Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Αγνοείται πλοίο που μεταφέρει 700 τόνους χρυσού!

Δημοσιευμένη  εικόνα




Πρόκειται για φορτηγό πλοίο με 9μελές πλήρωμα


Τα ίχνη ενός ρωσικού φορτηγού πλοίου, το οποίο μεταφέρει 700 τόνους μετάλλευμα χρυσού και εννέα μέλη πλήρωμα, χάθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στις ρωσικές ακτές.

Το μετάλλευμα ανήκει στην εταιρεία Polymetal, και μεταφερόταν για περαιτέρω επεξεργασία για χρυσό, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιτάρ-Τας.

Αεροσκάφος αλλά και πλοία ερευνούν για τον εντοπισμό του πλοίου Amurskaya κοντά στα νησιά Σαντάρ στη Θάλασσα του Οχότσκ,σύμφωνα με όσα δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το πλοίο κατευθυνόταν την Κυριακή στο Οχότσκ όταν έστειλε σήμα κινδύνου ενώ μέχρι στιγμής η εταιρεία στην οποία ανήκει το μετάλλευμα δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
newsbeast

ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ανακάλυψαν πάνω από 5.000 «χαμένα» δημόσια ακίνητα

Έχει υπερτριπλάσια η περιουσία του Δημοσίου και δεν το γνωρίζει. Πληρώνει απαλλοτριώσεις και ύστερα επιστρέφει τα ακίνητα στους ιδιοκτήτες τους. Παραχωρεί φιλέτα στην... 
...Πλάκα και τη Ρόδο για πολιτιστικές δράσεις έναντι μηδαμινού ή ευτελούς μισθώματος και ανακαλύπτει πως έχουν μετατραπεί σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, δημόσιες εκτάσεις κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους καταπατώνται. Και έσοδα από εμπορικά διαμερίσματα που χάνονται. Τάξη σε αυτό το χάος επιχειρεί να  βάλει, ύστερα από χρόνια ανοργανωσιάς, το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και να ανακαλύψει τι πραγματικά τού ανήκει μέσω μιας καινοτόμους εφαρμογής, του Αρχαιολογικού Κτηματολογίου: Της πλήρους δηλαδή καταγραφής όλων των ακινήτων που έχουν αποκτηθεί από το υπουργείο κυρίως για αρχαιολογικούς σκοπούς, και το οποίο θα είναι προσβάσιμο από τους πολίτες μέσω Διαδικτύου. 

Απόδειξη του χάους που επικρατεί είναι πως στους καταλόγους της πρώην Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου έχουν καταγραφεί μόλις 2.345 ακίνητα σε όλη τη χώρα διαχειριστικής αρμοδιότητας του υπουργείου, ενώ στο Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο έχουν εντοπιστεί 7.500 ακίνητα, τα οποία καλύπτουν περί τα 100.000 στρέμματα.

Την ίδια ώρα βρέθηκαναπίστευτες περιπτώσεις, όπου το ενοίκιο για ακίνητο στην καρδιά της Πλάκας ήταν 50 ευρώ. Άλλα ακίνητα με ανάλογα μισθώματα υπενοικιάστηκαν σε άλλον έναντι πολλαπλάσιων ποσών και φυσικά τα χρήματα τα εισέπραττε ο ενοικιαστής και όχι το κράτος. Σε άλλες περιπτώσεις έγινε απαλλοτρίωση, το κράτος πλήρωσε αποζημίωση αλλά το ακίνητο... επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη!

Η νέα απογραφή αποκάλυψε 220 ακίνητα στην Πλάκα, τα 60 είναι στα Αναφιώτικα, 335 στη Ρόδο, 10 στο Ρέθυμνο, 103 στην Ακαδημία Πλάτωνος, 40 στον Κεραμικό.

Πηγή: newpost.gr

ΤΙΣ ΔΩΣΑΝΕ Η ΟΧΙ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ζήτησαν τις φανέλες πίσω! - Δείτε VIDEO

Δύο ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ πέταξαν τις φανέλες τους στην κερκίδα στην αναμέτρηση με την Ρέντινγκ, για το Λιγκ Καπ, όταν το σκορ ήταν 4-4. Ξέχασαν όμως πως το ματς είχε παράταση...
Αν και έχανε με 4-0, η Άρσεναλ “έφερε” το ματς στο 4-4 και τελικά επικράτησε εκτός έδρας της Ρέντινγκ με 7-5!

