Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει το μέλλον του κόσμου για πάντα.



Πολλές οι ανακαλύψεις και οι αναφορές για την ενέργεια, όμως αυτή η ανακάλυψη ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον κόσμο.

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτή η νέα τεχνολογία ηλιακής ενέργειας υπόσχεται μεγάλες δυνατότητες με αυτό το εύκαμπτο υλικό που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε ένα ηλιακό πάνελ.

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα υλικό που ονομάζεται perovskites το οποίο είναι καταπληκτικός «απορροφητήρας» φωτός. είναι μεγάλη απορροφητές του φωτός», σύμφωνα τους δημιουργούς αυτού του υλικού (Saule Technologies).



ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ

Νόμισμα με την κεφαλή Εξωγήινου βρέθηκε στην Αίγυπτο κατά την ανακαίνιση σπιτιού… | Βίντεο



Μια ομάδα ανθρώπων που εργάστηκαν για την ανακαίνιση ενός σπιτιού στη νότια Αίγυπτο βρήκε μια σειρά από πολύ σπάνια νομίσματα.


Ένα μοναδικό στο είδος του είχε στη μία πλευρά του μια παράξενη ανθρώπινη φιγούρα και στην άλλη διαστημόπλοιο που δείχνει να είναι πάνω από τη γη.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει την προέλευση αυτών των τμημάτων.

THE BEST ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ AUTO

Τα απολύτως γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου

Δέστε τις ζώνες σας και… φύγαμε με τις ξεχωριστές δημιουργίες του 2016


Τα απολύτως γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου


«Ναι, αλλά πόσα πιάνει», είναι μια ερώτηση που ακούμε συχνά πυκνά να συνοδεύει 
την ξαφνική εμφάνιση ενός supercar. Και δικαιολογημένα ίσως, καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετρήσεις την υπεροχή ενός αυτοκινήτου, η τελική ταχύτητα είναι αυτό που λαχταρούμε όλοι, έστω και ενδόμυχα.

Το έλεγε εξάλλου και ο «προφήτης» της επιστημονικής φαντασίας, ο ίδιος ο Άλντους Χάξλεϊ, ότι η ταχύτητα θα είναι η μόνη πραγματικά σύγχρονη αίσθηση. Αν και ξέχασε να αναφέρει πόσα καντάρια τεστοστερόνης κρύβει εντός της.

Εδώ θα μιλήσουμε για τα γρηγορότερα αυτοκίνητα παραγωγής, όπως φαίνεται να αποκρυσταλλώνεται το πράγμα για το 2016. Και λέμε «φαίνεται», γιατί τελεσίδικες απαντήσεις στη σπορ αυτοκίνηση δεν χωρούν. Κάθε κατασκευαστής λέει τα δικά του και μετρά το τελίκιασμα με τους δικούς του όρους, κάνοντας το τοπίο σωστό γρίφο.

Θα περιλάβουμε λοιπόν στη λίστα μας μόνο αυτά τα αυτοκίνητα παραγωγής (αποκλείονται καστομιές και εκζητήσεις αγώνων ταχύτητας δηλαδή) για τα οποία υπάρχει συναίνεση στον κόσμο της αυτοκίνησης αναφορικά με τις τελικές τους.

Την ίδια ώρα, το πράγμα μόνο στατικό δεν είναι, καθώς η SSC ανακήρυξε ήδη μεγαλόστομα πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του γρηγορότερου με το θηριώδες Tuatara των 1.350 αλόγων, ενώ και η Koenigsegg υπαινίσσεται πως το μοναδικό One:1 πιάνει τελικές της τάξης των 439 χλμ/ώρα, μόνο που θα πρέπει να το αποδείξει κάποια στιγμή δημοσίως.