Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

AC/DC - T.N.T.




Το "T.N.T." ηχογραφήθηκε το 1975 , που συμπεριλαμβάνεται στο αυστραλιανό τους άλμπουμ TNT και η διεθνής έκδοση στο High Voltage.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Πέντε ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης

 
Πέντε ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης
 

Ανακοινώθηκε η κατάταξη για το 2014 από το Trip Advisor


Πέντε ελληνικές παραλίες κατέκτησαν από μια θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης για το 2014, σύμφωνα με το Trip Advisor.

To Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ ακολούθησαν
 


 
ο Μπάλος επίσης στα Χανιά στο νούμερο 13,
 
 
η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου στη θέση 14,
 
 
η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα στην 15η και
 
 
 η Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στην 19η θέση.
 


Στην 25αδα βρέθηκε και μια παραλία στη Κύπρο, αυτή του Πρωταρά.

Την πρώτη θέση στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης κατέκτησε η παραλία Rabbit Beach στη Σικελία της Ιταλίας και τη 2η Playa de ses Illetes στη Φορμεντέρα στις Βαλεαρίδες νήσους.
Την 3η θέση πήρε η παραλία Rhossili Bay της Μεγάλης Βρετανίας.

Μεταξύ των 25 καλύτερων στον κόσμο και μία ελληνική

Στην παγκόσμια κατάταξη του Trip Advisor για το 2014 ως η καλύτερη παραλία αναδείχθηκε η Baia do Sancho, στη Βραζιλία.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι παραλίες: Grace Bays στα Turks and Caicos,
Flamenco Beach στο Πόρτο Ρίκο,
Rabbit Beach στην Ιταλία,
Whitehaven Beach στην Αυστραλία,
 Playa de ses Illetes,
Formentera στην Ισπανία,
Anse Lazio στις Σεϋχέλλες,
 Lanikai Beach στη Χαβάη,
 Rhossili Bay στην Ουαλία και
Playa Norte στο Μεξικό.

Ανάμεσα στις 25 καλύτερες του κόσμου βρέθηκε και μια ελληνική, η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη.





 

ΕΦΤΑΣΑΝ

Τι είναι αυτό το περίεργο... πράγμα πάνω από τη Γη;;; (PHOTOS & VIDEO)

Τι είναι αυτό το περίεργο... πράγμα πάνω από τη Γη;;; (PHOTOS & VIDEO)
 
Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard ADG έχει υποβάλει στην δημοσιότητα αυτή την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, και δείχνει ένα αντικείμενο ή τουλάχιστον ένα τεράστιων διαστάσεων, σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης.
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

 Η πρώτη ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ να πέσει εναντίον της Ελλάδας!!! Οι Έλληνες είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ο κόσμος θα μπορέσει να ζήσει και χωρίς αυτούς!



ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΣΟΚ: Η πρώτη ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ να πέσει εναντίον της Ελλάδας!!! Οι Έλληνες είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ο κόσμος θα μπορέσει να ζήσει και χωρίς αυτούς!
 
Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου...:
 
Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
 

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα της "ανάπτυξης"! Η πιο ΦΤΩΧΗ χώρα στην ΕΕ, 1 στους 4 Έλληνες βυθισμένος στην φτώχεια - Δουλεύουμε περισσότερες ώρες απ' οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο!


 
Βυθισμένη στη φτώχεια και την ανέχεια ήταν η χώρα μας το 2013, όπως καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση και την απασχόληση στην ΕΕ.

Οι Έλληνες εμφανίζονται ως οι Ευρωπαίοι που εργάζονται περισσότερο από όλους τους άλλους στην ΕΕ αλλά πληρώνονται λιγότερο. Σύμφωνα με την έκθεση οι Ελληνες δουλεύουν 43,7 ώρες εβομαδιαίως.

Η έκθεση δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στην Ελλάδα και την Πορτογαλία οι μεταρρυθμίσεις των συστημάτων φορολογίας και κοινωνικών παροχών κατά την περίοδο 2012-2013 οδήγησαν σε μείωση των εισοδημάτων για την πλειοψηφία των νοικοκυριών.

ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ 9.999,000 ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ-ΦΩΤΙΑ από τον Αδωνι Γεωργιάδη: "Μισώ και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους απεργούς"!

ΔΗΛΩΣΗ-ΦΩΤΙΑ από τον Αδωνι Γεωργιάδη:
 
Απασφάλισε... για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία δήλωσε ευθαρσώς ότι τους σιχαίνεται, δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των εργαζομένων.  
Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρει στο iatropedia η πρόεδρος εργαζομένων στο ασκληπιείο της βούλας και μέλος στο ΔΣ της ΟΕΝΓΕ Δέσποινα Τοσονίδου δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον υπουργό ο οποίος μας ειπε ότι μισεί και σιχαίνεται την απεργία .
 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

Επανάσταση στην ιατρική - Οπτικές ίνες θα εισάγονται στο εσωτερικό των φλεβών και θα εντοπίζουν ασθένειες



Μια επαναστατική μέθοδο για τη διάγνωση των ασθενειών ανέπτυξαν επιστήμονες σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι οποίοι δημιούργησαν «καλώδια» από οπτικές ίνες που εισάγονται στις φλέβες και εντοπίζουν τις ασθένειες που μπορεί να έχουν προσβάλει τον οργανισμό.