Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ

Μη το δείτε αν δεν αντέχετε τα ύψη.








http://mygonimo.blogspot.com

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

15 Μαΐου 2011


Μια Επισκόπηση του Ημερολογίου των Μάγιας


Από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

Τα ιερά βιβλία των Μάγιας για αστρονομία και προφητεία έχουν βαμένες τις σελίδες τους από κατεργασμένο φλοιό του δέντρου Αμάτι. Πολλές χιλιάδες από αυτά τα βιβλία που αποκαλούνται κώδικες, κάηκαν στη διάρκεια των αρχών του 15ου αιώνα από Καθολικούς παπάδες. Πολύ γνώση χάθηκε, το οποίο ήταν το πρώτο βήμα στη πολιτιστική εκμηδένιση. Οι Μάγια ιερείς διώχτηκαν μακριά και κρύφτηκαν. Μπορούσαν να εξασκήσουν τη παράδοσή τους και τα έθιμά τους μόνο στις ποιό απομακρυσμένες περιοχές της Κεντρικής Αμερικής. Αυτοί που πιάστηκαν δολοφονήθηκαν.
Αυτή η πρακτική συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980
Οι Μάγια ήξεραν ότι αυτή η χρονική περίοδος των 500+ χρόνων τρόμου και ερήμωσης θα ερχόταν.
Ήταν γραμμένο στη προφητεία τους πάνω από 2000 χρόνια νωρίτερα...
Ο Δρ. Κάρλ Γιόχαν Κάλεμαν με φιλοσοφικό διδακτορικό (PhD) είναι βιοχημικός επιστήμονας από τη Σουηδία, εργάστηκε για 30 χρόνια στα χημικά εργαστήρια κάνοντας πειράματα στη μικροβιολογία. Η περισσότερη δουλειά του ήταν η έρευνα του πως η μόλυνση προκαλεί την ευδοκίμηση των ασθενειών. Πριν από 8 χρόνια, εκπαίδευσε τη προσοχή του στο ημερολόγιο των Μάγια για να δει ποιές συσχετίσεις και ποιά σειρά γεγονότων μπορούσαν να αποδειχτούν, όχι απλά να 'μελετηθούν' όπως είχαν κάνει οι αρχαιολόγοι. Τι ανακάλυψε με αυτό το νέο του 'χόμπυ' αλλάζει γρήγορα το κόσμο και τον τρόπο που ζούμε μαζί του.
Για τον Δρ.Κάλεμαν, είχε αποδειχθεί επιστημονικώς η Δρομολόγηση της Δημιουργίας και της Εξέλιξης για τα περασμένα 16,4 Δισεκατομμύρια χρόνια. (Από τη Μεγάλη Έκρηξη [BigBang] και μετά.
Ο κ.Ίαν Λάνγκολντ εισήλθε στη σκηνή μέσω της ανακάλυψής του μια απλής συνταγής ευρέσεως και μετατροπής οποιασδήποτε ημέρας στο ημερολόγιο των Μάγιας από το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Με αυτό έδωσε πρόσβαση στο ημερολόγιο των Μάγια σε κάθε άντρα, γυναίκα, και παιδί στη Γη.
