Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

«Η σιωπή της Πληροφόρησης»

Συνημμένη Εικόνα: islandia.jpg




Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί; Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας δούμε το παρακάτω. Ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:




Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες.

Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση. Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια; Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα; Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία: 2008.

Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση. 2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο. 2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο. Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.

Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων. H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα. Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι.

Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα. Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.

Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης : Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες. Ανακοινώθηκε πουθενά αυτή η προσπάθεια; Φυσικά όχι !Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.

www.onair24.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ

Οργανώνονται ομάδες πολιτοφυλακής στο διαδίκτυο
Συνημμένη Εικόνα: civil113.jpg




Η εγκληματικότητα που έχει φτάσει στα ύψη ωθεί πολίτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις. Αυτόκλητοι πολιτοφύλακες στρατολογούν και εκπαιδεύουν πολίτες.




Η νεοελληνική κοινωνία έφτασε πλέον στο σημείο να δημιουργεί ομάδες πολιτοφυλακής.

Τις ομάδες αυτές τις βρίσκει κάποιος σχετικά εύκολα στο διαδίκτυο, με την λειτουργία τους αλλά και το στόχο τους να θυμίζουν έντονα παραστρατιωτικές οργανώσεις.

Λογικό, θα μπορούσε να ειπωθεί, από τη στιγμή που η εγκληματικότητα τσακίζει την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, αφού η αστυνομία δεν μπορεί παρά τις προσπάθειές της να τη μειώσει αισθητά.

Τι συμβαίνει λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής";

Πρόκειται, λέει πάντα στο ρεπορτάζ, για μία πλειάδα συνδεδεμένων ιστότοπων οι οποίοι αναδεικνύουν τη σημασία που έχει η δημιουργία "πατριωτικής πολιτοφυλακής", με έναν όμως όπως λένε αντικειμενικό στόχο.

"Να είναι έτοιμοι την κρίσιμη ώρα".

Τι αφήνεται όμως αν εννοηθεί με την "κρίσιμη ώρα";

Η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να έχει οργανώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό "εκπαιδευτικές" ασκήσεις στα βουνά, ώστε οι "εθελοντές" να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ένοπλη εξέγερση και να παρέμβουν στο χάος που θα δημιουργηθεί.

Όσο για τη συγκέντρωση στελεχών, αυτή γίνεται μέσα από τα λεγόμενα social media, στα οποία βρίσκουμε όχι μόνο πληροφορίες για την ομάδα αλλά και τις αιτίες συγκρότησης της, καθώς και τον σκοπό της.

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλου

Αυτό είναι που ίδρυσε την ελληνική πολιτοφυλακή, επικαλούμενο την αύξηση της εγκληματικότητας.

Γίνεται σαφές και τονίζεται πως δεν αποτελεί ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά ούτε και εμπορική επιχείρηση.

Στην ελληνική πολιτοφυλακή μπορούν να ενταχθούν και εν ενεργεία άνδρες των σωμάτων ασφαλείας και όπως υπογραμμίζεται:

"...θα διατηρούν τους βαθμούς ιεραρχίας τους με δυνατότητα προαγωγών εντός της οργάνωσης και για τους νεότερους".

Τι θα κάνουν αυτές οι ομάδες;

Θα διεξάγουν περιπολίες όλο το 24ωρο εντοπίζοντας πάσης φύσεως ποινικές παραβάσεις, ενώ θα φανούν "ιδιαίτερα χρήσιμες στην περίπτωση πυρκαγιών και πάσης φύσεως φυσικών καταστροφών και κοινωνικών ταραχών".

Σημείωση:

Με την προαναφερόμενη παράγραφο δεν γίνεται ξεκάθαρο πως ο ρόλος της πολιτοφυλακής θα φανεί χρήσιμος στην περίπτωση "κοινωνικών ταραχών".

Παραπάνω, υπάρχει και σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο όπου γίνεται πρόσκληση σε νέους να προσφέρουν, καθώς "η Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση εξέγερσης δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών".

Να επισημανθεί πάντως ότι τονίζεται πως η πολιτοφυλακή δεν θα εμπλακεί στην καταστολή των διαδηλώσεων.

