Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

KAFE TOY TPOMOY

Πήγαν για καφέ και έζησαν το απόλυτο θρίλερ!!! Απίστευτη φάρσα με 2.500.000 προβολές σε μία μέρα (video)
                          


Είναι αρκετά τρομακτικό για κάποιους να βλέπουν την Carrie, την πρωταγωνίστρια μιας πολύ γνωστής ταινίας τρόμου, να σπέρνει τον φόβο με τις τηλεκινητικές της δυνάμεις στη μεγάλη οθόνη. Πόσο μάλλον αν το έβλεπαν live την ώρα που απολάμβαναν αμέριμνοι τον καφέ τους!

Και όμως κάποιοι ανυποψίαστοι πελάτες μιας καφετέριας στο West Village της Νέας Υόρκη είχαν...

...την ευκαιρία – γιατί δεν μπορείς να το πεις και τύχη – να παρακολουθήσουν από… πολύ κοντά το μυθιστόρημα του Stephen King να ζωντανεύει!

Τραπέζια που αναποδογυρίζουν και βιβλία που περιφέρονται στο χώρο - μέσω τηλεχειρισμού βέβαια- φαίνονται σα να τα κινεί μια δαιμονισμένη γυναίκα με τηλεκινητικές ικανότητες, που θύμωσε επειδή χύθηκε ο καφές της.

Το συνεργείο που κρύβεται πίσω από την… τρομακτική φάρσα «έχτισε» μέχρι και έναν ψεύτικο τοίχο και «έδεσε» έναν πελάτη με τροχαλία, προκειμένου να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι η… εκνευρισμένη πελάτισσα τον πετάει στον αέρα.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας τρόμου με τίτλο «Carrie», του remake της ταινίας «Carrie» με πρωταγωνίστρια την Chloe Moretz, η οποία κάνει το ντεμπούτο του στα θέατρα 18 Οκτωβρίου .

Σίγουρα όλοι όσοι την πάτησαν θα κάνουν καιρό να βγουν για καφέ!
VIDEO

Η ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ

«Είσοδος» για την Κόλαση!! Οι 10 πιο γνωστές σε όλο τον κόσμο!!!
 
 
«Εισοδος» για την Κολαση!! Οι 10 πιο γνωστες σε ολο τον κοσμο!!!
Από την αρχαιότητα ακόμα, ο κάθε λαός είχε τις δικές του δεισιδαιμονίες και φόβους για το άγνωστο, ενώ η Κόλαση και ο Κάτω Κόσμος θεωρούνταν φόβητρο για όλους τους αρχαίους λαούς. Ωστόσο η «είσοδος» για την Κόλαση είχε πολλές παραλλαγές κι έτσι αρκετά αρχαία μνημεία συνδέθηκαν με αυτή.
Ακολουθούν τα 10 πιο γνωστά σημεία που ο αρχαίος κόσμος πίστευε ότι αποτελούσαν την είσοδο για την Κόλαση ή για τον Αδη.

Πλουτώνιο, Ιεράπολις - Τουρκία
Τοξικά αέρια φυσικής προέλευσης έβγαιναν από τα βάθη της συγκεκριμένης περιοχής και οι αρχαίοι λαοί θυσίαζαν εκεί ταύρους στο όνομα του θεού Πλούτωνα ή Αδη, κυρίαρχου του Κάτω Κόσμου.


Φενγκντου. Τσονγκντκινγκ - Κίνα
Η «πόλη των Φαντασμάτων» ηλικίας 2.000 ετών, θεωρείται το σημείο που σταματούσαν οι ψυχές στο δρόμο τους για την αιωνιότητα. Ενας θρύλος από τη δυναστεία των Χαν μιλάει για δύο αυτοκρατορικούς αξιωματούχους τον Γουανγκ Φανγκπινγκ και τον Γιν Τσανγκσενγκ (τα ονόματα τους συνδυασμένα ακούγονται στα Κινέζικα σαν «Αρχοντας της Κόλασης) οι οποίοι εγκατέλειψαν την αυτοκρατορική αυλή και πήγαν στην Φενγκτού όπου έγιναν αθάνατοι.