Το τι κάνει αυτή τη πληροφορία ζωτική έχει πολλές πτυχές. Πρώτον γενικώς έχουμε ένα οδικό χάρτη του χρόνου και της ιστορίας. Ένας οδικός χάρτης δεν είναι μια κρυστάλινη μαγική σφαίρα, δεν ξέρεις ποτέ ακριβώς τι θα συμβεί φτάνοντας σε ένα προορισμό. Αλλά ξέροντας που πας και βλέποντας τα σημάδια στο δρόμο, είναι πολύ επιβεβαιωτικό. Αν ξαναβρέθηκες σε ένα μέρος πριν μπορείς να προετοιμαστείς για τις συνθήκες που θα βρεις εκεί. Αν πήγαινες στο Παρίση για παράδειγμα, θα σου χρειαζόντουσαν Γαλλικά φράνκα και μερικές προτάσεις στα Γαλλικά. Αυτή η μέθοδος Δημιουργίας έχει επαναληφθή 7 φορές στο παρελθόν και έτσι έχουμε ή η συνείδηση έχει, περάσει μέσα από όλο αυτό ξανά.
Το συγκεκριμένο μοτίβο της Δημιουργίας που περιγράφτηκε από το ημερολόγιο των Μάγιας μοιάζει με πυραμίδα με 9 επίπεδα. Εντυπωσιακά μεγάλοι περίοδοι χρόνου με όλο και μικρότερες περιόδους να κολάνε ο ένας πάνω από τον άλλο. Ή μια ακόμα ποιό ακριβώς περιγραφή, σαν μια σειρά από φωλιασμένα αγγεία, το καθένα από αυτά 20 φορές μικρότερο από το προηγούμενο.
Οκαθένας από αυτούς τους 9 κύκλους της Δημιουργίας είναι 20 φορές μικρότερος από τον προηγούμενο κύκλο. Ο καθένας από αυτούς τους κύκλους διαμοιράζετε παραπέρα σε 13 ίσα τμήματα από χρόνο και το καθένα από αυτά τα τμήματα έχει ένα σκοπό πάνω στη Δημιουργία.Υπάρχουν 7 τμήματα ημέρας και 6 τμήματα νύχτας στο κάθε επίπεδο. Οι Σουμέριοι και οι Μεσοποτάμιοι έγραψαν την ίδια μέθοδο σε πύλινες επιγραφές σαν τη κατανόηση τους για τη Δημιουργία. Τα Αρχαία Βεδικά κείμενα, που είναι οι βάσεις του Βουδισμού, Ινδουισμού, Σουφισμού και Ταοισμού έχουν την ίδια κατανόηση των 9 επιπέδων με 13 τμήματα το καθένα. Η δικιά μας η Βίβλος, δηλώνη ότι υπήρχαν 7 ημέρες στη Δημιουργία στο βιβλίο της Γεννέσεως.
Τμήμα ένα: είναι μιά περίοδος 'Φωτός' ή μιά ευκαιρία για την ανάπτυξη της συνείδησης. Είναι η έναρξη, το φύτεμα του σπόρου, μια νέα αρχή ή ώθηση για να αλλάξη ή να ρεύση σε νέα κατεύθηνση. Νέες προοπτικές γίνονται εμφανής.
Τμήμα δύο: είναι μιά περίοδος της 'Νύχτας' ή η ευκαιρία για εφαρμογή της διαφώτησης που μόλις ελήφθη από της Δημιουργίας τη ροή. Αυτό θα ήταν η βλάστηση του σπόρου που φυτεύτηκε στο σκοτεινό χώμα ή οι αναπτύξεις των νέων οπτικών γωνιών.
Τμήμα τρία: είναι μιά άλλη περίοδος 'Φωτός' όταν η δυαδικότητα θέτεται σε λειτουργία. Στη φύση, ένας σπόρος βλασταίνει πάνω έξω από το χώμα και αναπτύσει δύο φύλλα. Η ουσιαστική δυαδικότητα είναι πάντα μια νέα οπτική γωνία που καβαλά πάνω στη 'παλιά' συνείδηση.
Όπως ήρθε κάτω στην ανθρώπινη ιστορία, αυτή ήταν πάντα μιά περίοδος εμφύλιου αναβρασμού.
Τμήμα τέσσερα: είναι μια περίοδος από 'Σκοτάδι' όταν πολωμένα γεγονότα αρχίζουν να ξεφυσάνε πάνω στις διαφορές τους. Πραγματικά αυτοί οι περίοδοι στην ανθρώπινη ιστορία είναι αποκορυφώσεις της βίας.
