Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Τα προσωπικά στοιχεία μας στα χέρια εταιριών και η κυβέρνηση ακόμα στη θέση της.

Φωτογραφία για Τα προσωπικά στοιχεία μας στα χέρια εταιριών και η κυβέρνηση ακόμα στη θέση της.

Ενώ οι φορολογούμενοι πολίτες υποχρεώνονται από το «συνταγματικό τόξο» να παρέχουν σχεδόν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα στη ΓΓΠΣ, ξαφνικά αυτά τα δεδομένα διέρρευσαν παράνομα και βρέθηκαν στα χέρια ιδιωτικών εταιριών, οι οποίες προφανώς τα χρησιμοποιούν για εκμετάλλευση και πλουτισμό τους.

Οι εταιρίες αυτές μπορούν να πωλούν σε κάθε ενδιαφερόμενο τα στοιχεία όλων μας. Έτσι για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να κατάσχει περιουσία κάποιου άλλου και δεν μπορεί να ξέρει που βρίσκεται αυτή η περιουσία στην Ελλάδα, μπορεί να πληρώσει και να μάθει από την εταιρία που έχει τα στοιχεία του Ε9 όλων μας κ.λ.π.

Τα πιο πάνω διαπιστώθηκαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων, η οποία με την υπ’ αριθμ. 98/2013 Απόφαση, επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στη ΓΓΠΣ. Ε, και λοιπόν; χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Δεν ξέρουμε πως το νοιώθετε εσείς, αλλά εμείς απορούμε πως μπορεί να μένει ακόμα στη θέση της η κυβέρνηση. Δεν μας νοιάζει πότε συνέβησαν όλα αυτά και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Η κυβέρνηση οφείλει να τους βρει, να τους παρουσιάσει στο λαό και η Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.


Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε για παράδειγμα στην Κίνα, θα είχαμε αμέσως εκτελέσεις, όσο ψηλά και αν ήταν. Αν συνέβαινε στην Ιαπωνία θα είχαμε χαρακίρι. Αν συνέβαινε στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που αποφεύγονταν η ηλεκτρική καρέκλα, θα είχαμε τουλάχιστον Γουαντάναμο. Αν συνέβαινε σε οποιοδήποτε πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος θα είχαμε αμέσως συλλήψεις των υπευθύνων και παραίτηση της κυβέρνησης. Δυστυχώς στο δικό μας γερμανικό προτεκτοράτο, δεν κουνιέται φύλλο και δυστυχώς δεν κουνιέται και κανένας μας από τον μακάβριο καναπέ του. Είμαστε όλοι για τα μπάζα.

Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους όλοι, πως θα είμαστε εντελώς ξεπουλημένοι, όσο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα συνεχίζει να νέμεται την κοινωνία.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

Η καλύτερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο .






ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ

Όταν όλοι οι ήρωες των ταινιών μάχονται για την ανθρωπότητα – Το πιο επικό τρέιλερ που έχετε δει
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ηρωισμός στην υπηρεσία του ανθρώπινου είδους...Το πρώτο τρέιλερ στο Vimeo κατέγραψε τουλάχιστον 170.000 χτυπήματα και έχει αποκαλεστεί το πιο επικό τρέιλερ όλων των...
εποχών.Το εξάλεπτο βίντεοκλιπ του 24χρονου Βατζίμ Κούνταπετς, έχει σκοπό να παρουσιάσει την πιο επική πλευρά των ηρώων από τις πιο αγαπημένες ταινίες μας, που ενώθηκαν σε ένα εκπληκτικό mix up για να κάνουν το απόλυτο ηρωικό βίντεο.Μάλιστα ο 24χρονος έδωσε συνέντευξη στο TIME για το συγκεκριμένο project που αποκαλεί ETERNA, δηλώνοντας ότι αυτό που τον γοήτευε πάντα (ακόμα και στα video games), δεν ήταν τόσο τα πλάνα, όσο η μουσική.Ο Βατζέμ φαίνεται πως αξιοποίησε και τα δύο με μοναδικό τρόπο για να δώσει το εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Δείτε το τρέιλερ του ETERNA.


koolnews.gr

PIT STOP SE SLOW MOTION

H τέχνη του Pit Stop. [video]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενα pit stop της ομάδας της Red Bull έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί....
Σε slow motion. Γιατί και το pit stop είναι τέχνη!




ministryofmen.gr

GPS ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

SUPER ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! Επιστήμονες εντόπισαν... GPS στον ανθρώπινο εγκέφαλο!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά σε ανθρώπους εξειδικευμένα εγκεφαλικά κύτταρα που παίζουν τον ρόλο GPS, δηλαδή βοηθούν στο να βρίσκει κανείς τον δρόμο του...
και να προσανατολίζεται σε ένα ανοιχτό άγνωστο περιβάλλον. Τέτοια κύτταρα είχαν στο παρελθόν βρεθεί μόνο σε ορισμένα ζώα.Η ανακάλυψη μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά στην ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών ή άλλων θεραπειών για ανθρώπους που χάνονται συχνά και δυσκολεύονται να «πλοηγηθούν» σε ανοιχτούς χώρους, όπως όσοι πάσχουν από Αλτσχάιμερ.Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι μερικά ζώα χρησιμοποιούν τρία διαφορετικά είδη κυττάρων για να προσανατολισθούν στον χώρο: κύτταρα κατεύθυνσης (ενεργοποιούνται όταν το ζώο κοιτάζει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση), κύτταρα τοποθεσίας (ενεργοποιούνται μόνο σε συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία) και κύτταρα πλέγματος (ενεργοποιούνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς το ζώο κινείται στον χώρο και δείχνουν τη σχετική θέση του ζώου σε σχέση με άλλα σημεία).Όλα αυτά τα κύτταρα στέλνουν πληροφορίες στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου, όπου σχηματίζονται οι μνήμες κι έτσι το ζώο, μέσα από αυτήν τη συνδυασμένη κυτταρική δραστηριότητα, δημιουργεί «χάρτες» που το βοηθούν να προσανατολίζεται.
Μέχρι σήμερα είχαν ανακαλυφθεί σε ανθρώπους κύτταρα κατεύθυνσης και τοποθεσίας, αλλά όχι πλέγματος.Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζόσουα Τζέικομπς της Σχολής Βιοϊατρικής Μηχανικής και Συστημάτων Υγείας του πανεπιστημίου Ντρέξελ της Φιλαδέλφεια, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστημών «Nature Neuroscience» (σύμφωνα με το New Scientist), μελέτησαν 14 επιληπτικούς που είχαν ήδη εμφυτευμένα ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό τους για θεραπευτικούς λόγους.Οι επιστήμονες κατέγραψαν την εγκεφαλική δραστηριότητα των εθελοντών, ενώ αυτοί έπαιζαν σε έναν φορητό υπολογιστή ένα βιντεοπαιγνίδι, στο οποίο έπρεπε να κινηθούν με ένα εικονικό ποδήλατο σε έναν εικονικό ανοιχτό χώρο, αναζητώντας διάφορα αντικείμενα, τα οποία μετά έπρεπε να θυμηθούν πού είχαν βρει
.Στο περιβάλλον δεν υπήρχαν αισθητά σημεία αναφοράς που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν για τον προσανατολισμό των εθελοντών, έτσι ώστε οι τελευταίοι να υποχρεωθούν να δραστηριοποιήσουν στο μέγιστο τον εγκέφαλό τους για να δημιουργήσουν νοητικούς «χάρτες».Η μελέτη έδειξε ότι, όπως έχει ήδη διαπιστωθεί σε ζώα, και οι άνθρωποι σε αυτές της περιπτώσεις νοητικής «χαρτογράφησης» και «πλοήγησης» στον χώρο, χρησιμοποιούν μια σειρά από διάσπαρτους εξειδικευμένους νευρώνες (εγκεφαλικά «κύτταρα πλέγματος»), τα οποία βρίσκονται κυρίως στον ενδορινικό φλοιό (που εμπλέκεται στη μνήμη και στον προσανατολισμό), αλλά και στον προμετωπιαίο φλοιό (που επίσης εμπλέκεται στη μνήμη).Ο ενδορινικός φλοιός εμφανίζει αφύσικη δραστηριότητα στις περιπτώσεις ανθρώπων με τη νόσο Αλτσχάιμερ, οι οποίοι συχνά δυσκολεύονται να προσανατολισθούν σε έναν χώρο. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ίσως είναι δυνατό να βρεθούν φάρμακα ή άλλες μέθοδοι εγκεφαλικής διέγερσης, που θα ενισχύουν τη δραστηριότητα των συγκεκριμένων κυττάρων τύπου GPS.

ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ Η ΑΦΡΙΚΗ

Βουτιές στην παραλία Ποταμός, στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας... στην Γαύδο!!
 
Βουτιες στην παραλια Ποταμος, στο νοτιοτερο ακρο της Ελλαδας... στην Γαυδο!!

Κρυστάλλινα νερά, καυτός ήλιος, απέραντες αμμουδιές και ερημικές ακρογιαλιές αποτελούν τα καταλληλότερα θέλγητρα και τις σημαντικότερες αφορμές για αξέχαστες βουτιές στο νομό Χανίων! Έτοιμος για... υδάτινες περιπέτειες;
Κείμενο: Μπάμπης Δούκας/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ, ΑΡΧΕΙΟ

Ποταμός, Γαύδος
Στη ΒΔ ακτή της Γαύδου, 7 χλμ. ΒΔ του λιμανιού, στην Καραβέ, η κοκκινωπή άμμος της ακρογιαλιάς δίνει μια διαφορετική αίσθηση στις καλοκαιρινές σου επιθυμίες. Οι σκορπισμένοι κέδροι στο background προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο ειδυλλιακό τοπίο!

Για να βρεθείς εδώ: Θα χρειαστεί να ταξιδέψεις μέχρι τη Γαύδο με τα δρομολόγια της ΑΝΕΝΔΥΚ (Τ. 28210 95511) από την Παλαιοχώρα (εισιτήριο: 19,διάρκεια 3,5 ώρες) ή τη Χώρα Σφακιών (εισιτήριο: 16, διάρκεια 2,5 ώρες).

Αν πεινάσεις: Πρέπει να έχεις προνοήσει και να έχεις προμηθευτεί τα απαραίτητα σνακ, καθώς είναι εντελώς απομονωμένη.

ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΤΟΥ HOLLYWOOD

 
 
Ποιοι είναι οι πιο... ΚΟΝΤΟΙ STARS; Στην κυριολεξία...
Το μέγεθος μετράει, λένε, αλλά στην περίπτωσή τους μάλλον αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο! Ο λόγος για τους stars του Hollywood, που το μπόι τους μετά βίας φτάνει το ένα 1. 60 (και κάτι παραπάνω για τους άντρες).
Και μπορεί στα δικά μας μάτια η εικόνα τους να φτάνει με μερικούς πόντους παραπάνω, αλλά στην πραγματικότητα αν τους δει κανείς από κοντά πιθανότατα μπορεί να τους κοιτάξει είτε στα ίσα είτε αφ” υψηλού. Τα φίλτρα της κάμερας και το φωτογραφικού φακού, οι κατάλληλες λήψεις και πόζες, το styling και κυρίως τα τακούνια ή τα παπούτσια με ψηλούς πάτους(ακόμα και αυτά που- διακριτικά- φοράνε και οι άντρες stars, όπως ο Tom Cruise), έχουν κάνει καλή δουλειά στην περίπτωσή τους. Αν και τελικά, το ύψος, όσο και να θέλει να το κρύψει κανείς, είναι κάτι που βελτιώνεται, αλλά δεν… διορθώνεται (με πλαστικές).
Σκεφτείτε, λοιπόν, ότι το ύψος δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα τους και άρα γιατί να σταθεί και στα δικά σας όνειρα;
Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι οι πιο κοντοί stars του Hollywood και τι ύψος έχουν…
Lady Gaga 1,55
Tom Cruise 1,70
Shakira 1,57

ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Μεγάλη ήττα του Σαμαρά! Πέρασαν αυτό που ήθελαν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ήττα του Αντώνη Σαμαρά! Πέρασε των τραπεζιτών και ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί μέσα στο καλοκαίρι στα μουλωχτά. Διαβάστε το...
ρεπορτάζ που μας αφορά όλους

Τη λογική του «καρότου και μαστιγίου» υιοθετεί το υπουργείο Οικονομικών, καθώς ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε μεν ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που οι πολίτες θα καταβάλουν το τέλος ακινήτων, προανήγγειλε ωστόσο την έναρξη πλειστηριασμών α΄ κατοικίας.

Με άλλοθι τα κοινωνικά κριτήρια του υπουργείο Οικονομικών υποκύπτει στις πιέσεις των τραπεζών που εδώ και πολύ καιρό ζητούν την απελευθέρωση του καθεστώτος των πλειστηριασμών. Από την πλευρά των τραπεζών θεωρείτο απαραίτητο να αρθεί η απαγόρευση προκειμένου να διορθωθούν στρεβλώσεις της αγοράς, καθώς όπως ανέφεραν, υπάρχουν δανειολήπτες με καταθέσεις, χωρίς όμως να εξυπηρετούν τα δάνειά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός απάντησε σε σχετική ερώτηση περί άρσης του «παγώματος» και είπε ότι από τις αρχές του επόμενου έτους θα τεθεί σε εφαρμογή, με αίσθημα «ευθύνης», χωρίς να πλήττεται η στεγαστική πίστη. «Θα προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες», τόνισε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο «παγώματος» των πλειστηριασμών ισχύει από το 2008 και ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Για το τέλος ακινήτων που καταβάλουν οι φορολογούμενοι μέσω της ΔΕΗ είπε ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα είναι σε ισχύ, και πρόσθεσε πως ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα είναι σύντομα έτοιμος και θα είναι δίκαιος για όλους.

Ποιοι προστατεύονται από τους πλειστηριασμούς

Mε βάση τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά τα βασικά κριτήρια που θα καθορίσουν σε ποιες περιπτώσεις θα γίνεται άρση του παγώματος...
πλειστηριασμού θα είναι μεταξύ άλλων η οικονομική και κοινωνική κατάσταση του κάθε δανειολήπτη.

Θα ληφθεί υπόψη εάν είναι άνεργος ή πολύτεκνος, πόσα χρόνια το ακίνητο προστατεύεται από την υπάρχουσα νομοθεσία και η αντικειμενική του αξία.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, οι παράμετροι που αναμένεται να επηρεάσουν την απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου ανά περίπτωση ή όχι μπορεί να είναι το ύψος του δανείου βάσει του οποίου έγινε η αγορά, τα εισοδήματα του δανειολήπτη κ.λπ..

Συνοψίζοντας, επί τάπητος έχουν τεθεί προς συζήτηση οι εξής παράγοντες που θα καθορίσουν σε κάθε περίπτωση εάν το ακίνητο μπει στη διαδικασία πλειστηριασμών:

• κοινωνικά κριτήρια
• εισοδηματικά κριτήρια
• χρονική διάρκεια «παγώματος» πλειστηριασμού
• έκταση ακινήτου
• ύψος δανείου.

Πάντως, κύκλοι των αρμόδιων υπουργείων Ανάπτυξης και Οικονομικών έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και ότι η κυβέρνηση θα κάνει διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των ακινήτων που έχουν «παγώσει» ποικίλλουν: άλλοι μιλούν για περίπου 200 χιλιάδες ακίνητα, ενώ τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι δύο στα δέκα δάνεια δεν εξυπηρετούνται.

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Γιγαντιαία μαύρη τρύπα πάνω στον ήλιο! Aνησυχία για τη σύγκρουση Ήλιου - Γης [video]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι επιστήμονες ανησυχούν, καθώς οι τελευταίες εικόνες δείχνουν μία γιγαντιαία μαύρη τρύπα πάνω στον ήλιο. Αναφέρουν ότι το κομμάτι του ήλιου έρχεται προς εμάς με περίπου 2 εκατομμύρια μίλια την ώρα...

Το κομμάτι που λείπει είναι περίπου 80 φορές πιο μεγάλο από τη Γη.Προφανώς αυτό το είδος των πραγμάτων συμβαίνει συχνά, αλλά όχι στο μέγεθος της παρούσας κατάστασης



newscity1.net

ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: "20 Δις εύρω οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα έχουν κρύψει σε μπαούλα. Πρέπει να τα φέρουν στις τράπεζες"! - Σας θυμίζουμε τα λόγια του;

Δημοσιευμένη  εικόνα


Περάστε στο...θείο Στουρνάρα, που για μια ακόμη φορά προσπαθεί να πιάσει κότσο τον Έλληνα!
Διαβάστε με προσοχή τι δήλωσε:



"Πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες. Περίπου 20 δισ. ευρώ βρίσκονται σε μπαούλα, μαξιλάρια και σε... στρώματα. Αν δεν επιστρέψουν οι καταθέσεις δεν θα αποκατασταθεί η ρευστότητα στην αγορά", είπε και τόνισε πως "δεν υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων. Όσα ακούγονται για «bail in» δεν ισχύουν".

Το πιάσατε; Επιστρέψτε τις καταθέσεις σας στις τράπεζες μια και σας το διαβεβαιώνει ο Στουρνάρας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να...κουρευτούν!!!

Σας θυμίζουν κάτι τα λόγια του;

Επί Σημίτη τι μας έλεγαν; "Επενδύστε στο Χρηματιστήριο, η άνοδος του Χρηματιστηρίου είναι δείκτης της ισχυρής Οικονομίας μας. Το Χρηματιστήριο θα φτάσει τις 7.500 μονάδες"! Τα άκουγε ο κοσμάκης που του πιπίλαγαν το μυαλό ο Παπαντωνίου και οι άλλοι και επένδυσε στο Χρηματιστήριο. Μέσα σε λίγους μήνες όμως χάθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ από τις ελληνικές οικογένειες!
Τι μας έλεγαν πάλι οι ίδιοι σαν τον Στουρνάρα, τύποι;
"Εμπιστευθείτε τις καταθέσεις στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Αποτελούν ασφαλή εγγύηση, χωρίς ρίσκο"! Ο καημένος κοσμάκης έβαλε τις αποταμιεύσεις του στο Δημόσιο, ενώ ο Βενιζέλος τους υπνώτιζε μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν πρόκειται να πειράξει κανείς τις καταθέσεις στα ομόλογα του Δημοσίου, ώσπου τελικά χωρίς να το πάρει είδηση "κουρεύτηκαν" κατά 80%!

Ακούστε λοιπόν τον θείο Στουρνάρα και πηγαίνετε σαν τα κορόϊδα να βγάλετε τα λεφτά σας από τα μπαούλα και τα στρώματα για να τα επιστρέψετε στις τράπεζες. Και μία ωραία πρωία, τα λεφτάκια σας θα γίνουν καπνός χωρίς να το καταλάβετε!

Αυτοί είναι οι υπηρέτες των τοκογλύφων, τα μεγάλα λαμόγια που σκοτώνουν το βιος του λαού για να το παραδίδουν στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε!

Με τις δηλώσεις του αυτές όμως, ο Στουρνάρας έδωσε και το σύνθημα στους κακοποιούς να εξαπολύσουν μπαράζ διαρρήξεων και ληστειών στα σπίτια των νοικοκυραίων (τώρα μάλιστα εν'όψει διακοπών) για να τους πάρουν τις αποταμιεύσεους από τα μπαούλα και τα στρώματα!
Ο Στουρνάρας δηλαδή, προκειμένου να ωθήσει τον κόσμο να επιστρέψει τα χρήματά του στις Τράπεζες, θα έχει ως...συμμάχους του και τους κακοποιούς!!!
Φοβερός πολιτικός!


indobserver