Ηφαίστειο Μασάγια, Νικαράγουα - Κεντρική Αμερική
Οι Αβορίγινες της Μασάγια στη σύγχρονη Νικαράγουα δεν πιστεύουν ότι το στόμα της καλντέρας τους ήταν πύλη προς τη μετά θάνατον ζωή, αλλά υπήρχε μια τοπική παράδοση ότι το ηφαίστειο ήταν θεός και ότι μια μάγισσα ζούσε μέσα στον πύρινο λάκκο του. Αλλά οι Ισπανοί εξερευνητές που έφτασαν τον 16ο αιώνα και είχαν μικρή εξοικείωση με τα ηφαίστεια, το συνέδεσαν με διαβολική δραστηριότητα.



ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Ο ΓΑΠ φούσκωσε το έλλειμμα και ο Σαμαράς τον καλύπτει..γιατί κύριε;;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αποδεικνύουμε με στοιχεία το κουκούλωμα και την συγκάλυψη του κ. Σαμαρά, στο συνεταιράκι..στον συμμαθητή του τον ΓΑΠ..
που μαζί με τον Παπακωνσταντίνου και τον Γεωργίου κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι..


Και για να μην λέτε ότι γράφουμε ή προσπαθούμε από εμπάθεια να κατηγορήσουμε τον κ. Σαμαρά ..
δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι έχει δηλώσει ο ίδιος
για την κυβέρνηση ΓΑΠ για το έλλειμμα και την εξεταστική επιτροπή


...



Έχετε τώρα καμιά αμφιβολία για την σκηνοθεσία, την υποκρισία Σαμαρά και την μεθοδευμένη συγκάλυψη....;;
Ο ΓΑΠ φούσκωσε το έλλειμμα και ο Σαμαράς τον καλύπτει..γιατί κύριε;;
Γιατί άραγε...τι τους ενώνει;;

exomatiakaivlepo

2,5 XPONIA MONO

20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; Νομίζεις! Πόσο θα κάτσει στη "μπουζού" ο Άκης;;;

20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; Νομίζεις! Πόσο θα κάτσει στη
 
Εντονα συζητείται στο παρασκήνιο το ενδεχόμενο να μείνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος στη φυλακή μόνο 2,5 χρόνια. Πράγματι η κάθειρξη 20 ετών που του επιβλήθηκε δεν σημαίνει ότι θα μείνει 20 χρόνια στην φυλακή.
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με νομικούς αν μεταφραστεί δείχνει ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος θα μείνει στην φυλακή τουλάχιστον 8 χρόνια. Σημειώνεται ότι ήδη ο Ακης Τσοχατζόπουλος εκτίει ποινή 8 χρόνων κάθειρξης για παραβάσεις του πόθεν έσχες.
Τι θα συμβεί στην συνέχεια;
Σύμφωνα με την Καθημερινή, όταν θα γίνει συγχώνευση των ποινών, η συνολική ποινή θα είναι της τάξης των 24 ετών.
Αν ζητηθεί η αποφυλάκισή του με όρους, σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής, δηλαδή, 8 χρόνια.
Υπάρχει όμως και άλλη μια παράμετρος. Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι άνω των 70 ετών και ο νόμος προβλέπει άλλη μεταχείριση για ηλικιωμένους κρατούμενους.
Υπάρχει όμως και μια πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας που έκρινε ότι «κατάδικος άνω των 70 ετών για κακούργημα, για να αποφυλακιστεί υπό όρο, πρέπει να έχει εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του, χωρίς ευεργετικό υπολογισμό».
Τι ισχύει για τον Γιάννη Σμπώκο
Στην περίπτωση αυτή, όταν λέμε 16 χρόνια κάθειρξη, εννοούμε 5,5. Αυτό όσον αφορά την χθεσινή υπόθεση, διότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας στον πλευρό του Ακη Τσοχατζόπουλου, αντιμετωπίζει και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες, που επισύρουν ακόμα και ισόβια!
Τι θα γίνει με τη Βίκυ Σταμάτη
Η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, η σύζυγος του Ακη, Βασιλική Σταμάτη, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, θα μείνουν στη φυλακή τέσσερα με πέντε χρόνια, εκτός και αν προκύψουν άλλοι λόγοι, όπως θέματα υγείας ή νέες ποινικές εμπλοκές και νέες καταδίκες.
iefimerida.gr