(είμαστε στη 2η Νύχτα του Γαλαξιακού κύκλου από την 19η Δεκεμβρίου 2001 14η Δεκεμβρίου 2002)
Τμήμα πέντε: είναι άλλη μιά περίοδος 'Φωτός'. Στη φύση τώρα είναι η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και το δεύτερο ζευγάρι των φύλλων που θα γίνει ένα μόνιμο μέρος του φυτού.
Είναι η εγκαθίδρυση της νέας συνείδησης σαν βιώσιμη. Στην ανθρώπινη ιστορία στη διάρκεια αυτού του τμήματος ψέματα ή αποτυνγχάνοντα συστήματα αποκαλύπτονται ώστε η εξέλιξη να μη μπλοκαριστή.
(Κρατηθείτε γερά όσο οι αλήθειες θα βγαίνουν στη φόρα από τα μέσα 2002 μέχρι το περισσότερο 2003)
Τμήμα έξι: είναι άλλη μιά περίοδος του 'Σκοταδιού'. Το πρωτοπόρο ζευγάρι φύλλων πέφτουν από το φυτό καθώς ένα άλλο ζευγάρι φύλλων ανοίγει από τη κορυφή. Αυτό γίνετε σε κλίση 90 μοιρών από το τελευταίο ζευγάρι. Στην ανθρώπινη ιστορία τα αποτυγχημένα συστήματα τέθηκαν σε αχρηστία, συνήθως με βία, στη διάρκεια αυτού του τμήματος.
Τμήμα εφτά: μιά άλλη περίοδος 'Φωτός'. Στη ζωή των φυτών, η ριζική παρακέντιση μεγαλώνει και εισχωρεί βαθειά ώστε να σταθεροποιήση γερά το φυτό και παράλληλα ο κορμός δυναμώνει και τα κλαδιά σχηματίζονται.
Είναι μια περίοδος εξάπλωσης των θεμελίων που τέθηκαν. Στην ανθρώπινη ιστορία η 'Νέα' οπτική θεώρησης και τρόπος στο πως να γίνονται τα πράγματα παίρνει τη κυριαρχία. Για παράδειγμα η αυτοκρατορία της Ελλάδας χτίστηκε στη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Τμήμα οκτώ: είναι μιά περίοδος από 'Σκοτάδι' για άλλη μια φορά ή η εφαρμογή των νέων διαβημάτων. Στη διάρκεια αυτής της εποχής ένα φυτό πολλαπλασιάζει τα φύλλα του και το ριζικό του σύστημα σα τρελλό. Στην ανθρώπινη ιστορία συνήθως ήταν μιά περίοδος ανακατασκευών και χρόνος θεραπείας.
Τμήμα εννιά: εδώ είναι μιά περίοδος 'Φωτός'. Στην ουσία η φωτεινότερη περίοδο από 'φως' σε ολόκληρο το κύκλο. Στη ζωή των φυτών τώρα είναι που νέες χημικές συστάσεις παράγονται που μεταφέρουν το μύνημα σχηματισμού μπουμπουκιών. Στην ανθρώπινη ιστορία, ήταν σε αυτό το τμήμα όπου η τέχνη ανακαλύφθηκε, το μύνημα του Ιησού μεταφέρθηκε πάνω στη γη, ο κ. Αιστάιν ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας και η Αμερική με τη νίκη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου υψώθηκε σε παγκόσμια δύναμη.
Τμήμα δέκα: άλλη μιά περίοδο από 'Σκοτάδι', στην ουσία, η σκοτεινότερη περίοδος του κάθε κύκλου. Στη ζωή ενός φυτού εδώ είναι η ανάπτυξη του μπουμπουκιού. Στη ζωή σας ήταν η εφηβική ηλικία.
Στην ανθρώπινη ιστορία αυτή ήταν πάντα με τεράστιες φυσικές σκληρότητες ή τις μεγαλύτερες αψιμαχίες. Η Ιλονιακή περίοδος με την Εποχή των Πάγων, η εξαφάνιση των Νεάντερταλς, το πέσιμο της Ρώμης και ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος, είναι θεαματικά παραδείγματα.
Τμήμα έντεκα: πάλι έχουμε μια περίοδο 'Διαφώτισης'. Αυτή είναι η εποχή των λουλουδιών για τα φυτά. Για εσάς ήταν η εποχή της ήβης. Στην ανθρώπινη ιστορία εδώ ήταν η δημιουργία των 1ωνεργαλείων, οι 1ες προσπάθειες στην αγρακαλιέργεια και σχεδιασμένη στέγαση, η Αναγέννηση και ποιό πρόσφατα το κίνημα των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του εξήντα.
Τμήμα δώδεκα: μία τελευταία περίοδος του 'Σκοταδιού' στο κύκλο συμβαίνει τώρα. Στη ζωή των φυτών τα λουλούδια μαραίνονται και πεθαίνουν τοποθετώντας το βήμα για την ανάπτυξη του φρούτου ή των περικάρπιων με τους σπόρους, που θα ξεραθή. Αυτό είναι τη συνέβη στο πολιτισμό των Μάγιας ακριβώς στη σειρά αυτή. Διαμέσου της ανθρώπινης ιστορίας υπήρξαν αψιμαχίες και επαναστάσεις στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ποιό πρόσφατη από αυτές υπήρξε ο πόλεμος στο Βιέτ Ναμ.
Τμήμα δεκατρία: μιά περίοδος 'Φωτός' για άλλη μιά φορά, μια εποχή ετοιμότητας για κάτι νέο και διαφορετικό. Μιά εποχή ανύψωσης, προχωρόντας από το ένα επίπεδο στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο. Το φυτό σκορπά τους σπόρους ή ρίχνει το φρούτο ώστε να ξαναρχίσει η διαδικασία ξανά σε χιλιοστές φορές. Στην ανθρώπινη ιστορία ήταν μέσω αυτών των επαναλαμβανόμενων τμημάτων που η συνείδηση ανέπτυξε τον Χόμο Σάπιενς, την αγρακαλιέργεια και την ημέρωση κοπαδιών, υπόγραψε διαπραγματεύσεις να καθιερώσει την κυριαρχία των εθνών και των ανθρώπων τους και ανέβασε τον Ιστότοπο (Internet) δημιουργόντας μιά πλανητική συνείδηση το 1992.
Αυτή η μέθοδος της Δημιουργίας, ένα σχέδιο δράσης, μπορεί να ειδωθεί να συμβαίνει παντού στο σύμπαν από τα υπό - ατομικά σωματίδια μέχρι στους Γαλαξίες ξανά και ξανά.
'Όπως επάνω έτσι και κάτω'.
Παρατήρησε ότι προχωράμε από ένα τμήμα 'Φωτός' κατευθείαν σε άλλο καινούργιο τμήμα 'Φωτός'.
Αυτό το πλάτωμα θυμωνιάστηκε. Η Δημιουργία είναι και ήταν πάντα με το μέρος μας.
Αυτή η μέθοδος έχει πραγματικά μια ανωδικότητα χτισμένη σε αυτό. Κάθε κύκλος Δημιουργίας περιέχει το ίδιο ποσό εξέλιξης και αλλαγών αλλά κάθε κύκλος τρέχει 20 φορές γρηγορότερα. Το ίδιο ποσό αλλαγής που συνέβη σε 1,26 δισεκατομμύρια χρόνια του Κυταρικού κύκλου τώρα πραγματοποιήτε σε 360 ημέρες όπως μπορεί να ειδωθεί στο χάρτη παρακάτω και στις ειδήσεις της τηλεόρασης.
Όνομα Κύκλου

