Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ


COAT OF ARMS ΕΛΛΗΝΕΣ


ΙΚΑΡΟΙ


ΠΟΛΕΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ


ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
 

Αγγλία: Mωρά κολυμβητές παίρνουν απίστευτες πόζες κάτω από το νερό!


Υπέροχες υποβρύχιες φωτογραφίες αποτυπώνουν μερικούς μικρούς κολυμβητές στην Αγγλία...


μετά από τις θαρραλέες βουτιές τους!

Ανέκαθεν οι φωτογραφίες που τραβά κανείς κάτω από τη θάλασσα προκαλούν εντυπωσιασμό και γέλιο. Πόσο μάλλον όταν μέσα σε αυτές βρίσκονται μωράκια μερικών μηνών!
Οι φωτογραφίες δείχνουν μωρά να κολυμπούν μέσα σε μια πισίνα στο Osterley, ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Δυτικό Λονδίνο (London Baby Swim) που ενθαρρύνει τους νέους γονείς να πάνε τα μωράκια τους να μάθουν κολύμπι το συντομότερο δυνατόν, ξεκινώντας μάλιστα από την ηλικία των έξι εβδομάδων περίπου.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! Μόνο με... ειδική πρόσκληση στη παρέλαση!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! Μόνο με... ειδική πρόσκληση στη παρέλαση!!! Δείτε τη!
Μόνο με αυτό το «μαγικό» χαρτάκι μπαίνουν οι καλεσμένοι στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Όποιος το ξεχνάει... πάει σπίτι του.
Τα μέτρα ασφαλείας στην συμπρωτεύουσα είναι για άλλη μια φορά πάρα πολύ αυστηρά σε σημείο που χάνει το νόημα της η εορτή.
Οι απλοί πολίτες δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σημείο και να απολαύσουν το θέαμα, αφού από την ανατολική και τη δυτική πλευρά της εξέδρας απαγορεύεται σχεδόν ένα χιλιόμετρο η... παρουσία θεατών, ενώ στις δύο πλευρές της παραλιακής λεωφόρου και στην αποκλεισμένη περιοχή γύρω από την εξέδρα όπου θα καθίσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υπάρχουν κάγκελα, και παραταγμένοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τους 2.000 οι αστυνομικοί.
Η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται ούτε στις καθέτους οδούς και ο κόσμος έχει εκνευριστεί πολύ με το γεγονός.
 
star.gr

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Η Hochtief δε πλήρωσε ΦΠΑ κι έφυγε ανενόχλητη!! Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της ντροπής

Δημοσιευμένη  εικόνα



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επιβεβαιώνει ότι η Hoechtief δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ επειδή “έτσι θεώρησε”, δεν κατέβαλε τους σχετικούς φόρους, δεν τήρησε τους κανονισμούς περί παγίων και …έφυγε ανενόχλητη!

Δείτε τα ντοκουμέντα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και συγχρόνως απονομιμοποιεί όλη την φορολογική λαίλαπα κατά των ανυπεράσπιστων πολιτών.



Την ίδια στιγμή που πολύτεκνες οικογένειες βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται για χίλια ευρώ, ενώ η κυβέρνηση λεονταρίζει απέναντι στους αδύναμους καγχάζοντας για το “αναγκαίο” της φορολογικής της πολιτικής! Είναι εθνική ντροπή και εξαπάτηση. Από την Siemens μέχρι τα υποβρύχια, την ΜΑΝ και την Hoechtief, το πλιάτσικο των δισεκατομμυρίων μένει ατιμώρητο λες και βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Όπου ο ούνος εισβολέας κλέβει ανενόχλητος και φεύγει χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Δημοσιευμένη  εικόνα



Δημοσιευμένη  εικόνα


Το χειρότερο; Ενώ βάσει του άρθρου 14 (ν. 2523/1997) η εταιρεία δεν έπρεπε να παίρνει φορολογική ενημερότητα λόγω αυτής της της ενέργειας, συνέχιζε κανονικά να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας!

tolimeri.blogspot