κατηγορίες.
 

ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Το μυστηριώδες smartphone που αυτοκαταστρέφεται αν παραβιαστεί

















Μοιάζει βγαλμένο μέσα από ταινία και τα χαρακτηριστικά του έχουν ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των εργαζομένων σε κυβερνητικές υπηρεσίες και εταιρείες...


Ο λόγος για το μυστηριώδες «Black», της όχι και τόσο γνωστής για τα επιτεύγματά της στον χώρο των smartphones, Boeing, που έχει τη δυνατότητα να αυτοκαταστρέφεται, προκειμένου να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του.
 

CARNIVAL RIO 2014