Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ

31 - 3 - 12

Περισσότερες από 60 τροπολογίες σε ένα 24ωρο!



Απίστευτη γελοιοποίηση της Βουλής...




Σε νομοθετική παιδική χαρά έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η Βουλή, λόγω των επικείμενων εκλογών, καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του...κράτους, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!
Είναι ενδεικτικό ότι σε διάστημα επτά εργάσιμων ημερών, από την περασμένη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τρίτη, θα ψηφιστούν πέντε νομοσχέδια, των οποίων η βασική αρχή αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Το γεγονός όμως ότι διανύουμε ήδη μια όψιμη προεκλογική περίοδο, δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων να εντάξουν τροπολογίες -άσχετες τις περισσότερες φορές με το αντικείμενο του αρχικού νομοσχεδίου-, προκειμένου να ικανοποιήσουν συμφέροντα υποστηρικτών, επιχειρηματιών και ψηφοφόρων!

Ειδικότερα, το τελευταίο 24ώρο έχουν κατατεθεί συνολικά 60 τροπολογίες σε τρία νομοσχέδια, νούμερο πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το επιτελείου του νομοθετικού έργου της Βουλής, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού του υπουργείου Περιβάλλοντος στην Ολομέλεια κατατέθηκαν συνολικά 27 τροπολογίες (βουλευτικές και υπουργικές).

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο δεν έχει προλάβει ακόμα να μπει στην Ολομέλεια, καθώς συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή έχει δεχθεί έως τώρα περι τις 17 τροπολογίες και έπεται συνέχεια.

Το ίδιο ισχύει και για το νομοσχέδιο του κ. Μάκη Βορίδη για τα ταξί, το οποίο επίσης μπαινει στην Ολομέλεια της ερχόμενη εβδομάδα. Εως αυτή την στιγμή έχουν κατατεθεί 15 βουλευτικές τροπολογίες και μια υπουργική.

Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι απομένει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, όπου και εκεί αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/03/60-24.html#ixzz1qhBg8hg1

ΠΕΤΑΕΙ

O ανθρωπαετός!

Απολαύστε μία coolαριστή διαφήμιση μ' έναν "τρελεμένο" που πετάει σαν χαρταετός. Κι όταν γράφουμε χαρταετός το εννοούμε κυριολεκτικά. Μάλιστα, η καλούμπα είναι δεμένη στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα...