Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Ποια 10 ελληνικά νησιά βγαίνουν στο σφυρί


Ποια 10 ελληνικά νησιά πωλούνται σε επίδοξους επενδυτές;

Ποια είναι η τιμή πώλησης για το καθένα από αυτά;


Δέκα ελληνικά νησιά , επίγειοι παράδεισοι κατάλληλοι για Ροβινσώνες Κροίσους ή για απλούς επίδοξους επενδυτές αναζητούν ιδιοκτήτη παγκοσμίως, σε τιμές που φτάνουν και τα 6,9 εκ. ευρώ ανάλογα με την έκταση και τη γεωγραφική θέση. Στην ιστοσελίδα private islands online υπάρχουν οι εν λόγω αγγελίες πώλησης.

Ήδη στο νησί Πάτροκλος, που έχει ήδη προσελκύσει πολλούς μνηστήρες .

Αναλυτικά η λίστα με τα ελληνικά νησιά προς πώληση:

Καρδιώτισσα (κοντά σε Σίκινο και Φολέγανδρο) έναντι 6,5 εκατ. ευρώ, η Ναυσικά (στα νησιά του Ιονίου) έναντι 6,9 εκατ. ευρώ, το St Thomas (στον Αργοσαρωνικό) έναντι 12 εκατ. ευρώ, το St Athanasios (στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα) έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, το Λιχνάρι Πενινσούλα (10 λεπτά από τα δυτικά της Κορίνθου) έναντι 3 εκατ. ευρώ, η Μικρή Αμοργός έναντι 6,1 εκατ. ευρώ, το Μόντι (κοντά στην Κεφαλλονιά) έναντι 1,5 εκατ. δολ., αλλά και το Βούβαλος, το Τραγονήσι (στον Σαρωνικό Κόλπο), το St Johns (στον Σαρωνικό Κόλπο, 2 ώρες από την Αθήνα).

ΞΥΠΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

7,1 Ρίχτερ στο Βανουάτου


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στο νότιο Ειρηνικό, ανοικτά του νησιού Βανουάτου και των νησιών Λουαγιοτέ της Νέας Καληδονίας.

Δεν υπήρξε προειδοποίηση για τουνάμι, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS).

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ

Καρατζαφέρης: να μπορούν οι πολίτες να πυροβολούν τους ληστές


Αυτοδικία και μάλιστα με τη χρήση όπλων ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ως μέτρο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας

Ο Γιώργος Κρατζαφέρης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα είπε χαρακτηριστικά πως "πρέπει να αλλάξει ο νόμος, όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να τον πυροβολείς.”

ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Ξεχάστε την coca cola!


NEA ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝ ΟΨΕΙ

Η Coca-Cola και η Pepsi αλλάζουν τη συνταγή του ανθρακούχου αναψυκτικού, προκειμένου να αποφύγουν να τοποθετήσουν στις συσκευασίες σήμα που προειδοποιεί για τον κίνδυνο καρκίνου, όπως ορίζει νόμος στην Καλιφόρνια.

Η αλλαγή πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.

Η νέα συνταγή θα περιλαμβάνει μικρότερη ποσότητα της χημικής ουσίας 4-μεθυλιμιδαζόλιο (4-ΕΙΜ), η οποία χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το ποτά.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει ήδη τοποθετήσει τη χημική ουσία στις καρκινογόνες. Ήδη η αλλαγή της συνταγής έχει ξεκινήσει στην Καλιφόρνια

Αν και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που να δικαιολογεί οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή, ζητήσαμε από τους προμηθευτές της καραμέλας να κάνουμε αυτό το βήμα, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να μην υπόκεινται στην απαίτηση για μια επιστημονικά αβάσιμη προειδοποίηση ανέφερε η εκπρόσωπος της Coca-Cola Νταϊάνα Γκάρτσα-Τσιαρλάντε στο Associated Press.

Η χημική ουσία έχει συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου σε ποντίκια και αρουραίους, σύμφωνα με μια έρευνα. Ωστόσο σύμφωνα με την Ένωση Αναψυκτικών των ΗΠΑ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένα πρόσωπο θα πρέπει να πιεί 1.000 κουτιά Coca-Cola ή Pepsi να λάβει την ίδια δόση χημικής ουσίας που δόθηκε στα ζώα στη διάρκεια δοκιμής στο εργαστήριο.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ

ΝΑΙ από το Eurogroup στην εκταμίευση 35,7 δις! - Γιούνκερ: Έχουμε ενημερωθεί ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες - Στο κούρεμα ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία!


- Ακόμα και αυτά που δε συμμετείχαν - Θα αλλάξουν οι διοικήσεις όσων είπαν όχι!
- "Δεν θα υπάρξουν άλλες ρυθμίσεις για τα ιδιωτικά δάνεια"
- "Ούτε όσοι δεν συμμετείχαν στο PSI θα πληρωθούν στο άρτιο", είπε ο Ευ. Βενιζέλος
- Όλι Ρεν: Aναμένω από την Ελλάδα να εφαρμόσει αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε
- Συνεδριάζει η ΙSDA για την πιστοποίηση ή μη πιστωτικού γεγονότος

ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Τουρκία: Οι ταχυδρόμοι ψάχνουν τα σπίτια κάτω απο τα χιόνια!


Η κακοκαιρία που πλήττει την Τουρκία θεωρείται η χειρότερη των τελευταίων 20 ετών.

Οι εικόνες που έρχονται από την ανατολική Τουρκία δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά όπου το ύψος του χιονιού ξεπερνά τα δυο μέτρα.

Οι ταχυδρόμοι αναζητούν τα σπίτια κάτω από τα χιόνια!
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν τις επόμενες ημέρες όμως τα χιόνια θα μείνουν για πολλές εβδομάδες.