Άρχισε

Διάρκεια Ημερών/

Νυκτών

Τελικό Αποτέλεσμα

Κυταρικός

16,4 δισεκατομμύρια Χρόνια Πριν
1,26 Δις. Χρόνια
Τα Πρώτα Ζωντανά Κύταρα
Θυλαστικός
840 Εκατομμύρια Χρόνια Πριν
63,1 Εκ. Χρ.
Οι πρώτες Γεννήσεις Ζωντανών
Οικογενειακός
41 Εκατομμύρια Χρόνια Πριν
3,1 Εκ.Χρ.
Οικογενειακές Σχέσεις
Φυλετικός
2 Εκατομμύρια Χρόνια Πριν
180.000 Χρ.
Χόμο Σάπιενς/ Εργαλεία
Πολιτισμικός
102.000 Χρόνια Πριν
7.900 Χρ.
Αγρακαλλιέργεια/ Θρησκεία
Εθνικός
5.116 Χρόνια Πριν
396 Χρ.
Κυρίαρχα Έθνη/Νόμοι
Πλανητικός
1755 Μετά Χριστόν
19,7 Χρ.
Ηλ. Ιστότοπος (Internet) & Παγκόσμια Οικονομία
Γαλαξιακός
4η Ιανουαρίου 1999
360 Ημέρες
Το Ήθος σε υπόληψη
Συμπαντικός
10 Φεβρουαρίου 2011
20 Ημέρες
Συνειδητή
Συν-Δημιουργία
Ο παραπάνω χάρτης πηγάζει από το ημερολόγιο Tun(τιούν = συντονισμός) των Μάγιας που κυλά σε ένα 360 ημερών σε διάρκεια κύκλων και όχι 365,25 ημερών σε διάρκεια των κύκλων του Γρηγοριανού ημερολογίου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που θα καλυφθεί αργότερα.
Αυτός ο χάρτης δεν αντιτίθετε με κανένα τρόπο της οπτικής ούτε με τους Δημιουργιστές/Βιβλιστές αλλά ούτε και με τους Εξελικτές/Δαρβινιστές. Αυτός ο πίνακας παντρεύει τις δύο αυτές πεποιθήσεις στη κυριολεξία. Παρ΄όλη τη νευρικότητα που αυτή η σύλληψη μπορεί να προκαλέσει για τα δεδομένα, τα γεγονότα ότι η Δημιουργία έχει εξελιχθεί είναι αδιαφιλονίκητη γιατί αυτή η εξέλιξη και φόρμα συνεχίζετε και σήμερα. Στη πραγματικότητα η εξέλιξη από όλη τη συνείδηση έχει ανυψωθεί σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να τη παρακολουθήσουμε να ξετυλίγετε βήμα το βήμα σαν στα φωτογραφικά χρονικά καρέ στις τρέχουσες επικεφαλίδες των ειδήσεων.
Στο βιβλίο του δρ. Κάρλ Γ. Κάλεμαν, 'Λύνοντας το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Εποχής Μας, Το Ημερολόγιο των Μάγιας', κάνε κλικ εδώ, απλώνει προσεκτικά όλα τα επιστημονικώς αποδειγμένα γεγονότα που χρησιμοποιήθηκαν να αποδείξουν αυτή τη θέση. Αυτό το άρθρο εδώ δεν εννοήθηκε για να προσθέσει κάτι σε αυτό, απλά δίνει μόνο μιά γενική επισκόπηση πάνω σε όλα. Εκφράζετε η ελπίδα ότι ο κάθε άνθρωπος θα ερευνήση αυτά τα γεγονότα για τον εαυτόν του και να μη πάρη τίποτα από αυτά με 'Πίστη'. Η πίστη σε αυτή τη θέση είναι βασικά αντιπαραγωγική για δύο βασικούς λόγους, αυτοί χωρίς επαρκή γνώση δεν μπορούν να περάσουν τη γνώση σε άλλους σωστά και υπάρχει μία συνταγή που ανέπτυξα η οποία δηλώνη,
'Ειρήνη του Μυαλού' έρχετε όταν κάποιος είναι 'Επικεντρωμένος'. Επικέντρωση έρχετε από τη Σιγουριά. 'Η Σιγουριά έρχετε από την αναγνώριση μοτίβων'. Έτσι η σταθερότητα της 'Ειρήνης του Μυαλού' σου συνδέετε κατευθείαν με το βαθμό της σιγουριάς σου.
Η τυφλή πίστη, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι σιγουριά αλλά μία περίφραξη από οποιαδήποτε γεγονότα που θα μπορούσαν να διακόψουν τη πίστη. Με άλλα λόγια δημιουργόντας ένα όριο για κάποιου την αληθινή 'Ειρήνη του Μυαλού' του.
Αυτό με τη σειρά του γίνετε πηγή όλων ειδών των αμυντικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων και των πολέμων, για να προστατέψουν τη προσωπική πίστη κάποιου στο πως τα πράγματα είναι ή θα'πρεπε να είναι. Προχωρήσαμε σε αυτό το μονοπάτι αρκετά μακριά δε νομίζετε;
Θα ήθελα να δείξω την εξέλιξη της Θρησκευτικής σκέψης σαν μιά πλατύτερη παρουσίαση αυτής της μεθόδου. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι θρησκευτικοί λόγιοι μπορούν να συμφωνήσουν άσχετα το θρησκευτικό δόγμα ή προσωπική ημερήσια διάταξή τους.