Εντούτοις, και αυτό είναι αξιοσημείωτο, προσφέρεται online εκπαίδευση σε παιδιά άνω των 16 ετών.

Οι μαθητές στο προαύλιο θα καταγράφουν τις επιθετικές συμπεριφορές και θα βρίσκονται σε συνεχή περιπολία.

Με αυτόν τον τρόπο "θα εκτονωθεί η νεανική τους ορμή χωρίς να στιγματίζονται και να υποτάσσονται σε σκοτεινές ομάδες".

Πρόσκληση σε ΛΟΚατζήδες

Όπως γράφει πάντα το "Έθνος", γίνεται ιδιαίτερη πρόσκληση προς τους εφέδρους καταδρομείς λόγω της σκληρής εκπαίδευσής τους, τους οποίους και καλούν να γίνουν οι ομαδάρχες της ελληνικής πολιτοφυλακής.

Πρότυπο για την ίδρυση της πολιτοφυλακής είναι οι έφεδροι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και, όπως τονίζεται, "σκοπό έχει να εντάξει τις τοπικές λέσχες εφέδρων σε ένα κοινωφελές σχήμα εθνικής ασφαλείας".

Οι ομάδες αυτές θα περιπολούν στους δρόμους και κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους "φέρουν μαζί με τις συνηθισμένες στολές παραλλαγής τους τα διακριτικά της ελληνικής πολιτοφυλακής".

Ορίζουν και έναν διαχειριστή, καθώς θα έχουν βιβλιάρια με κουπόνια συνδρομών.

Οι συνδρομές που συλλέγονται κατατίθενται σε ποσοστό 70% σε λογαριασμό της τοπικής οργάνωσης για δαπάνες όπως εξοπλισμός και ασκήσεις και το υπόλοιπο ποσό θα κατατίθενται στον κεντρικό λογαριασμό για τα λειτουργικά έξοδα.

Πάντως, το ελληνικό κέντρο όπλων υποστηρίζει πως παρέχεται στο μέλλον "έμμισθη απασχόληση στους πολιτοφύλακες που έχουν υποδείξει τον ζήλο και την αξία τους στα πρώιμα στάδια ίδρυσης της ελληνικής πολιτοφυλακής".

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή

Υπάρχει όμως ακόμα ένα σώμα, αυτό της πατριωτικής πολιτοφυλακής με στόχο να έχουν οργανωθεί οι "πατριώτες" σε μία "συντεταγμένη πειθαρχημένη πατριωτική στρατιωτική δύναμη" για να πολεμήσει υπέρ της εθνικής ασφάλειας.

Τα σχετικά κείμενα είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και από αυτά προτρέπεται κάθε πατριώτης να γίνει μέλος της "πατριωτικής πολιτοφυλακής".

Το γιατί, όπως υποστηρίζουν εκείνοι που το ανάρτησαν, είναι η αναπόφευκτη χρεοκοπία και το χάος που θα δημιουργηθεί, χάος το οποίο "ανθέλληνες" θα το εκμεταλλευθούν "ένοπλα".

Ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρχει μια οργανωμένη ομάδα "με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης στρατιωτικής μονάδας άμεσης ανταπόκρισης".

Κάλεσμα για την 25η Μαρτίου;

Ιστότοπος ο οποίος φιλοξενεί άρθρα και ενημερώσεις σχετικά με την "πατριωτική πολιτοφυλακή" ανάρτησε δημοσίευμα της εφημερίδας "Στόχος", το οποίο αφορά στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην Αθήνα.

"...να γνωρίζουν οι Ελληνες ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα θα γίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από οποιαδήποτε... απόφαση κι αν λάβει το καθεστώς! Από ποιους θα γίνει, προς τα πού και πάνω από ποιους θα παρελάσουν, θα εξαρτηθεί από τις ίδιες τις αποφάσεις τους...", αναγράφεται.

NEWS 247

ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΑ


Ηράκλειο: Εμφανίστηκε ο κλέφτης του οδοστρωτήρα!


Περίμενε να λήξει το αυτόφωρο για να εμφανιστεί - Παραδέχτηκε ότι έκλεψε το μηχάνημα από το εργοτάξιο του φράγματος Αμουργελλών...

