Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ EASY RIDERS

Εξωπραγματικές μηχανές που κλέβουν την παράσταση

Εντυπωσιακά projects για ψαγμένους easy riders

Εξωπραγματικές μηχανές που κλέβουν την παράσταση

Δείτε τις δημιουργίες

ΚΑΝΕ ΣΕΧ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ

Έξι πράγματα που θεραπεύει το σεξ

Μάθετε τα οφέλη για την υγεία

Έξι πράγματα που θεραπεύει το σεξ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σεξ πέρα από ευχαρίστηση προσφέρει και πολλά οφέλη για την υγεία.
Εδώ είναι τα 7 πράγματα που θεραπεύει το σεξ:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αλλατίνι και Φιξ: Η ιστορία πίσω από τις παλαιότερες εταιρείες της Θεσσαλονίκης μέσα από τα κτίριά τους [εικόνες]


Αλλατίνι και Φιξ: Η ιστορία πίσω από τις παλαιότερες εταιρείες της Θεσσαλονίκης μέσα από τα κτίριά τους [εικόνες]



"Μάλλον αβέβαιο" εξακολουθεί να μοιάζει, λόγω και της οικονομικής κρίσης, το μέλλον της αποκατάστασης και επανάχρησης του βιομηχανικού συγκροτήματος των μύλων Αλλατίνι στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Παρότι το σύμπλεγμα αυτό, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει το παλαιότερο βιομηχανικό κτίριο της πόλης και ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αποτελέσει τον πυρήνα της αναζωογόνησης της νύμφης του Θερμαϊκού. Τα παραπάνω επεσήμανε -μεταξύ άλλων- η δρ αρχιτέκτων μηχανικός Μαρία Δούση, λέκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ), μιλώντας χτες βράδυ σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης. "Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, το συγκρότημα αυτό, όπως και τα άλλα πολύ σημαντικά μνημεία της πόλης, μπορούν να αποτελέσουν τον πυρήνα της αναζωογόνησης της Θεσσαλονίκης, αρκεί να τα αποκαταστήσουμε την ευαισθησία που τους αρμόζει" σημείωσε η κ. Δούση.
84.000 οκάδες ψωμιού τη μέρα από ένα βιομηχανικό παλάτι...


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Aυτό είναι το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, και είναι ελληνικό



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 








Μια νέα και σχετικά άγνωστη εταιρεία από την Καρδίτσα σαρώνει τα βραβεία ποιότητας και γεύσης στους παγκόσμιους διαγωνισμούς νερού



To περασμένο Σάββατο στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια, 700 νερά από όλο τον πλανήτη διαγωνίστηκαν στο 26ο ετήσιο Berkeley Springs International Water Tasting, τον παλαιότερο και σημαντικότερο γευστικό διαγωνισμό στον χώρο του νερού.


Την πρώτη θέση στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού για το 2016 την κατέκτησε το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” από την Καρδίτσα. Όπως αναφέρει στο news247 o Γιάννης Λέλης, Γενικός Διευθυντής της ΑΗΒ Group, της εταιρείας που εμφιαλώνει το νερό, είναι το πλέον πρόσφατο που απέκτησε το νερό “Θεόνη” φθάνοντας τα πέντε σε διεθνείς διαγωνισμούς, στοιχείο που όπως τονίζει δεν το έχει πετύχει κανένα άλλο νερό.