Όπως δηλώθηκε προηγουμένως τα 'Φωτεινα' τμήματα ή 'Ημέρες'των κύκλων της Δημιουργίας, είναι περίοδοι διαφωτιστικής αναλαμπής όταν νέες αντιλήψεις κερδίζονται από τη συνείδηση. Έτσι είναι και με την εξέλιξη της αντίληψής μας για τον Θεό και η σχέση μας μαζί του. 'Ημέρα' την 'Ημέρα' αυξήσαμε τη κατανόησή μας και προσαρμόσαμε τη προσέγγισή μας προς τον Θεό.
Η πρώτη 'Ημέρα'του Εθνικού κύκλου ήταν από 3115 π.Χ. μέχρι το 2721 π.Χ. Ήταν εκείνη την εποχή που οι Σουμέριοι λάτρευαν τον Αν ή Άνου.
Ο Άνου θεωρούνταν σαν ένας παντοδύναμος Δημιουργός Θεός που έπρεπε να μοιραστεί το χώρο του με ένα πλήθος από οικιακούς, εργαστηριακούς, καιρικούς και των φύσικών στοιχείων θεούς όλων των ειδών.
Η δεύτερη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 2326 π.Χ. έως το 1938 π.Χ. Στη διάρκεια αυτού του τμήματος ο Αβραάμ μετακόμισε στη Κανά το 2300 π.Χ.
Η Τρίτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 1538 π.Χ. έως το 1144 π.Χ. Αυτή ήταν η εποχή του Μωυσή και η αρχή του Μονοθεισμού. (Η αλήθεια αποκτά καθαρότερο εστιασμό).
Η τέταρτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 749 π.Χ. έως το 355 π.Χ. Ο Ισαίας ήταν το 748 π.Χ., ο Βούδας το 552 π.Χ., Κομφούκιος το 551 π.Χ., ο Ζωροάστρης το 550 π.Χ., ο Πυθαγόρας το 550 π.Χ., ο Δευτερο - Ισαίας το 550 π.Χ.
Η πέμπτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 40 μ.Χ. έως το 434 μ.Χ. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Παύλος μετέφερε το μύνημα του Ιησού στο κόσμο και η Χριστιανοσύνη γεννήθηκε. Ο Βουδισμός άρχισε στη Κίνα το 60 μ.Χ. και οι θρησκείες Ταλμουδισμός και Ιουδαισμός άρχισαν αυτή την εποχή.
Να μην αναφέρουμε τον Κουετζαλκοάτλ (Quetzalkoatl), τον Δημιουργό θεό των Μάγιας που τους εμφανίστηκε στο Τεοτιχουακάν, σαν ένας Χριστός με παρόμοια προσωπικότητα και χαρακτηριστικά και ένα πολύ παρόμοιο μύνημα, το 40 μ.Χ.
Τη πέμπτη 'Νύχτα' από το 434 μ.Χ. μέχρι το 829μ.Χ. ήταν όταν εμπνεύστηκε ο Ισλαμισμός, το 632 μ.Χ.
Η έκτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 829 μ.Χ. έως το 1223 μ.Χ. Εκείνη τη περίοδο υπήρξε μια γενική εξάπλωση του Χριστιανισμού στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη.
Οι Σταυροφορίες και η ανάπτυξη του Παπισμού συνέβη επίσης εδώ όπως και ο δεύτερος Κουετζαλκοατλ περπάτησε στη γη στη πόλη Τσιτσεν Ιτζά (ChichenItza) των Μάγια/Τολτέκων.
Την έκτη 'Νύχτα' υπήρξε το δεύτερο κύμα του Ισλαμισμού το 1223 μ.Χ. έως το 1617 μ.Χ.
Η έβδομη 'Ημέρα' ήταν από το 1617 μ.Χ. έως το 2011 μ.Χ. Στη διάρκεια αυτης της περιόδου, η Χριστιανοσύνη εξαπλώθηκε για άλλη μια φορά, αρχίζοντας με τους Προσκηνητές το 1620 μ.Χ.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την ανακάλυψη των επιστημονικών κανόνων ή των επικοινωνιακών μέσων ή την ανάπτυξη των πολιτικών ιδεολογιών ή τη δημιουργία της Αμερικής και θα δούμε ότι οι αναπτύξεις σε κάθε πεδίο ακολουθούν την ίδια μέθοδο. Στη ουσία τα πάντα ότι ξέρουμε για το τι έγινε και πότε ακολουθεί αυτή τη μέθοδο.
Δεν υπάρχει λάθος, αυτό δεν είναι μιά σύμπτωση διάρκειας 16,4 δισεκατομμυρίων χρόνων.
Ίαν Ξελ Λάνγκολντ
Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ σκεφτήτε να προμηθευτήτε τα βιβλία του
δρ.Κάλεμαν ή τις ταινίες DVDς του Ίαν Ξελ Λάνγκολντ.