Εμφανίστηκε - μετά τη λήξη του αυτοφώρου - ο 35χρονος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος έκλεψε οδοστρωτήρα του δημου Μινώα Πεδιάδος από εργοτάξιο κοντά στο φράγμα των Αμουργελλών και αφού το έκανε κομμάτια το μετέφερε και το πούλησε σε μάντρα σε χωριό της Μεσαράς.

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΠΑΤΕΡΑΣ

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ

Το σκάνδαλο τον έστειλε στο μοναστήρι! – Μόνασε ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας


Δεν άντεξε τη... ντροπή ο Κρίστιαν Βούλφ μετά τα σκάνδαλα που τον καθαίρεσαν από τη θέση του προέδρου της Γερμανίας και αποφάσισε να στραφεί στο Θεό.

Τι έκανε; Κλείστηκε σε μοναστήρι!

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012


Για όσους κλέβουν το ίντερνετ του γείτονα!


Πολλοί από εμάς έχουμε… δανειστεί το ίντερνετ του γείτονά μας! Απ ότι φαίνεται μας πήρανε χαμπάρι…

Απόδειξη η… φωτογραφία:

ΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Έλληνας περνά με κόκκινο στο Αμπού Ντάμπι !!


Ελληνάρας οδηγεί στo Αμπού Ντάμπι και περνάει

με κόκκινο. Ένας μπάτσος τον σταματά...

-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.

-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.

-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σάς συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.

-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!

Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας. Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:

-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.

-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.

-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.

-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!

-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;

-Έκλεψα, κύριε δικαστά.

-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;

-Σκότωσα, κύριε δικαστά.

-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.

Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές.

Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:

-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για ενα πηδηματακι.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Μοναδικό φαινόμενο στον ουρανό τη νύχτα


Συμβαίνει κάθε 24χρόνια, θα το ξαναζήσουμε με λίγη τύχη το 2036, αλλά για να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη καλό είναι να στρέψουμε το βλέμμα αυτή τη βδομάδα στον ουρανό και να δούμε τον Δία και την Αφροδίτη να έρχονται “κοντά”.

Οπτικά τουλάχιστον καθώς μπαίνουν σε πορεία ευθυγράμμισης.

Αν κάποιος εντοπίσει τον Δία στον ουρανό και τεντώσει το χέρι του σε απόσταση δυο δακτύλων προς τα δυτικά θα δει και την Αφροδίτη να λάμπει.

Οι δυο τους είναι οι πιο φωτεινοί πλανήτες και εύκολα θα τους εντοπίσει το μάτι σας.

Η μοναδική περίπτωση που η Αφροδίτη δεν ... λάμπει, αλλά αντίθετα μοιάζει κατάμαυρη είναι και αυτή ένα άλλο σπάνιο φαινόμενο. Θα το ζήσουμε και αυτό φέτος, τον Ιούνιο.

Στις 5 και 6 του μήνα θα έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο.


Το φαινόμενο αυτό, που είναι αρκετά σπάνιο και ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν με μυστικιστικό δέος, είχε συμβεί το 2004 (και πιο πριν τα έτη 1639, 1761, 1874 και 1882) και δεν θα ξανασυμβεί ποτέ πριν το 2117. Η Αφροδίτη θα φαίνεται σαν μια μικροσκοπική κινούμενη μαύρη κουκκίδα πάνω στον τεράστιο ηλιακό δίσκο, καλύπτοντας μόλις το 0,1% της επιφάνειάς του

ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Ο πλανήτης Νιμπίρου έρχεται να καταστρέψει τη Γη!


Αν ψάχνετε αιτία να φάτε, να πιείτε και να κάνετε ό,τι άλλο θέλετε μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου τότε πιστέψτε το!

Η Γη δεν θα υπάρχει στις 22 του μήνα!


Αν πάλι πιστεύεται στα στοιχεία και τα δεδομένα τότε πιστέψτε αυτά που λέει η NASA η οποία ισχυρίζεται ότι δεν είναι παρά ένας ακόμη μύθος γύρω απ' τους Μάγια.

Σύμφωνα με τους Μάγια από τα βάθη του σύμπαντος, έξω απ' το δικό μας Ηλιακό Σύστημα έρχεται γραμμή για τη Γη ένας πλανήτης, ο Νιμπίρου για να την καταστρέψει και το γεγονός αυτό θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου και γι αυτό έκλεισαν εκεί τον κύκλο του ημερολογίου τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση λέει η NASA, αν υπήρχε τέτοιος πλανήτης, ακόμη και αν για κάποιο λόγο ήταν αόρατος τότε θα τον είχαμε εντοπίσει από τη βαρυτική του επίδραση...

Όσο για τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις που θα φέρουν τεράστιες παλίρροιες κλπ κατά πως τα λένε οι επιστήμονες της NASA, ούτε και αυτές είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Απλά κάποιοι βρήκαν, όπως και με την αλλαγή χιλιετίας, έναν ωραίο τρόπο να πουλήσουν βιβλία, σενάρια κλπ.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- NY Times : Οι δανειστές της Ελλάδας θα μπορούν να κατάσχουν τον χρυσό


Αρθρο της εφημερίδας New York Times αποκαλύπτει πως στα ψιλά γράμματα της τελευταίας δανειακής συμφωνίας, προβλέπεται ότι....

οι δανειστές της Ελλάδας θα μπορούν να κατάσχουν τον χρυσό (περίπου 111 τόνους) που διαθέτει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα μοιάζει να παρέδωσε θεμελιώδη στοιχεία της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ, στην ΕΚΤ, και στο ΔΝΤ. Η Ελλάδα όμως ήδη αντιμετωπίζει την απόλυτη καταστροφή. Και το μόνο πράγμα που θα χειροτέρευε την κατάσταση, παραδίνοντας την χώρα στον απόλυτο έλεγχο των κλεφτών του ΔΝΤ και της τρόικας, είναι να χαθεί και ο χρυσός της. Η τελευταία συμφωνία θα προκαλέσει ένα εφιαλτικό σενάριο υπερπληθωρισμού γράφει η εφημερίδα.

Όπως ενημερώνει, ο ένας τόνος = 1.000 κιλά= 32150.746 ουγγιές troy. Με την κάθε ουγγιά troy να κοστίζει $1.780, η συνολική αξία του ελληνικού χρυσού ανέρχεται στα $6.35 δισεκατομμύρια.

Και συνεχίζει Σε σχέση με την εκτιμώμενη συνολική αξία της ελληνικής οικονομίας, που υπολογίζεται στα $290 δισ. τα έξι και κάτι δισεκατομμύρια δεν μοιάζουν με σοβαρό ποσό. Όμως έστω και τα λίγα, είναι καλύτερα από το τίποτα. Είναι ένα ποσό που μπορεί να αποτρέψει την απόλυτη απαξίωση ενός νομίσματος, αν και δεν μπορεί να αποτρέψει την μεγάλη του υποτίμηση. Η Ελλάδα έχει ακόμη τα χρονικά περιθώρια να συνέλθει, και να απορρίψει την συμφωνία. Βάσει των όρων που υπογράφτηκαν, χρειάζεται να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, κάτι που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από το 2013. Είναι ειρωνικό, το ότι η μεγαλύτερη ελπίδα για την Ελλάδα είναι η … Γερμανία. Η Γαλλία, και άλλες χώρες, ήθελαν την επιτυχία της συμφωνίας, αλλά η Γερμανία μάλλον δεν την ήθελε, ούτε την θέλει.Το Βερολίνο έχει βάλει κάθε είδους εμπόδιο, σε μια προσπάθεια να κάνει την Ελλάδα να στρέψει την πλάτη της στην δανειακή σύμβαση, με μόνο αποτέλεσμα, κάποιοι ανισόρροποι, όπως είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, να συμφωνήσουν αναφανδόν με οποιονδήποτε όρο τους έχει επιβληθεί. Μπορεί έστω και τώρα, οι Γερμανοί να θέσουν νέα εμπόδια στην υλοποίηση της συμφωνίας, και έτσι οι Έλληνες να ξυπνήσουν επιτέλους. Η συμφωνία της Αθήνας με τον διάβολο της τρόικας, είναι λάθος. Ειδικά όταν αφορά στην υφαρπαγή του ελληνικού χρυσού .

Δεν μας εκπλήσσει η εν λόγω συμφωνία της Τρόικα.