Το 4-4 έγινε στην συμπλήρωση των καθυστερήσεων και τότε είχαμε ένα πραγματικά αστείο περιστατικό.

Οι Ολιβιέ Ζιρού και Φράνσις Κοκελίν νόμιζαν ότι ο αγώνας τελείωσε και οι δύο ομάδες θα τα ξαναέλεγαν στον επαναληπτικό με αποτέλεσμα να βγάλουν τις φανέλες τους και να τις πετάξουν στις κερκίδες.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε. Ο αγώνας ήταν νοκ άουτ και όλοι ετοιμάστηκαν για την παράταση! Έτσι, οι δυο παίκτες -αφού ενημερώθηκαν- άρχισαν να ζητούν πίσω τις φανέλες τους για να συνεχίσουν τον αγώνα.

Δείτε το βίντεο μετά το 00:20:



Πηγή: newsit.gr

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΧΙΟΥ

ΛΕΥΚΟ ΟΥΙΣΚΙ

31 Οκτωβρίου 2012
Επανάσταση στο αλκοόλ:Για πρώτη φορά στην αγορά ...«λευκό» ουίσκι!(PHOTOS)
Η διάσημη ανά τον κόσμο μάρκα ουίσκι Jack Daniel’s φέρνει επανάσταση στο χώρο του εν λόγω αγαπημένου ποτού εμφιαλώνοντας «άχρωμο» ουίσκι στα αναγνωρίσιμα μπουκάλια της, με σκοπό να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους λάτρεις του brand. Το αποστακτήριο της εταιρείας στο Τενεσί των ΗΠΑ παρουσίασε πρόσφατα ένα ουίσκι «λευκό», το οποίο παράγεται από σίκαλη και έχει «γλυκό φρουτώδες άρωμα, έντονη αίσθηση της σίκαλης αλλά και ένα πικάντικο τελείωμα», σύμφωνα τον ποτοποιό Jeff Arnett.

Ειδικότερα η «συνταγή» περιλαμβάνει 70% σίκαλη, 18% καλαμπόκι και 12% βύνη κριθαριού και υπόσχεται να παρέχει στους λάτρεις του ουίσκι «μια νέα και μοναδική γευστική εμπειρία». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το καστανό χρώμα στο ουίσκι είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας ωρίμανσης, ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιείται και καραμελόχρωμα προκειμένου να σκουρύνει το αλκοόλ.

Στο «νεόκοπο» ουίσκι, η εμφιάλωση του ποτού θα γίνεται άμεσα χωρίς να μπει το ποτό στη διαδικασία παλαίωσης, για να διατηρεί έτσι το «λευκό» χρώμα. Το «Unaged Rye Jack Daniel», όπως θα ονομάζεται το «άχρωμο» ουίσκι, θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ στην τιμή των 50 περίπου δολαρίων.

ΚΟΛΑΣΗ Η Ν.Υ.

Νέα Υόρκη: Η πραγματικότητα του τυφώνα Σάντυ ξεπερνά ακόμη και τις ταινίες φαντασίας!
Ημερομηνία: 31 Οκτωβρίου 2012
Νεα Υορκη: Η πραγματικοτητα του τυφωνα Σαντυ ξεπερνα ακομη και τις ταινιες φαντασιας!
Το μετρό είναι κλειστό, τα σχολεία, καθώς και οι περισσότερες άλλες οργανώσεις δεν λειτουργούν. Στη Νέα Υόρκη, ο τυφώνας Σάντυ έχει είδη σκοτώσει πάνω από 10 άτομα. Επτά εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Αλλά παρ 'όλα αυτά, πολλοί είναι και οι κάτοικοι της πόλης που βγαίνουν έξω με τα κινητά τους και μέσω Instagram δείχνουν στον κόσμο το εφιάλτη που ζούνε τώρα.
Δες και εσύ τι γίνετε!




Το μετρό έχει πλημμυρίσει, για αυτό τόσα πολλά σημεία της πόλης έχουν μείνει αποκομμένα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ανέκδοτο: Η κόλαση της Ελλάδας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει...
...να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως.

Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα: ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά.

Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.

- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.

– Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη!

Όπου φύγει-φύγει ο Έλληνας......

Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια.

Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη.