Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΒΑΘΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ



ΠΟΔΗΛΑΤΟ OFF ROAD

Off road τρίκυκλο «πατάει» χιόνι και… σκαλοπάτια!

 
Off road τρίκυκλο «πατάει» χιόνι και… σκαλοπάτια!
 

Σίγουρα δεν εμπίπτει στη συνηθισμένη εικόνα που έχουμε για ένα τρίκυκλο. Το «Juggernaut» κοστίζει 2.500 δολάρια αλλά θα αποζημιώσει τους αγοραστές του καθώς κινείται με άνεση σε χιόνι, πάγο και σκαλοπάτια.
 

<< Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ >>

Αύριο σβήνουμε τα φώτα στην «Ώρα της Γης»

 
Αύριο σβήνουμε τα φώτα στην «Ώρα της Γης»
 
 

Στείλτε το μήνυμά σας για την προστασία του περιβάλλοντος

Περισσότερες από 157 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η «Ώρα της Γης», με κεντρικό μήνυμα «Use your power to make change a reality» (Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα).

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Παγκόσμια πρώτη ολική μεταμόσχευση κρανίου

Δημοσιευμένη  εικόνα



Μία 22χρονη από την Ολλανδία έγινε η πρώτη ασθενής στον κόσμο που υποβάλλεται σε ολική αντικατάσταση κρανίου - και μάλιστα με...μόσχευμα δημιουργημένο σε 3D εκτυπωτή.

Η νεαρή κοπέλα έπασχε από μία σπάνια διαταραχή, η οποία προκαλούσε προοδευτική πάχυνση των οστών του κρανίου της. Όσο περνούσε ο καιρός, τα οστά πίεζαν τον εγκέφαλός της και της προκαλούσαν ολοένα πιο έντονους πονοκεφάλους.



Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πως προσδιορίζεται η ημερομηνία του Πάσχα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Πάσχα είναι κινητή γιορτή αλλά δεν γνωρίζουμε ίσως τον ακριβή λόγο. Αυτό λοιπόν γίνεται κάθε χρόνο, έχει βαθιά τις ρίζες του στο χρόνο και βασίζεται στην εξής παράδοση.

Κυριακή του Πάσχα



















Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία, ο Εβραίοι γιόρταζαν το πέρασμα από την Ερυθρά θάλασσα με επικεφαλής τον Μωυσή την 14η μέρα του μήνα Νισάν, δηλαδή ανήμερα της πρώτης εαρινής πανσελήνου.

Οι πρώτοι Χριστιανοί συνήθιζαν να γιορτάζουν το Πάσχα μαζί με τους Εβραίους, ωστόσο αργότερα θέλοντας να το συνδέσουν με την αναστάσιμη ημέρα, την Κυριακή, αποφάσισαν να το γιορτάζουν την πρώτη Κυριακή μετά την ανοιξιάτικη πανσέληνοούτως ώστε να μην συμπίπτει με το εβραϊκό


Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ BIG BANG

Ποια είναι η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ που επιβεβαιώνει τη θεωρία του Big Bang;;;

Ποια είναι η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ που επιβεβαιώνει τη θεωρία του Big Bang;;;
 
Σε μια νέα συγκλονιστική ανακάλυψη που επιβεβαιώνει τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης για τη δημιουργία του σύμπαντος προχώρησε μια αμερικανική ομάδα επιστημών γνωστή ως BICEP2.

Η ομάδα υποστηρίζει ότι βρήκε το σημάδι που άφησε στον ουρανό η ταχεία ανάπτυξη του διαστήματος που συνέβη κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη δημιουργία των πάντων.
 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ: Σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των Ελλήνων!!! Για πρώτη φορά περισσότεροι οι ΘΑΝΑΤΟΙ από τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ: Σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των Ελλήνων!!! Για πρώτη φορά περισσότεροι οι ΘΑΝΑΤΟΙ από τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!
 
Για πρώτη φορά από το 1941 οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις, μέσα στο 2012, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα ο επίκουρος καθηγητής Θεσσαλίας, Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Ραχιώτης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας το 2012 είχαμε 16 χιλιάδες περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά το 1941 και είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του πληθυσμού.

Επεσήμανε δε, ότι η τάση μείωσης του πληθυσμού είχε διαφανεί από το 2011 όταν για πρώτη φορά, αλλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό, διαπιστώθηκε ότι οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις. Όπως παρατήρησε, το γεγονός, μπορεί να αποδοθεί και στις σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές μεταβολές των τελευταίων ετών.
defencenet.gr