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Greek souvlaki... τώρα και στο Βιετνάμ


Η οικονομική κρίση οδήγησε έναν Θεσσαλονικιό στη μακρινή Ασία
Από εκπαιδευτής βατραχανθρώπων στην Ελλάδα, βρέθηκε στο μακρινό Βιετνάμ να τυλίγει σουβλάκια.

Ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Τσακόγιας εγκατέλειψε την πατρίδα του λόγω οικονομικής κρίσης και αναζήτησε την τύχη του στη νοτιοανατολική Ασία.

«Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Εδώ η ζωή κυλά χαλαρά. Ούτε εφορίες, ούτε ΙΚΑ, ούτε ΤΕΒΕ, ούτε ΦΠΑ. Τίποτα απ’ όλα αυτά», δηλώνει στην «Espresso» ο Γιώργος Τσακόγιας.

Όπως λέει, εκεί το «επιχειρείν» είναι πανεύκολο, αφού του πήρε μόνο μία μέρα για να ανοίξει το μαγαζί, ενώ το ενοίκιο που πληρώνει δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ τον μήνα!

Ζει όπως λέει τη ζωή που έχει φανταστεί, ενώ έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να μπορεί να απολαμβάνει τις φυσικές ομορφιές των παραλιών που διαθέτει το Βιετνάμ.

Αν λοιπόν βρεθείτε στα μέρη του και πεινάσετε, δεν είναι ανάγκη να φάτε μόνο ρύζι.
newsbeast

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΙΧΤΙΣ

"Βγήκε γυμνός από το μπάνιο και προσπάθησε να βιάσει την καμαριέρα" - Στο νοσοκομείο η γυναίκα (UPDATE)

Mας βγήκε και μπίχτης ο Στρος Καν!

- Έφυγε από το ξενοδοχείο του Μανχάταν τόσο γρήγορα που ξέχασε το κινητό του
- Προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για Παρίσι αλλά συνελήφθη πριν την απογείωση
- Πρόκειται για το τέλος του, εκτιμούν αναλυτές
- Η υπόθεση δημιουργεί υπόνοιες ότι ίσως έπεσε "θύμα" πολιτικού πολέμου

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του Στρος Καν (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Θα παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον δικαστή

Οι κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας απαγγέλθηκαν πριν από λίγο εις βάρος του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο O’ Hare.